Canim benim doktor da biraz kilo takintili ama normalde 5 kilo alman lazimdi dedi. Cok almissin dedi. 36. Haftaya gelebilmeliyiz dedi vs. diyetisyene persembe gunu gidicem. Bana verdigi menuyu burda pylasirim canim
İlk aylar tukumdan ziyade kundak yaptım ben. 4-5 aydan sonra hareketleniyorlar, ondan sonra giydirdim ben. 3 yaşında hala giydiririm. Üstünü açtı açmadı kaygısı yaşamıyorum.
Yani dün baya sağlıklı yedim, bu sefer de az mı geldi onu da bilmiyorum şimdi baya bulanıyor şimdi bi tost yapıyorum ekmek girsin mideme diye.5-6 haftadır ilk defa bulanınca anlamadım noluyor diye..
Dün benim de bulandı hâlbuki hamileliğimin başından beri hiç bulanmamıştı hiç kusmadım mesela oluyor öyle demek ki Yeme düzenini değiştirmeye çalışırken de bulanabilir. Hamile değilken bile diyete başlarken ilk zamanlar mide bulantısı yapardı bende. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra geçiş yap istersen diyete canım bir anda sıkma
Günaydın canlar, bugun muayene oldum. Doktorum kendisi detayli ultrasonu yaptigi icin ekstra bir göz görmesine gerek yok dedi. Icim rahatladı. Bebisi küsmüş gibi sırtını donmus uyuyordu ama saglikli oldugunu gormek duymak insanin icini rahatlatıyor.
Kızlar vajina kemiklerim ağrıyo resmen yürürken ve bacağımı yukarı doğru kaldırırken normal mi sizde durumlar nedir doktora gitmelimiyim acaba 2/3 gün öncede oldu ama bugün daha şiddetli sanki kırılmış ordaki kemikler
Benim de kronik olarak 10 gündür devam eden vajina ağrım vardı. Dün gece dayanılmayacak hale geldiğinden doktora gittim. Rahim ağzım kısaymış ve ben aşırı hareketli olduğumdan baskı artmış. 2 gün dinlenme ve progestan verdi. Eğer ara ara geliyorsa korkma fakat devamlı ise görünmende fayda var.
Benim de kronik olarak 10 gündür devam eden vajina ağrım vardı. Dün gece dayanılmayacak hale geldiğinden doktora gittim. Rahim ağzım kısaymış ve ben aşırı hareketli olduğumdan baskı artmış. 2 gün dinlenme ve progestan verdi. Eğer ara ara geliyorsa korkma fakat devamlı ise görünmende fayda var.
Temmuz anneleri nin bebek cinsiyetleri genelde kiz galiba hic erkek duymadim bu arada ben de daha cinsiyeci öğrenemedim yarin doktora gidicem insaallah ogrenirim cinsiyeti öğrenenler hayırlı olsun
Temmuz anneleri nin bebek cinsiyetleri genelde kiz galiba hic erkek duymadim bu arada ben de daha cinsiyeci öğrenemedim yarin doktora gidicem insaallah ogrenirim cinsiyeti öğrenenler hayırlı olsun
canım ben balıkesirde de bir araştıracağım
sen nerede yaptıracaksın?
olmazsa Bursa'da duyduğun klinik adlarını bana yazar mısın? referans olsun bizim için de..
Canım Balıkesir şehir hastanesinde perinatolog var. Beni Dr yönlendirdi. Onun dışında tıp fakultesi ve özel muayenehanesi olan Ertan Adalı var. Ama ben İzmir'e gidicem sanırım.
Bende hem bio oil hemde lierac var. İkiside bitince ne alsam diye araştırırken lierac için paraben içermez yazısı yok, bio oil içinde çatlak ve leke yağıolduğu için civa içerebilir gibi yorumlar okudum. Badem yağı ise tüylenme yapıyor bende araştırıyorum