2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ay inşallah ondandır canım ya dün yaptırdım cuma günü tekrar baktırırım evdede tansiyonumu düzenli ölçerim takibini yapıcam mutlaka korktum valla
Bende hemen tansiyon aleti alıp sabah akşam ölçtüm suyu iki katına çıkardım antibiyotik vermişti doktor üç günlük ama ikisini içer içmez kustum ona rağmen sonraki tahlilde hiçbirşey çıkmadı içini ferah tut

Sanirim haklisiniz kizlar insallah haftam gecmeden bir gune ayarlarlae cok sagolun
Gercekten cok gün atıyo devlet hatanesı.bende dun aldım randevuyu 1ay sonrada verdi .ama haftanı gecmeyecek sekılde ayarlarlar bence .yada baska hastaneye yönlendirir diye dusunuyorum

Sadi konuğa git canım
Merak etme detaylı randevunu verirler

Sen ogün 21 haftalık olucakcaksan
Muhtemelen 10 gun sonrasina randevu verir sana

Gün yok deyip yollamazlar

Tabiki canım benim, bu tamamen zevk meselesi. İlk bikaç sene zaten kendi göz zevkimizi doyurucaz:) ben farklı seviyorum ama bunun bir doğrusu yok zaten:) seninkilerin arasında gün farkı var mı
:):) Aralarında en son 1 gün fark vardı, şimdi ne durumdalar bilmiyorum :)

Verirler diye düşünüyorum, ikizlerde çünkü başka test yok ücretsiz anomali saptayacak. Hoş geldiniz 6. ikiz gebemizsiniz galiba :)

Şimdi bakınırken bu baston arabayı buldum, Tentesi tam kapanabiliyor, farklı renkleri de var. Babyhope markası 500 tl fiyatı. Doğumdan itibaren kullanılıyor. Kraft ve chicco nun baston arabalarında tam kapanabilir tente yoktu, bu modelin artısı o olmuş bence, fiyatı da oldukça makul. Baston düşünenler bakabilir. Bir de ön koruması olması da artısı olmuş bence :):)

*klavye yüzünden biraz yalnis yazımlar olmus ama herkesin başına geliyor herhalde :)
Yalniz olmak ilk başlarda sizi zorlar tabi ama Allah bir kolaylığını verir. En zorlanacaginiz belki yıkanması olabilir ama inanin çok kişinin yardımcısı olmuyor ve hiç bir bilgisi olmadan bi şekilde hallediyorlar, ne güzel esininizde size yardımcı olucak, canınızı hiç sıkmayın, bunları dert edip kendinizi üzmeyin, öyle insanlar varki, yanındaki insalardan dolayi daha iyi olması gerekirken daha da yıpranıyorlar, hiç bir şey bilmeden işlerine karışan birileri olcaksa olmasa daha iyi diyenler de çok malesef.

ay inşallah ondandır canım ya dün yaptırdım cuma günü tekrar baktırırım evdede tansiyonumu düzenli ölçerim takibini yapıcam mutlaka korktum valla
Benim +17 çıkmıştı canim korkma.tek basina çok sıkıntı yaratmıyor akıntı çok olunca çıkabiliyor yuksek demişti doktor. Bol su ic. Sonraki tahlilde negatif çıktı benim düzeldi. Korkma senin ki de öyledir.

Teşekkürler canım bakalım buna da

Haklısın çok büyük hatalar yapmadıktan sonra kendini yıpratmamak lazım. Bebekler rahat ve huzurlu ortamı sever

Çok doğru. Birilerinin sürekli karışıp bilmişlik taslamasındansa yalnız olmak daha iyi belki de.

Ay valla mı çok sağol içim rahatladı çok şükür evet akıntım fazla belki o karıştı belki enfeksiyon dan diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum canım

Kızlar ya ben 2 gündür olduğum yerde uyuyorum TV seyrederken telefondan video izlerken uyumuyo adeta bayılıyorum hiç bu şekilde uyuduğumu hatırlamıyorum normal mi bu?

Kızlar ya ben 2 gündür olduğum yerde uyuyorum TV seyrederken telefondan video izlerken uyumuyo adeta bayılıyorum hiç bu şekilde uyuduğumu hatırlamıyorum normal mi bu?
Bu benim son 3 aydır rutin davranisim canım TV de izlemedigim için dikkatimi çekecek birşey de olmuyor gözüm açılmıyor :))

Hayret ki dün biraz enerjiktim çıktım yürüdüm temizlik yaptım falan. Bugün yine aynıyım sadece bı yürüyüş yaptım geldim kaç saattir yine uyukluyorum. Allah'tan yemeklerimi falan yapmıştım. Normal bence.

12mart dün gitmiştim almak için sanırım gec kaldım
Yok canım hiçte geç degil merak etme ben 1 hafta öndeyim senden şuan

Ben 22.haftamda
sen 23.haftanda gitmiş olucaksın
Geçmiş olmuyor

Ben belki tesadüf ya karşilasiriz belki diye sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…