2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok üzüldüm benimde preeklampsi geçmişim var insallah tekrarlamaz

Çok üzüldüm benimde preeklampsi geçmişim var insallah tekrarlamaz
Sana da geçmiş olsun cnm kesin olacak diye birşey yok tabiama diğer gebelere göre riskimiz yüksek malesef, ben coraapin ve oksapar iğne kullanıyorum, 20.hafta daha gelmedi 20den sonra tetikde devam edicez bakalım, ben şiddetli preeklemsiden önlem alınmasıpı için plesanta dekolman, hellp sendromu ve dic de geçirdim, o yüzden gelene kdr diken üstündeyim. Sen ne kullanıyosun ilaç, kaçıncı haftada olmuştun, ben 24lerde ödemle başladım 32de fln tansiyon çıktı, 35de kaybettim, şimdiki doktorum en ufak değişiklikte hemen alıcaz herşey yolunda giderse 36da alıcak en geç

Benim kızım da cok iştahsız cidden uzucu ve yıpratıcı oluyor. Saglık olsun da gerısı hallolur

Külot bez yaz için zibinla gezerken olabilir ama kış için hiç ideal değil canım her seferinde tayt falan varsa çıkarıp16 giydiricen günde en az 10 kez bunu yapicaksin bendr normal bezden yanayım :)
16 aylık kızım var canım benım ilk değil:) Çevremde herkes kullanıyor hatta duacıyız külot beze ama her bebek farklı sizinkiler demek uslu :)

Bende en çok primadan memnun kalmıştım sonra sleepy gelir o bile primat göre daha sert yapıda geldi bana diğer Molfix falan hiç sevmedim
İçerik acısından hassa anneler olabilir diye soyledım canım. Sleepy ve migrosun bezi minies içerikleri temiz olanlar. Ama ben prima ve molfiks tercih ediyorum :)

Canım gebeliğin başında bende içmek zorunda kaldım. Bebeğe zararı olmayan ilaçlar veriyorlar. Düzenli kullan

Merak ettim çok geçmiş olsun. Herşey yolunda şükür benim de Perşembe günü detaylı. Onu bekliyorum :)

işte bende sıfır tecrübesiz değilim yine söylüyorum 18 yaşında anne olmuş olabilirim kardeşimle belki bizim çocuğumuz usluydu bilemiyorum da ben normal bezciyim şahsen hep yarım açıp bezlerdim
Bende tecrübeli biri olarak normal bez diyorum haklısın cnm 1 yaşından sonra istenirse külot bez kullanılabilir ama ilk zaman klasik

ve kolum bağımsızlığını ilan etti kaldıramıyorum şimdiden bu aşı bende mi aşırı reaksiyon gösteriyo acaba

kesinlikle bende kardeşim olmasa ilk çocuk tecrübesizliği yaşardım da birazcık bilgim var bazı konularda sağlıkla doğsunlarda bez halledilir
Insanın kardeş yiğen gibi daha önce baktığı çocuklar olunca acemilik gidiyo senin içinde çok iyi canim

Bebeğin doğuş süresine göre bak canım. Ben kızıma prima pramium care ile başladım, sonra molfix en son da bim jelly bez ile kapanışı yaptık :):) göbek bağı oyuntulu yeni doğan bezleri. Bebeğin doğuş kilosuna göre de hangi kilo aralığında alacağını bilirsin :):)

Bimin bezini ben de kullandım. Kremsi bir dokusu var, o yüzden kızıma iyi gelmişti, ama 1 yaş civarı kullanmıştım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…