2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde kanamalı oldu
bide 7 seneden sonra tüp bebekle hamile kaldım oyüzden fazla pimpirikliyim :/

arkadaslar. 19. haftama girmiş bulunmaktayım. acaba sizde de akıntı geliyor mu? özellikle lavaboya gittikten sonra sarımsı akıntı geliyor. kafam takıldı. idrar testim temiz cıkmıştı..

arkadaslar. 19. haftama girmiş bulunmaktayım. acaba sizde de akıntı geliyor mu? özellikle lavaboya gittikten sonra sarımsı akıntı geliyor. kafam takıldı. idrar testim temiz cıkmıştı..
Bende geçen hafta enfeksiyonum mu var diye gittim alttan baktılar enfeksiyon değil hormonlara bağlı olarak rahim ağzı değişiyor ondan kaynaklanıyor dedi. Bekleyince içerde rengi dahada sarı oluyormuş

Bende de ayni sekilde idrar yaptiktan sonra ozellikle sanki su geliyomus hissi oluyo ama gelen sari bi akinti oluyo.bende ayni haftadayim.akinti sekli biraz degisti son zamanlarda.bende kasintida oluyor bazen cok siddetli

Sağol canım evet herkes öyle diyor ins bana da gelir annelik içgüdüsü Hiç yenidoğan tutmadım şimdi benim iki tane olacak. Eşim 2 ay yanımda neyse ki ama yine de yardımcı ebe gelip kontrol etseydi içim rahat ederdi. Umarım bulurum o zamana kadar

Ama haksızlık değil mi niye hepsi aynı anda tatile gidiyor yazın doğumu olanların suçu ne

Gittim canım gerek görmediler erken haftadaki tansiyonun onunla ilgisi yok dediler takipteyim inşallah sorunsuz tamamlariz

Ben tulum çok seviyorum çok tatlı oluyorlar bende elbiselerin çoğunu dirffoto için goyfirdim

Kabızlık için onerebileceginiz ilaç var mı ? Diğer tüm doğal yolları denedim. Kayısı zeytinyagi falan.

Kızlar detaylı USG 19. Hafta bitince dün devlet hastanesinde gittiğim doktor sen bana gel ben yapacağım dedi sizce nasıl olur özelden farklı olur mu? Gayet nazik ve ilgili bir doktordu
Canım perinatalogsa yaptır. Eğer tatmin etmezse 24 kadar vakit var özele de gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…