Bende hemen tansiyon aleti alıp sabah akşam ölçtüm suyu iki katına çıkardım antibiyotik vermişti doktor üç günlük ama ikisini içer içmez kustum ona rağmen sonraki tahlilde hiçbirşey çıkmadı içini ferah tutay inşallah ondandır canım ya dün yaptırdım cuma günü tekrar baktırırım evdede tansiyonumu düzenli ölçerim takibini yapıcam mutlaka korktum valla
Tmm cnnmben soldan yaptırdım sağ kolumu kullanıyorum diye
Gercekten cok gün atıyo devlet hatanesı.bende dun aldım randevuyu 1ay sonrada verdi .ama haftanı gecmeyecek sekılde ayarlarlar bence .yada baska hastaneye yönlendirir diye dusunuyorum
Sadi konuğa git canım
Merak etme detaylı randevunu verirler
Sen ogün 21 haftalık olucakcaksan
Muhtemelen 10 gun sonrasina randevu verir sana
Gün yok deyip yollamazlar
:):) Aralarında en son 1 gün fark vardı, şimdi ne durumdalar bilmiyorum :)Tabiki canım benim, bu tamamen zevk meselesi. İlk bikaç sene zaten kendi göz zevkimizi doyurucaz:) ben farklı seviyorum ama bunun bir doğrusu yok zaten:) seninkilerin arasında gün farkı var mı
Verirler diye düşünüyorum, ikizlerde çünkü başka test yok ücretsiz anomali saptayacak. Hoş geldiniz 6. ikiz gebemizsiniz galiba :)Kizlar birsey sorucagim simdi ben 20 şubata bakirkiy sadi konak devlet hast kadin doguma randevu aldim.
O kadin dogum bakmadan detayli ultrasin icin perinatolijiye yonlendirmiyor.
Simdi ben 20 subatta 21+3 olacagim kadin dogum perinatolojiye yonlendirse randevu suresi de var hemen verirlermi de bilmiyorum sanirim gun veriyolar.
Randevu gunu uzun olursa detayli zamanini kaciracagim haftam buyuk çünkü.
Evimde yakin degil bakırköy e gidip gitmemekte kararsizim bana akil verecek varmi aranizda
çok sağol canımBende hemen tansiyon aleti alıp sabah akşam ölçtüm suyu iki katına çıkardım antibiyotik vermişti doktor üç günlük ama ikisini içer içmez kustum ona rağmen sonraki tahlilde hiçbirşey çıkmadı içini ferah tut
Hangi güne verdi size bana 4 marta verdiGercekten cok gün atıyo devlet hatanesı.bende dun aldım randevuyu 1ay sonrada verdi .ama haftanı gecmeyecek sekılde ayarlarlar bence .yada baska hastaneye yönlendirir diye dusunuyorum
*klavye yüzünden biraz yalnis yazımlar olmus ama herkesin başına geliyor herhalde :)Yaa ne güzelmiş bir sürü kişiye de faydası olmuşEvet ben de okuyorum araştırıyorum çoğu şeye hakim gibiyim. Eşim de çok araştırmacı ilgili biri. Onun da çok destek olacağına inanıyorum. Teşekkür ederim destekleriniz için
Benim +17 çıkmıştı canim korkma.tek basina çok sıkıntı yaratmıyor akıntı çok olunca çıkabiliyor yuksek demişti doktor. Bol su ic. Sonraki tahlilde negatif çıktı benim düzeldi. Korkma senin ki de öyledir.ay inşallah ondandır canım ya dün yaptırdım cuma günü tekrar baktırırım evdede tansiyonumu düzenli ölçerim takibini yapıcam mutlaka korktum valla
Evet canim bende bilmiyordum.hemsire dedi aşıdan önce kalp atışlarını dinleyelim. Çok mutlu oldum tabiSağlık ocağında kalp atışı dinleniyor mu kuzum
12martHangi güne verdi size bana 4 marta verdi
Usg var mı ki orda :) 1 defa gittim sadece o da kayıt için :)Evet canim bende bilmiyordum.hemsire dedi aşıdan önce kalp atışlarını dinleyelim. Çok mutlu oldum tabi
Sadece kalp atışını dinlemek için cihaz var. Görüntü yok sadece kalp atışlarına bakiyorUsg var mı ki orda :) 1 defa gittim sadece o da kayıt için :)
Teşekkürler canım bakalım buna daEki Görüntüle 2235391 Eki Görüntüle 2235392
Şimdi bakınırken bu baston arabayı buldum, Tentesi tam kapanabiliyor, farklı renkleri de var. Babyhope markası 500 tl fiyatı. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Kraft ve chicco nun baston arabalarında tam kapanabilir tente yoktu, bu modelin artısı o olmuş bence, fiyatı da oldukça makul. Baston düşünenler bakabilir. Bir de ön koruması olması da artısı olmuş bence :):)
Haklısın çok büyük hatalar yapmadıktan sonra kendini yıpratmamak lazım. Bebekler rahat ve huzurlu ortamı severCanım haklisin iki bebek daha zordur benim de mükemmelliyetçi bir yapım var maalesef ama ebeveynlikte bu yapı cok yıpratıcı olur, mukemmelikten ote kendine yeten iyi evlatlar yetistirmek, mutlu bireyler olmalarina yardımcı olmak, yeri geldiginde hatalarimizin olmasi ve insan olarak bunlari kabul etmek hem senin hem de bebeklerinin psikoloji için en rahatlatıcı düşünce olur, cunku yeri geliyor insan kendine yetemiyor kafayi yicek duruma da gelebiliyor bunlar normal
Çok doğru. Birilerinin sürekli karışıp bilmişlik taslamasındansa yalnız olmak daha iyi belki de.*klavye yüzünden biraz yalnis yazımlar olmus ama herkesin başına geliyor herhalde :)
Yalniz olmak ilk başlarda sizi zorlar tabi ama Allah bir kolaylığını verir. En zorlanacaginiz belki yıkanması olabilir ama inanin çok kişinin yardımcısı olmuyor ve hiç bir bilgisi olmadan bi şekilde hallediyorlar, ne güzel esininizde size yardımcı olucak, canınızı hiç sıkmayın, bunları dert edip kendinizi üzmeyin, öyle insanlar varki, yanındaki insalardan dolayi daha iyi olması gerekirken daha da yıpranıyorlar, hiç bir şey bilmeden işlerine karışan birileri olcaksa olmasa daha iyi diyenler de çok malesef.
Ay valla mı çok sağol içim rahatladı çok şükür evet akıntım fazla belki o karıştı belki enfeksiyon dan diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum canımBenim +17 çıkmıştı canim korkma.tek basina çok sıkıntı yaratmıyor akıntı çok olunca çıkabiliyor yuksek demişti doktor. Bol su ic. Sonraki tahlilde negatif çıktı benim düzeldi. Korkma senin ki de öyledir.
Bu benim son 3 aydır rutin davranisim canım TV de izlemedigim için dikkatimi çekecek birşey de olmuyor gözüm açılmıyor :))Kızlar ya ben 2 gündür olduğum yerde uyuyorum TV seyrederken telefondan video izlerken uyumuyo adeta bayılıyorum hiç bu şekilde uyuduğumu hatırlamıyorum normal mi bu?
Hayret ki dün biraz enerjiktim çıktım yürüdüm temizlik yaptım falan. Bugün yine aynıyım sadece bı yürüyüş yaptım geldim kaç saattir yine uyukluyorum. Allah'tan yemeklerimi falan yapmıştım. Normal bence.Kızlar ya ben 2 gündür olduğum yerde uyuyorum TV seyrederken telefondan video izlerken uyumuyo adeta bayılıyorum hiç bu şekilde uyuduğumu hatırlamıyorum normal mi bu?
Yok canım hiçte geç degil merak etme ben 1 hafta öndeyim senden şuan12martdün gitmiştim almak için sanırım gec kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?