- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Bakırköy sadi konuk:):) hangi hastane?
Ben de dün akşam aynen böyle koltukta sızdım kaldım. Eşim yatağa zor götürdü. Bi de ateşime baktı iyi miyim diyeKızlar ya ben 2 gündür olduğum yerde uyuyorum TV seyrederken telefondan video izlerken uyumuyo adeta bayılıyorum hiç bu şekilde uyuduğumu hatırlamıyorum normal mi bu?
Yaaa ne güzelll ne mutlu sanaElimi iten biri varbugün çok güzel oynadı ve artık elimle hissediyorum
Aramızda var canım baya 15 gün sonra inşallah netleşir hissedersinBen de dün akşam aynen böyle koltukta sızdım kaldım. Eşim yatağa zor götürdü. Bi de ateşime baktı iyi miyim diyeIlk haftalar oluyordu da son zamanlarda hiç olmamıştı böyle. Umarım normaldir
Yaaa ne güzelll ne mutlu sanaBen de hissetmek istiyorum artık Küçük pırpırlar oluyor arasıra ama hâlâ emin olamıyorum.
InşallahAramızda var canım baya 15 gün sonra inşallah netleşir hissedersin
Inşallah cnm Allah razı olsun cnmNe mutlu canım güle güle kucağına alırsın insallah
Benimde yeni yeni bulandırmaya başladı bir troid bir coraspin kan ve vitamin içiyorum hergün artık mideye dokunuyo galiba troidi bırakamam önemli kanı bırakamam kansızlık var vitamin desen iyi beslenmiyorum onuda içmek lazım nolcak bilmem
Kızlar tetanoz aşısını yaptırmayacak olan var mı iki doktorum da önermediler erken doğumu tetikleyebiliyormuş benim de öyle bi riskim olduğu için yaptırma dediler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ve benim üç gündür dilimde ve damağımda kabarcıklar çıktı böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Bugün normal muayeneye gittim 18. haftam başladı ayrıntılı ultrason gibi bebekle ilgili her şeyi söyledi omurga böbrekler el ayak kalp odacık kan akımları beyin yapı vs. Bu bile heyecan vericiydi..Yarın detaylı ultrason var çok heyecanlı ve gerginim. Az önce TRT de detaylı ultrason genetik testler down sendromlu çocuklarla ilgili bı program vardı izleyen oldu mu ?
ay benimde cuma hayatımda kalbim böyle çok az attı yemin ederim cdsini düşünüyorum ve kafayı yicek gibi oluyorum
çok o testlerle ilgili konuşulanları dinlemiyorum kulağımı tıkıyorum canım aşırı aşırı bilgi karmaşası oluyo
Yok direk akıntı dan dedi çünkü enfeksiyon olsa yanma olması gerekiyormuş bende hiç yoktu bol bol su iç tuvaletini de tutma.Ay valla mı çok sağol içim rahatladı çok şükür evet akıntım fazla belki o karıştı belki enfeksiyon dan diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum canım
Hic bir farkimiz yok inan bense 3 tane kaybettim sukurler olsun bir kizim oldu simdi ogluma hamileyim bugun cok gerginim aglamaktam bir hal oldumEvet stresli bi hamilelik geçiriyorum zaten riskli hamileliğim birde komşum 8 aylık bebeğini kaybetti gebelik zehirlenmesi nedeniyle çok etkilendim şimdi sudan nem kapıyorum neredeyse
Allah kolaylık versin çok zor gerçekten bende geçen yıl yol ameliyat oldum rahim ağzından o yüzden şimdi kısalma olacak mı diye korkuyla geçiyor günlerim ve stresten çok denedik bebeğimiz olmadı tayin sürecinde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu hasretle beklenen bi bebek o yüzden ben çok korkuyorum inşallah Allah yardımcımız olur sağlıkla kucağımıza alırız ben ilk kez anne olmak ne demek onu tadarım sende ikinci kez anne olma sevincini yaşarsınHic bir farkimiz yok inan bense 3 tane kaybettim sukurler olsun bir kizim oldu simdi ogluma hamileyim bugun cok gerginim aglamaktam bir hal oldum
Hemsire ignemi vurdu canim acidi oyle agliyorum servikal yetmezligim var rahim agzima 1 ay once dikis atildi daha 5 ayim var doguma Allahtan yardim istiyorum sabir istiyorum
Bir esim var bir kizim ne anne anne ne baba baba rabbim beni siniyor Allaha yalvariyorum gonlume genislik versin diye
Bende kız hisediyorum .Bidahaki kontrolüm büyük ultrason yapılacak orda belli olur inşallah.AA inatçı kuzu ya göstermezse genelde kız derler
Ay ne güzel duyguuuuuduur o şimdi,valla benimde içimde biseyler oynuyor ama asla emin olamıyorumElimi iten biri varbugün çok güzel oynadı ve artık elimle hissediyorum
Canım almanyadamisin elti görümce kayınvalide falan hiç kimsen yok mu çok üzüldüm senin adına bende ayrı şehirdeyim tayinden dolayı kendi ülkemde olmama rağmen sıkıntı çekiyoruz senide anlayabiliyorum Allah sabır güç kuvvet versin cnmHic bir farkimiz yok inan bense 3 tane kaybettim sukurler olsun bir kizim oldu simdi ogluma hamileyim bugun cok gerginim aglamaktam bir hal oldum
Hemsire ignemi vurdu canim acidi oyle agliyorum servikal yetmezligim var rahim agzima 1 ay once dikis atildi daha 5 ayim var doguma Allahtan yardim istiyorum sabir istiyorum
Bir esim var bir kizim ne anne anne ne baba baba rabbim beni siniyor Allaha yalvariyorum gonlume genislik versin diye
Dualarım sizlerle inşallah sorunsuz gecer hamileliklerinizAllah kolaylık versin çok zor gerçekten bende geçen yıl yol ameliyat oldum rahim ağzından o yüzden şimdi kısalma olacak mı diye korkuyla geçiyor günlerim ve stresten çok denedik bebeğimiz olmadı tayin sürecinde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu hasretle beklenen bi bebek o yüzden ben çok korkuyorum inşallah Allah yardımcımız olur sağlıkla kucağımıza alırız ben ilk kez anne olmak ne demek onu tadarım sende ikinci kez anne olma sevincini yaşarsın
Valla içtiğim suyun haddi hesabı yok tuvalete de çok sık çıkıyorum uykumdan bile kalkıyorum o derece inşallah cuma günü temiz çıkarYok direk akıntı dan dedi çünkü enfeksiyon olsa yanma olması gerekiyormuş bende hiç yoktu bol bol su iç tuvaletini de tutma.
Onuda cuma günü öğrenicem sonucunu inşallah elbet çıkmıştır ama hastaneye gitmedim 3 haftadırTiroid yüksek falan mı çıktı? Benim de dr ikidir tiroid testi istiyor ama şu an normal sınırlar içinde.
Benim önceki hamileliklerde yapıldı belki ondan istenmez bilemiyorum.
Bugün normal muayeneye gittim 18. haftam başladı ayrıntılı ultrason gibi bebekle ilgili her şeyi söyledi omurga böbrekler el ayak kalp odacık kan akımları beyin yapı vs. Bu bile heyecan vericiydi..
Çaktırmadan detaylı mı yaptı yav? Perinatolog sormuştum usg ile tespit edilecek şeyleri söyledi bize..
Senin dr Afp istemişti çıktı mı?
Biz bugün 3 öneriden 4lü de karar kıldık eşimle. Dr yaşla ilgili olarak amniyosentez veya fetal dna testi seçeneklerini de anlattı..
İnşallah Allah gönlüne göre versinBende kız hisediyorum .Bidahaki kontrolüm büyük ultrason yapılacak orda belli olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?