2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
görünüşte çok var gibi duruyor ama diğer sitelerle karşılaştırınca hiç de öyle olmadığını anladım canım
Pahalı ve çok çeşit yok gibi geldi bana çünkü, instagramda uygun siteler var oralara bakacağım çok da güzel görünüyorlar. Sende bakabilirsin kuzu.

Benim karnımda kasıklarım da ağrı oluyor ara sıra kızlar sizede oluyor mu. Bebek haftası ile uyumlu ama bana çok büyümüş gibi geliyor sanki dinlenme ihtiyacı hissediyorum yoksa hareketleri mi bana bu ağrıları hissettiriyor. Çok net hissediyorum çünkü dün eşim bile hissetti dışardan 2kere kızım minnoşum çok hareketli

Aa bilmiyrdum Allah kolaylık verdin :) birde degil iki olunca birde senın :) bende sadece yırtılma oldu
Saol canım :) Buarada yırtılmayı nasıl anladın, kan mı geldi? O bende daha erken aylarda oldu, şimdi başka versiyonundayım :) gece uyurken kaburgalarım göğsüme batıyor vs. Sanırım ben yaşayan ölü gbi bir hamilelik geçiricem. Napalı şükür, bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da. Arada dayanamayıp ağladığım oluyor o ayrı

Oh masallah kızlar alışverişler yapılıyor ne güzel:) bende bakıyorum arada bir,kiyafet falan ama erken deyip almıyorum:) evden çıkamıyorum ki sürekli fırtınalı kar yağıyor. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum(karnım sis gibi ve basınca agriyor bunun disinda belirtim yok) hemde 5-10 dakika yurume mesafesinde aile doktorum ama gidemiyorum

Bende aynıyım canım kaşık ağrılarım hiç geçmedi belim zaten kırılmış gibi hep ağrıyor.hani bu 2.trimester hamileligin balayiydi bu ne biçim bal ayı
Bende dün gece oturdum agladim çocuk gibi anne anne diye agladim :)

Aynen ya, ben uyuyamayınca, eşim de uykusuz kalıyor sürekli ağrı seslerimden. Zor valla ya, şimdiden böyleysek, korkmuyorum desem yalan olur :)
Tabii yaa kız olunca alırsınız elbiseleri etekleri oh ne güzel güle güle giysinler:)
Evet canım maalesef erkek çocuk kıyafet daha zor, seçenek daha az tahminen
Çok güzeller canım güle güle giydir sağlıklı günlerde inşallah
İnş canikom, Allah biçbirimizin mutluluğunu yarıda bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…