2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim benim doktor da biraz kilo takintili ama normalde 5 kilo alman lazimdi dedi. Cok almissin dedi. 36. Haftaya gelebilmeliyiz dedi vs. diyetisyene persembe gunu gidicem. Bana verdigi menuyu burda pylasirim canim

Tamam canım gerçi diyet listeleri kişiseldir ama en azından fikrimiz olur

İlk aylar tukumdan ziyade kundak yaptım ben. 4-5 aydan sonra hareketleniyorlar, ondan sonra giydirdim ben. 3 yaşında hala giydiririm. Üstünü açtı açmadı kaygısı yaşamıyorum.

Aynen ben de öyle yaparım. Zaten 4-5 aylıkları kışa geliyor o zaman da tulum giydiririm

Yani dün baya sağlıklı yedim, bu sefer de az mı geldi onu da bilmiyorum şimdi baya bulanıyor şimdi bi tost yapıyorum ekmek girsin mideme diye.5-6 haftadır ilk defa bulanınca anlamadım noluyor diye..

Dün benim de bulandı hâlbuki hamileliğimin başından beri hiç bulanmamıştı hiç kusmadım mesela oluyor öyle demek ki Yeme düzenini değiştirmeye çalışırken de bulanabilir. Hamile değilken bile diyete başlarken ilk zamanlar mide bulantısı yapardı bende. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra geçiş yap istersen diyete canım bir anda sıkma

Günaydın canlar, bugun muayene oldum. Doktorum kendisi detayli ultrasonu yaptigi icin ekstra bir göz görmesine gerek yok dedi. Icim rahatladı. Bebisi küsmüş gibi sırtını donmus uyuyordu ama saglikli oldugunu gormek duymak insanin icini rahatlatıyor.

Gunaydin kizlar
Gecen persembe randevum vardi. Sehir disina cikacagim icin pazartesiye erteledim. Pazartesi de doktorun isi cikti onlar randevuyu erteledi.
Cuma sabahina ayarladik esimle birlikte gidecegiz. Cinsiyeti de ogreniriz muhtemelen
3 haftada 1 gidiyordum. 4 haftayi buldu ertelenmeler olunca.
Cok ozledim bebisi ve cinsiyet icinde heyecanla bekliyorum

Benim de kronik olarak 10 gündür devam eden vajina ağrım vardı. Dün gece dayanılmayacak hale geldiğinden doktora gittim. Rahim ağzım kısaymış ve ben aşırı hareketli olduğumdan baskı artmış. 2 gün dinlenme ve progestan verdi. Eğer ara ara geliyorsa korkma fakat devamlı ise görünmende fayda var.

Kaç cm ölçtü, eger 2,5 alti ise kesin sürekli yatak istirahati ve enfeksiyonyoksa dikiş sebebi diye biliyorum

canım ben balıkesirde de bir araştıracağım
sen nerede yaptıracaksın?
olmazsa Bursa'da duyduğun klinik adlarını bana yazar mısın? referans olsun bizim için de..
Canım Balıkesir şehir hastanesinde perinatolog var. Beni Dr yönlendirdi. Onun dışında tıp fakultesi ve özel muayenehanesi olan Ertan Adalı var. Ama ben İzmir'e gidicem sanırım.

Tamamen doğal istiyorsan, arifoğlu'ndan hamileler için özel yapılan 8 yağın karışımı bir yağ yaptırdım ben. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…