2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ne kadar güzel bir uygulamaymış keşke Türkiyede de olsa, bi büyüğün gelip sana yardım etse olmaz mı, doğumdan sonra yalnız mı kalacaksın, bulamazsan önceden gidip bi ebe eğitim verirken görsen hiç değilse.

allah bağışlasın canım :) peki sence kaç tane alalım mesela 0-3 ay alt üst olarak ya da tulum?

Gittim canım gerek görmediler erken haftadaki tansiyonun onunla ilgisi yok dediler takipteyim inşallah sorunsuz tamamlariz
bunun için c vitamini günlük meyve falan ye canım, dediğiniz rahatsızlığa iyi geliyormuş. bol c vit , inşallah bir sıkıntın olmaz takipte kal yinede kuzu.

geçmiş olsun canım bende bugün gideyim diyorum yaparlarsa inşallah acımaaaaaaz

Sağol canım iğnenin acısı yok bi kaç saat sonra kolda ağrı yapıyo kıpırdamazsa sıkıntı yok benim sol kolum sola doğru yatmaya alışkınım dönmeye çalıştıkça canımı çok yaktım uyutmadı o yüzden inşallah hafif geçer seninki

Canım aynı arabayı dusunmusuz valla ikizler bizim ekonomileri batiracak :) ben de ana kucağı değil de arabasiz dolasacagimiz zaman için iki kanguru arıyorum ortopedik olanlardan

Kızlar detaylı USG 19. Hafta bitince dün devlet hastanesinde gittiğim doktor sen bana gel ben yapacağım dedi sizce nasıl olur özelden farklı olur mu? Gayet nazik ve ilgili bir doktordu
Canım bir sürü masrafımız olacak, makul olanlardan alacağım artık yoksa altından kalkamayacağız, düşünsene her şeyden 2 tane, e evde de var 1 kuzu, ekonomik kriz bizi bekliyor canım :):):) instagram da ikiz.ucuz.dorduz.anneleri sayfasını takip ediyormusun orda bazen çok az kullanılmış 2. el malzeme satıyorlar, hatta dün kanguru satanlar vardı :):) Ben uygun bir şeyler bulursam alırım ordan, büyük parçalardan.
Ne güzel adam kendine güveniyor ve ilgili ki çağırmış canım, ben devlete gerçekten güveniyorum. Sen git, içine sinmezse sonra özeldeki doktoruna gidersin kuzu, ben burda özelde sormuştum ayrıntılı ultrason 800-1000 tl lerden bahsediyorlar Resmen ticaret olmuş insan sağlığı. Hatta adamı beğenirsen ve hastanenin koşulları uygunsa orda bile devam edebilirsin. Sen zaten özel doktorundan öyle aman aman memnun değildin dimi?

Kızlar günaydın. Bugün tam 16+0'ız Allaha şükür. Aranızda en geriden gelen benim galiba :) Benim kuzucuklar grubun en ufakları :):)
İkiz anneleri siz kuzuları nasıl giydireceksiniz, çevremdeki insanlar aynı giydirme diyorlar ama ben aynı şeyden 2 tane alıp takım giydirmek istiyorum :):) Sizin fikirleriniz nedir??

Aynen canım bizde sadece ikizler olacak çok kötü gocecek ekonomi senin kız da var :) o sayfayı takip edeceğim. 2. El temiz ben de alirim bulursam. Özeldeki doktorumu araştırıyorum hiç daha ne tekil gebelik ne ikiz gebelik normal doğumu yok. Bildiğin kes biç randevu ile gece doğuma falan kaldıran olmasın. Araştırdıkça midemi bulandırdı. Belki zorunlu sezeryan olurum şu an bunu bilemeyiz ama devlette zorunlu değilse yapmama ihtimalleri daha fazla en azından . Doktor insanlikliydi hastane kalabalik eski pis ise doktorun suçu yok sonuçta 4-5 il bu hastaneye geliyor.

İkiser tane aynisindan unisex almaya başladım bile

İkiser tane aynisindan unisex almaya başladım bile
Oh özeldeki doktorun kasap desene :):) sen tıp fakültesine mi gittin devlet hastanesine mi, özel odası var mıydı sorsaydın, Her şey doktorda bitiyor. Bir de bence ikiz gebeliklerde ve riskli gebeliklerde iyi bir yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane gerekiyor, şartlar uygunsa hatta bence devlet en garantisi, ne zaman doğum yapacağımızı bilmiyoruz. Bazı özel hastanelerin var ancak Ankarada bile altından kalkamadıklarında hooop sevk. O yüzden doğum yapılacak hastane önemli bence bizde. Yoksa normal gebelikte için daha rahat gidersin bütün hastanelere. Bir de işte inşallah bizim yavrular kuvözde kalmazlar, kaldıkları her gün de özelde para Aileleri maddi açıdan sıkıntıya sokabiliyor. Çok okudum, bi dünya para döken iyi hizmet alamadıklarını söyleyen aile. Allah hepimize güç kuvvet versin, yavrularımız sağ sağlim zamanında doğsunlar inşallah. Tedbir bizden taktir Allahtan :)
İyi yapmışsın canım ben de ortak giydirmek istiyorum, cinsiyetler belli olsun da ya, çok heyecanlanıyorum :) Neye benzeyecekler, nasıl olacak.

Canım kimseyle konuşmadım bu konuyu ama ben hiç birşeyden iki t ane almadım. Uyumlu olmasına çalışırım ama tamamen farklı almayı düşünüyorum. Benimki çift yumurt ikizi, karakterleri hatta tipleri farklı olacağı için, ikiside kendine özgün olsun istiyorum. Ama gene de bir uyum yakalarım..

katılıyorum kesinlikle ben en azından kendi adıma sevmiyorum ikisinede şort giydirilir elbise giydirilir ama farklı olsun isterim şahsen

Benim kaynanam falan var bende daha önce iki yeğenime çok baktım tecrübem var ama yinede gelmesini isterdim .
Aynen haksızlık bize suçumuz yaza denk getirmek sanırım:)

Çok ince, güzel düşünmüşsün ve haklısın bence de :) Ama ben 2 yaşa kadar ortak giydiririm sonra kendi kişilikleri ve zevkleri oluşmaya başladıklarında serbest olurlar :) Ben yıllarca özendim ay ne güzel giyiniyorlar filan diye :):) İçimde kalmasın :):) Benim de çift yumurta ikizleri, ancak normal kardeşler kadar benzeyeceklermiş :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…