Kızlar tetanoz aşısını yaptırmayacak olan var mı iki doktorum da önermediler erken doğumu tetikleyebiliyormuş benim de öyle bi riskim olduğu için yaptırma dediler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ve benim üç gündür dilimde ve damağımda kabarcıklar çıktı böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Hayret ki dün biraz enerjiktim çıktım yürüdüm temizlik yaptım falan. Bugün yine aynıyım sadece bı yürüyüş yaptım geldim kaç saattir yine uyukluyorum. Allah'tan yemeklerimi falan yapmıştım. Normal bence.
Kız yok 14. Haftadan beri çok şükür hep hissettim kayma gibiydi sonra kelebek çırpınması pıtpıt atması artık tekmelerle geçtik. Kızlar daha hareketli olurmuş ay şuan delirebilirim
Erkekler birazcık daha tembel olurmuş
Kız yok 14. Haftadan beri çok şükür hep hissettim kayma gibiydi sonra kelebek çırpınması pıtpıt atması artık tekmelerle geçtik. Kızlar daha hareketli olurmuş ay şuan delirebilirim
Erkekler birazcık daha tembel olurmuş
Hatirliyo musun bilmiyorum 11 haftalıkken ben deliriyodum burda hissediyom biseyler atıyor diye :))) ilk tekmeyide bariz şekilde 18. Haftada hissetmistim. Hamilelik günlüğume hep yazdim bunları sonra unutulur diye evet öyle diyorlar kızlar daha hareketli olur diyorlar maşallah maşallah
Hatirliyo musun bilmiyorum 11 haftalıkken ben deliriyodum burda hissediyom biseyler atıyor diye :))) ilk tekmeyide bariz şekilde 18. Haftada hissetmistim. Hamilelik günlüğume hep yazdim bunları sonra unutulur diye evet öyle diyorlar kızlar daha hareketli olur diyorlar maşallah maşallah
Evet stresli bi hamilelik geçiriyorum zaten riskli hamileliğim birde komşum 8 aylık bebeğini kaybetti gebelik zehirlenmesi nedeniyle çok etkilendim şimdi sudan nem kapıyorum neredeyse