2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar şunların güzelliğine bakar misiniz ya? Resmen aşık oldummm ben kız fikrine kendimi çok alistirdim kizlar şunlara bakın hepsi kız için

Eklentiler

• B368297D-5B69-4997-925D-E97CCB04C618.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 8035BF6B-550A-4FFB-B013-2805AE4EC3DE.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 99
  • 860D87AB-FF61-4EE1-99EF-71AA2A21105B.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 92
  • D1085229-354C-44FE-BA12-8192DA444034.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 37ADB399-6863-4C7C-A294-963DA0643F47.webp
    12 KB · Görüntüleme: 94
Eki Görüntüle 2232830 Kızlar görümcem eczacı çatlaklar için bu kremi önerdi kendi de hamileliğinde kullanıp çok memnun kalmış paylaşıyorum hemen

Bende hem bio oil hemde lierac var. İkiside bitince ne alsam diye araştırırken lierac için paraben içermez yazısı yok, bio oil içinde çatlak ve leke yağıolduğu için civa içerebilir gibi yorumlar okudum. Badem yağı ise tüylenme yapıyor bende araştırıyorum

Günaydın. Hadi hayırlarla gel inşallah. Cinsiyeti öğrenecek misin?
İnsallah hayırlı haberler alırım saat 4’te daha. Cinsiyeti görebilirse söyler diye düşünüyorum tek saglıklı olsun da insallah kötü bsey olmamıstır insan ister istemez tedirgin oluyor.

Kızlar her sabah yeni birşeyle uyanıyorum. Dün gece mide bulantısıyla uyandum, sabah gene midem bulanıyor. 14. Haftada geçmişti, şindi normal mi?

Bana da arada oluyor valla,ama normal bence. Geçecektir mümkünse kokusu fazla olmayan şeyler tuket bugün
Yani dün baya sağlıklı yedim, bu sefer de az mı geldi onu da bilmiyorum şimdi baya bulanıyor şimdi bi tost yapıyorum ekmek girsin mideme diye.5-6 haftadır ilk defa bulanınca anlamadım noluyor diye..

Kızlar her sabah yeni birşeyle uyanıyorum. Dün gece mide bulantısıyla uyandum, sabah gene midem bulanıyor. 14. Haftada geçmişti, şindi normal mi?
Canım haftalarimiz arasinda fark var ama benim de ara ara siddetleniyor bulantilar, bazen yok denecek kadar az, onceki gebeligimden hatirladigim hala 20.haftalarda bulantimin olduguydu, biraz da usutmus olabilirsin İstanbul'da hava bir anda sogudu

Canım gözün aydın sağlıkla gelsin prenseslerinn

Maşallah kocaman olmuşlar ya :):):) aynen listeyi bekliyoruz :):) Benim bu sefer temkinli olmam lazım :):)

Günaydın bugun doktor kontrolüm var
Günaydınnnn :) Güzel haberlerle gel inşallahh :)

Annem 6. aya kadar ara ara vurabilir demişti ki bende 2-3 hafta önce kusarak kalktım yataktan bu velet doğana kadar neler çekicem acaba anne diye aradığımı biliyorum
Normal canım bence tekrarlamadığı sürece tekrarlarsa belki üşütme mide bozma olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…