Canim benim doktor da biraz kilo takintili ama normalde 5 kilo alman lazimdi dedi. Cok almissin dedi. 36. Haftaya gelebilmeliyiz dedi vs. diyetisyene persembe gunu gidicem. Bana verdigi menuyu burda pylasirim canimPalamuttt en sevdiğim
Canımmm hayırlı olsun kızların sağlıkla kucağına alIkiz kızları olanlar 10 kilo alıyor galiba normali bu Benim de perşembe günü kontrolüm var herhalde benim de durumum aynı olacak Gittin mi diyetisyene ne dedi nerde yanlış yapıyormuşsun ne önerdi?
Belli oldu mu cinsiyet.Bende hızlı alanlardanım3 kilo aldim kilo almak mesele degil verilir de son aylar catlamak istemiyorum onun caresi yok maalesef
İlk aylar tukumdan ziyade kundak yaptım ben. 4-5 aydan sonra hareketleniyorlar, ondan sonra giydirdim ben. 3 yaşında hala giydiririm. Üstünü açtı açmadı kaygısı yaşamıyorum.Kızlar bir şey sorucam bebeklere battaniye filan örtmek tehlikeli ya yüzüne çeker filan diye onun yerine uyku tulumu kullanılıyor. Bizim bebeklere uyku tulumu kullanacak mıyız ilk aylar sıcak olacak çünkü nasıl olacak?
Allah gönlüne göre verdi. Hayırlı olsun. Ciciş kızlarımız. Ben ve S Shewolf15 kaldık öğrenmeyenKızlar bugün doktora gittim, 2 kızımız kesinleşti
Ama 10 kilo aldığım için endişelendi baya. Direk diyetisyen bul dedi kendine, ki buldum. Yoksa 30 kiloya gidermişim, bir de erken doğum yapmak zorunda kalırsın dedi. Ben diete başladımm
gebelik şekeri ölçmenin başka yolu olmalı bence. İlla o şekerli suyu içmek zorunda olmamalıyız. Ben çok kötü oldum, bayılacaktım nerdeyse. Yalnızdım bi de. Çok kötü bi gündü. Aman siz yalnız gitmeyin. Tabiki sadece şeker değil. Glisemik endeksi yüksek yiyeceklerden sakınmak gerekiyor. Patates pirinç özellikle ölçülü yenmesi lazım. Tabi ki ekmek de. Beyaz ekmek yerine tam buğday ya da tam tahıl.
Kızlar detaylı usg konusunda sunu soyleyeyim.2017 de kızıma yaptırmıstım. 4lü testin riskli cıktıgı için riskli gebeliğe sevk etmişti doktorum. Arastırma hastanesinde defalarca ve cok detaylı inceledi perinatolog ve arastırma gorevlisi kadın dogumcular.Ama radyoloji de herkesin gırdıgı rutin usgdeki detaylı ultrason 5 dk bile surmedı. Verilen kagıtta kalp normal bobrek normal vs. 3 5 satır bir şey yazıyordu. Ozelde de yarım saat falan inceleniyor fotograf ve CD verıyorlar. Yani demem o ki devlette perinatolog incelemeyecekse radyoloji uzmanı sallıyor yaptırmak ya da yaptırmamak arasında fark kalmıyor. Mumkunse Ozelde yaptırmanızı tavsiye ederım. Bursada olanlar Ozelde perinatolog Prof 2017de 800 liraydı. Bunun dısında ozel hastanelerde ise en ucuz 320 duydum su an da.
Teşekkürler canım deneyeceğim tarifiniHayır haşlamadan. Biraz tuz at kavur. Sertliğini kendi damak tadınıza göre ayarlarsın
Ayyy benim de favorim karnabahar bayılıyorum bir de patatesli yeşil mercimek
Hahhahha tamamNe boyda oluyor bu bezler bayağı büyük mü?
Canım geçmiş olsun. Bugün benim için de kötü bir gündü. Başım ağrıdı midem bulandı başım döndü sırtım boynum filan tutuldu tansiyonum oynadı galiba
Çok güzel canım boyları nasıl ufak mıBunlar bizim müslin battaniyelerimiz. Annem lcw den almış ikisi 24,90₺ Birde düz mavi ve beyaza mavi puantiyeli deseni vardı.En çok bunları kullanacağız sanırım
Amin inşallah canım sağlıkla tamamlamak nasip etsin hepimize AllahHayırlısı Allahtan canım inşallah kötüyü göstermesin
Hayırlı olsun canım iki kız süper çok tatlıKızlar bugün doktora gittim, 2 kızımız kesinleşti
Ama 10 kilo aldığım için endişelendi baya. Direk diyetisyen bul dedi kendine, ki buldum. Yoksa 30 kiloya gidermişim, bir de erken doğum yapmak zorunda kalırsın dedi. Ben diete başladımm
Eki Görüntüle 2232830 Kızlar görümcem eczacı çatlaklar için bu kremi önerdi kendi de hamileliğinde kullanıp çok memnun kalmış paylaşıyorum hemen
Ben bursadayim canim burada yaptiracagim en son 2017 de araştırmıstim.simdi ayin 15inde randevumda doktora da danisip yazarim canimcanım ben balıkesirde de bir araştıracağım
sen nerede yaptıracaksın?
olmazsa Bursa'da duyduğun klinik adlarını bana yazar mısın? referans olsun bizim için de..
Canım az kaldı öğrenirsiniz yakında, herkesin farklı tabii ama bende 2,5 hafta önce tam bilmiyordum gene de bir tahmini vardı doktorun, bu sefer kesin dedi. 2-3 haftaya en geç öğrenirsiniz inş
Ben de bunu kullanıyorum canımEki Görüntüle 2232830 Kızlar görümcem eczacı çatlaklar için bu kremi önerdi kendi de hamileliğinde kullanıp çok memnun kalmış paylaşıyorum hemen
Evet canım hepimizin hayırlısı olsun ama ben de sevindim tabii. Biri 248 gr biri 289, kilolu olan daha uzun ayrıcaTeşekkürler canım deneyeceğim tarifini
Çok güzel canım boyları nasıl ufak mı
Amin inşallah canım sağlıkla tamamlamak nasip etsin hepimize Allah
Hayırlı olsun canım iki kız süper çok tatlıdiyetinde hayırlı olsun dikkat et inşallah fazla almazsın
Cicişler geliyor:))Kızlar bugün doktora gittim, 2 kızımız kesinleşti
Canım ben henüz görmedim. Annem bunlar biraz küçük gibi ama kundak yapmaya üstünü örtmeye yeter dedi. İnternetten baktım 65x65 yazıyordu boyutları.Çok güzel canım boyları nasıl ufak mı
Ben daha önce şeker testi yapmıştım hamilelik öncesi içerdikleri içecek hiç şekerli değildi hatta vişne suyu gibi ekşi bişeydi ve hiç rahatsız etmemişti eltimle de hamilelik de gittim aynı içecekten içirdiler ve doktor hiç bi zararı yok dedi.için de çok yüksek miktarda şeker yokmuş.Acaba her doktor farklı bisey mı içiriyor.gebelik şekeri ölçmenin başka yolu olmalı bence. İlla o şekerli suyu içmek zorunda olmamalıyız. Ben çok kötü oldum, bayılacaktım nerdeyse. Yalnızdım bi de. Çok kötü bi gündü. Aman siz yalnız gitmeyin. Tabiki sadece şeker değil. Glisemik endeksi yüksek yiyeceklerden sakınmak gerekiyor. Patates pirinç özellikle ölçülü yenmesi lazım. Tabi ki ekmek de. Beyaz ekmek yerine tam buğday ya da tam tahıl.
canım ohlala markasınıda araştırdım tekerleklerinin zor döndüğünü söyluyorlar hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?