2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar geceleri balgamlı ve şiddetli öksürüğüm var uyuyamıyorum ve kusuyorum, aranızda böyle olan var mı?
çok geçmiş olsun canım aynı sorunu 1 ay önce yaşadım çok ağır bir griple birlikte , zencefil, bal ve limon sıcak suya yap iç iyi geliyor rabbim şifa versin, o öksürük kusturuyor zaten kuzu, zencefil i çay kaşığının ucuyla at.

Ben oğlum çok hareketli olduğu icin mecburen 10 aydan itibaren külot bez kullaniyorum. Çok daha rahat oluyor. Oburunu hareketinden asla düzgün bağlattirmiyor.

Keşke o kadar beklemeselermis benim önceden anlaşılmadı herşey yolundaydı sözde bianda tansiyon çıktı ve düşmedi ama ben çok hızlı kilo almıştım çok sistim tansiyonda çıkınca her yerim fena şişti ertesi gün alındı beklemek risk olur dedi 29 haftaya uyumluydu 2 hafta önce herşey normaldi o gün travma gibi bişey yaşadım ona bağlıyorum gelişimi durmuş falan bebe aspirini kullanıyorum sadece onun dışında düzenli D vitamini ve magnezyum da önemli dedi hepsini bir kullanıyorum işte

16 aylık kızım var canım benım ilk değil:) Çevremde herkes kullanıyor hatta duacıyız külot beze ama her bebek farklı sizinkiler demek uslu :)
Haklısın canım benim kızım beni çok uzmedi gece uyku emme dışında inşallah kardeşi ondan daha da iyi olur :))

Ben oğlum çok hareketli olduğu icin mecburen 10 aydan itibaren külot bez kullaniyorum. Çok daha rahat oluyor. Oburunu hareketinden asla düzgün bağlattirmiyor.
10 ay küçük değil ki zaten :) yaza gelirse evet kullanabilirim mesela seneye mayıs gibi 10 11 aylıkken kullanırım ama bebek küçükken vede kışın kullanmam sanırım angarya geliyo bana çıkart giydir

Nereden bilcez canım hiç akla gelmeyen şeyler benimde 12-9 olsa tansiyonum hemen uyuşukluk geliyor halsizlik ama uzun sürmüyor sende de oluyor mu arada tansiyon hafif yükselip 5 dj içinde normale dondugu

var canım şahsen ben kraft cabin ' e yükselmiş durumdayım
chicco ohlala ya da bakıcam denicem
kanz check in bide
hepsi katlanıp küçücük kalıyo yenidoğandan itibaren kullanılıyo
Canım KANZ check in ve Kraft cabinde çift yönlü kullanım yokmuş. Çift yönlü al diyor herkes çok önemli mi sence?

Ben bebek arabasında oğlumda baby 2 go almıştım ve çok rahat ettim iki oğlum arasında yaş farkı az olduğu için ikisinin beraber bildirdiğim çok oldu ve hala sağlam kullanışlı ama bu bebegim kız olduğundan yenisini alicam ve aynı markayı düşünüyorum sağlamlık ve rahatlık olarak

Canım KANZ check in ve Kraft cabinde çift yönlü kullanım yokmuş. Çift yönlü al diyor herkes çok önemli mi sence?
Valla o konuda tam bi fikrim yok açıkçası malesef tek yönlü onlar ama pencere yeterli oluyo diyen var bebeğin anneyi görmemesi daha iyi diyen var bebek anneyi görmeli diyen var
çok fazla kaybı olur mu olmaz mı inan bende bilmiyorum

Bence çok önemli canım yoksa benim içim rahat etmiyordu dışa dönük kalinca şimdi büyüdüğü için dışa dönük o da zaten nadiren kullaniyoruz

Ben kizimi bana dönük surmedim hic bebek arabasında. Arkada pencere var zaten ordan goruyordum ihtiyaci olup olmadigini.
Bebegin annesini gormesine gerek yok bence etrafa bakmasi daha iyi. Bizi hep goruyorlar zaten.
Bebek arabasini da arkadasim vermisti. Paralayana kadar kullandik. Markasını bilmiyorum. Yaz kis hergun cikarttim disari. Kendim yuruyus yaptim o da gezdi arabada.
Simdi hamilelik sikintili gecince eve kapandik mecburen.

Normalde prima aktif bebeğin 5 numarasını dönüsümlü kullanıyorduk bimin bezi ile. Prima 5 numara 18 kiloya kadar olmasına ragmen bacaklardan sıkıyor, kızartiyor. Bimin 5 nosu 25 kiloya kadar rahat rahat kullaniyoruz. Zaten bez dolsa da dolmasa da 4-5 saatte bir degisiyor en iyi bez de olsa 12 saat kuru da tutsa gece hariç gun icinde degisiyor. Bimin bezinin tek sıkıntısı fazla dolunca pamuğun topaklanması onun haricinde primadan farkı yok. Bir de prima olmus en az tanesi 1.40 tl, biminki 78 kurus. Biz bimciyiz bundan sonra

Canım iki tarafli olması ilk 6 icin onemli bebek annesini gordukce guven duyuyor öbür türlü yolda giderken huzursuzluk yasayabilirsiniz

Tuzu çok mu tüketiyorsun acaba

Ben birşey sorcam ana kucağı olarak ayakla sallananlardanmı yoksa pille elektrikle titreşimli müzikli bir anakucağımı almalıyım kararsızımmm çalışan anneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…