2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aslında ben de biranda masraflar binmesin diye bölmeye çalışıyorum canım. İdrar yolu için koku, kaşıntı, yanma fln olması lazım canım diye biliyorum

Kızlar benim karnım bayaği bi büyümuştu ve sertti ama
dünden beri bi yumuşadı yayıldı gibi bişey oldu korkmalımiyim bundan bilemedim

Yarına randevu aldım gidicem inşallah bi terslik yoktur

https://m2.hm.com/m/tr_tr/productpage.0588184005.html

Kızlar bunları cok beğendim nasıl sizce? Ama yaz bebeği olacakları için sıfır kol mu almak gerek ki üstüne de giyecekler ya?
Çok sıcaklarda Agustos ortasi filan gündüz bunun altına uzun pijama yeter, ama ilk zamanlar uzerine uzun kollu lazım, uzun kollu giydirdigin dönem icine sifir kol cit citli atlet de giydirebilirsin. Ama atleti tek kullanamazsın. Bir de fiyati pahali gerçekten, en cok kullandığın sey olacak. Bebe magazalarinda %100 pamuk olarak bunlardan 7-10 tl ye tanesini alırsın..

herkes yine fikir ayrılığına düşmüş bu konuda
Evet öyle gercekten, bebeğin mizacı da onemli hassas yapili bir bebekse dedigim gibi, ama aktif sosyal bir bebek bu duruma hic aldırıs da etmeyebilir. İki tarafli kullanilan ana kucakli baston arabalar da var riske girmek istemezsen

Aslında ben de biranda masraflar binmesin diye bölmeye çalışıyorum canım. İdrar yolu için koku, kaşıntı, yanma fln olması lazım canım diye biliyorum
En iyisini yapiyorsun canım,bende birdahaki dışarı cikmamda alicam biseyler.
İdrarimda hamile kaldıgimdan beri koku var, ama kasinti ve yanma yok,yanma sadece iliski sırasında var ama oda kuruluktan. Randevum var ama gidemiyorum okuduğum kadarıyla çok tehlikeliymiş bebek için. Ama benim sık sık oluyor enfeksiyon hamile degilken bile hatta henüz cinsel hayatim yokken bile.

Bende uzun kollu cit citli bakıyordum dün altinda da ince biseyler giydiririm diye düşündüm biraz daha büyüyunce arkadasin paylastigini giydirirm diye düşündüm. Bu arada sence kiyafetlerin hepsini yeni dogan bebeğe gore mi alinmali? Ben mesela dün yeni dogan bebek kiyafetleri baktim ama sadece 3.5 kilo ve altiysa giyebilir biraz daha büyürse giyemez, sence 3 aylıkta almalimiyim ayni anda?

Evet kanıyo ve canım cok yanıyo lavabo esnasında .aramızda en zorlanan sensin sanırım Allahım sabrını versin .banada o kabırga batması gibi agrı oluyor genelde dik oturmayınca uzanınca geciyo.

Kızlar soran olmamış ama kız bebek elbiselerini indirimden 60/70 tl arasına aldım. Yüzde elli indirimden. Şimdi h&
Maşallah çok tatlılar canım güzel güzel giysinler inşallah :))
teşekkürler canım. İnşallah hepimizinkiler

Buarada kızlar elbiseler Bebekhouse diye bi siteden, indirimde şuan 60-70 tlye düşmüş elbiseler. Gene çok ucuz değil ama böle bi iki misafirlik birşey isteyenler baksınlar. Kaliteleri çok iyi. 1 günde de geldi kargo

Yanii baktırmanda fayda var tabii cnm, riske atmamak lazım. İnş birşey yoktur da, kafan rahat olur

Evet kanıyo ve canım cok yanıyo lavabo esnasında .aramızda en zorlanan sensin sanırım Allahım sabrını versin .banada o kabırga batması gibi agrı oluyor genelde dik oturmayınca uzanınca geciyo.
Bana gece dümdüz yatarken oluyor canım, onun dışında rahatım aslıdna. Hepimizin vücudu farklı tepkiler veriyor işte, sonucu için katlanıyoruz hepimiz

Haklısın çok pahalı her birine bukadar para verirsek çok pahalıya mal olur beğendim paylasmak istedim sizlerle :) bebek magazalarından bakarım

Benim oğlum 3.400 doğdu bir ay sonra iki kilo daha almıştı. İlk zamanlar kilo alımı fazla oluyor zayıf bile dogsalar. O yuzden 0-3 ay ve 3-6 ay alın derim. Kollari kıvırırsınız büyüdükçe icini doldurur zaten. Obur türlü yazık kullanamadan giyemiyorlar..

:) tamamdır o zaman. Valla hersey o kadar pahalı ki alıp giydirmeden kenara koymak istemiyorum. Bilgi için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…