2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kaç cm ölçtü, eger 2,5 alti ise kesin sürekli yatak istirahati ve enfeksiyonyoksa dikiş sebebi diye biliyorum
İnan sormadım Çok çok önemli değil dedi ama en azından bir süre dinlen dedi. Ben hemen her gün yürüyorum, pilates yapıyorum, çalışıyorum, sürekli geziyorum, evde de hareketliyim. Biraz fazla abarttım sanırım Bebek iyi çok şükür.

Aşağı doğru basınç hissettiğin an yat dinlen. Benim geçen sene ikizdi ara ara akıntım faZlaydı meğersem keseden kaçakmış birden rahim ağzı açılıp su gelebiliyor, sen kendini yorma.

Kızlar su kıvamında akıntısı olan var mı
Miktarı fazlaysa test yapıyorlar keseden kaçakmı yoksa akıntımı diye, amarahim ağzı kapalıyken kaçak olurmu bilmiyorum. Bende akıntımın rengi değişti diye gittim rahim ağzına baktılar yapısı değilmiş progesterondan dolayı. Gebelikte hormonların etkisiyle değişiklikler oluyor fakat dikkate almakta fayda var

Aşağı doğru basınç hissettiğin an yat dinlen. Benim geçen sene ikizdi ara ara akıntım faZlaydı meğersem keseden kaçakmış birden rahim ağzı açılıp su gelebiliyor, sen kendini yorma.
Evet ve bu dusuge sebep oluyor benim oyle 4 aylik bebegimi kaybettim dikkatli olmakta fayda var

Aslında cok fazla değil yorulunca oluyor sanırım genelde beyaz ya da sarı olurdu ama renksiz daha sıvı o yuzden sormak istedim

Aslında cok fazla değil yorulunca oluyor sanırım genelde beyaz ya da sarı olurdu ama renksiz daha sıvı o yuzden sormak istedim
Ozaman doktor kontrolünde söylemek lazım belki kaçak varmı diye test yapar. En azından akıntımı kaçak mı soru işareti olmaz. Benimde akşama doğru aşağı basınç oluyor, zaten 10ay önce erken doğurdum yine erken doğum riskim var

Bende ikizdi 6,5 aylık birden rahim ağzı açılmasıyla suyum geldi kaybettim bebeklerimi. Şimdi daha temkinliyim eskisi kadar gezmeyip uzanıyorum
Çok çok üzüldüm gerçekten Rabbim bi daha yaşatmasın.
Canım yaranı deşmek istemiyorum ama korktuğum şeylerden benimde 6,5 aylık yaşam sınırında olmuyo mu küvez falan kaç haftalıktı ki

2 3 gun once acile gıtmıstım cok midem bulanıyor du rahim agzına da baktırdım orada baktılar rahim agzı iyi dediler. O zaman da akıntım vardı ama gecmeyınce kafaya taktım kontrolum haftaya

Ayy allah korusun bebeklerimizi Sürekli kontrol altına alacağım zaten. Teşekkür ederim bilgiler için arkadaşım.

Evet ve bu dusuge sebep oluyor benim oyle 4 aylik bebegimi kaybettim dikkatli olmakta fayda var
Sende de hissedilen böyle vajina kemiğinde ve kasıkta ağrı mıydı? Benim sanki kasımı içeriden çekiştiriyorlar gibi oluyor. Kanamam ya da öncesinden fazla bir akıntım yok. Korku sardı içimi Doktoruma da baya güvenirim aslında ama başka birine daha mı gitsem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…