çok geçmiş olsun canımaynı sorunu 1 ay önce yaşadım çok ağır bir griple birlikte , zencefil, bal ve limon sıcak suya yap iç iyi geliyor rabbim şifa versin, o öksürük kusturuyor zaten kuzu, zencefil i çay kaşığının ucuyla at.
Canım güzeller ama 5tanesi için biraz pahalı sankihttps://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0588184005.html
Kızlar bunları cok beğendim nasıl sizce? Ama yaz bebeği olacakları için sıfır kol mu almak gerek ki üstüne de giyecekler ya?
Aslında ben de biranda masraflar binmesin diye bölmeye çalışıyorum canım. İdrar yolu için koku, kaşıntı, yanma fln olması lazım canım diye biliyorumOh masallah kızlar alışverişler yapılıyor ne güzel:) bende bakıyorum arada bir,kiyafet falan ama erken deyip almıyorum:) evden çıkamıyorum ki sürekli fırtınalı kar yağıyor. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum(karnım sis gibi ve basınca agriyor bunun disinda belirtim yok) hemde 5-10 dakika yurume mesafesinde aile doktorum ama gidemiyorum
Maşallah çok tatlılar canım güzel güzel giysinler inşallah :))Bunlar da benim Cicişler.misafir gelirse görmeye diyeonun dışında düz tulumlar falan alıyorum tabii.6 aylık-12 aylık bile aldım dayanamayıp
Eki Görüntüle 2235101 Eki Görüntüle 2235102 Eki Görüntüle 2235103 Eki Görüntüle 2235104 Eki Görüntüle 2235105
Oy çok tatlıBunlar da benim Cicişler.misafir gelirse görmeye diyeonun dışında düz tulumlar falan alıyorum tabii.6 aylık-12 aylık bile aldım dayanamayıp
Eki Görüntüle 2235101 Eki Görüntüle 2235102 Eki Görüntüle 2235103 Eki Görüntüle 2235104 Eki Görüntüle 2235105
Çok sıcaklarda Agustos ortasi filan gündüz bunun altına uzun pijama yeter, ama ilk zamanlar uzerine uzun kollu lazım, uzun kollu giydirdigin dönem icine sifir kol cit citli atlet de giydirebilirsin. Ama atleti tek kullanamazsın. Bir de fiyati pahali gerçekten, en cok kullandığın sey olacak. Bebe magazalarinda %100 pamuk olarak bunlardan 7-10 tl ye tanesini alırsın..https://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0588184005.html
Kızlar bunları cok beğendim nasıl sizce? Ama yaz bebeği olacakları için sıfır kol mu almak gerek ki üstüne de giyecekler ya?
Evet öyle gercekten, bebeğin mizacı da onemli hassas yapili bir bebekse dedigim gibi, ama aktif sosyal bir bebek bu duruma hic aldırıs da etmeyebilir. İki tarafli kullanilan ana kucakli baston arabalar da var riske girmek istemezsenherkes yine fikir ayrılığına düşmüş bu konuda
En iyisini yapiyorsun canım,bende birdahaki dışarı cikmamda alicam biseyler.Aslında ben de biranda masraflar binmesin diye bölmeye çalışıyorum canım. İdrar yolu için koku, kaşıntı, yanma fln olması lazım canım diye biliyorum
Bende uzun kollu cit citli bakıyordum dün altinda da ince biseyler giydiririm diye düşündüm biraz daha büyüyunce arkadasin paylastigini giydirirm diye düşündüm. Bu arada sence kiyafetlerin hepsini yeni dogan bebeğe gore mi alinmali? Ben mesela dün yeni dogan bebek kiyafetleri baktim ama sadece 3.5 kilo ve altiysa giyebilir biraz daha büyürse giyemez, sence 3 aylıkta almalimiyim ayni anda?Çok sıcaklarda Agustos ortasi filan gündüz bunun altına uzun pijama yeter, ama ilk zamanlar uzerine uzun kollu lazım, uzun kollu giydirdigin dönem icine sifir kol cit citli atlet de giydirebilirsin. Ama atleti tek kullanamazsın. Bir de fiyati pahali gerçekten, en cok kullandığın sey olacak. Bebe magazalarinda %100 pamuk olarak bunlardan 7-10 tl ye tanesini alırsın..
Evet kanıyo ve canım cok yanıyo lavabo esnasında .aramızda en zorlanan sensin sanırım Allahım sabrını versin .banada o kabırga batması gibi agrı oluyor genelde dik oturmayınca uzanınca geciyo.Saol canım :) Buarada yırtılmayı nasıl anladın, kan mı geldi? O bende daha erken aylarda oldu, şimdi başka versiyonundayım :) gece uyurken kaburgalarım göğsüme batıyor vs. Sanırım ben yaşayan ölü gbi bir hamilelik geçiricem. Napalı şükür, bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da. Arada dayanamayıp ağladığım oluyor o ayrı
teşekkürler canım. İnşallah hepimizinkilerMaşallah çok tatlılar canım güzel güzel giysinler inşallah :))
Yanii baktırmanda fayda var tabii cnm, riske atmamak lazım. İnş birşey yoktur da, kafan rahat olurEn iyisini yapiyorsun canım,bende birdahaki dışarı cikmamda alicam biseyler.
İdrarimda hamile kaldıgimdan beri koku var, ama kasinti ve yanma yok,yanma sadece iliski sırasında var ama oda kuruluktan. Randevum var ama gidemiyorum okuduğum kadarıyla çok tehlikeliymiş bebek için. Ama benim sık sık oluyor enfeksiyon hamile degilken bile hatta henüz cinsel hayatim yokken bile.
Bana gece dümdüz yatarken oluyor canım, onun dışında rahatım aslıdna. Hepimizin vücudu farklı tepkiler veriyor işte, sonucu için katlanıyoruz hepimizEvet kanıyo ve canım cok yanıyo lavabo esnasında .aramızda en zorlanan sensin sanırım Allahım sabrını versin .banada o kabırga batması gibi agrı oluyor genelde dik oturmayınca uzanınca geciyo.
Haklısın canım hemen küçülecekler zaten gerek yokCanım güzeller ama 5tanesi için biraz pahalı sanki
Haklısın çok pahalı her birine bukadar para verirsek çok pahalıya mal olur beğendim paylasmak istedim sizlerle :) bebek magazalarından bakarımÇok sıcaklarda Agustos ortasi filan gündüz bunun altına uzun pijama yeter, ama ilk zamanlar uzerine uzun kollu lazım, uzun kollu giydirdigin dönem icine sifir kol cit citli atlet de giydirebilirsin. Ama atleti tek kullanamazsın. Bir de fiyati pahali gerçekten, en cok kullandığın sey olacak. Bebe magazalarinda %100 pamuk olarak bunlardan 7-10 tl ye tanesini alırsın..
cok agrin olursa 2 kere icebilirsin demisti. Magvital şase içiyorum ben deGunde 2 kezmi iciyorsunuz markasi nedir
Benim oğlum 3.400 doğdu bir ay sonra iki kilo daha almıştı. İlk zamanlar kilo alımı fazla oluyor zayıf bile dogsalar. O yuzden 0-3 ay ve 3-6 ay alın derim. Kollari kıvırırsınız büyüdükçe icini doldurur zaten. Obur türlü yazık kullanamadan giyemiyorlar..Bende uzun kollu cit citli bakıyordum dün altinda da ince biseyler giydiririm diye düşündüm biraz daha büyüyunce arkadasin paylastigini giydirirm diye düşündüm. Bu arada sence kiyafetlerin hepsini yeni dogan bebeğe gore mi alinmali? Ben mesela dün yeni dogan bebek kiyafetleri baktim ama sadece 3.5 kilo ve altiysa giyebilir biraz daha büyürse giyemez, sence 3 aylıkta almalimiyim ayni anda?
:) tamamdır o zaman. Valla hersey o kadar pahalı ki alıp giydirmeden kenara koymak istemiyorum. Bilgi için sağolBenim oğlum 3.400 doğdu bir ay sonra iki kilo daha almıştı. İlk zamanlar kilo alımı fazla oluyor zayıf bile dogsalar. O yuzden 0-3 ay ve 3-6 ay alın derim. Kollari kıvırırsınız büyüdükçe icini doldurur zaten. Obur türlü yazık kullanamadan giyemiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?