2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar az önce anneme sordum beni evde dogurmus ilk doğum bir de, çok kolay doğum yapmış hiç yırtılma dikiş olmamıs hep anneye benzer derler ya çok sevindim :) sancilarin ilk başlamasıyla birlikte yaklaşık 12 saat sürmüş dogmam

Canım emin ol tepki sadece kıza verilmiyor. Benim ilki erkek bunun da erkek olduğunu söyleyince bi arkadaş aaa üzülmedin mi ben olsam üzülürdüm dedi düşün
Allah akıl fikir versin insallah .evlatları olsun dıye yıllarını veren yıllarca bekleyen insallar var 18 20 yıl cabalayan bir tanıdıgım vardı mesela . Şükürsüzler

Maşallah canım kocaman olmuşlar. Şu insanların erkek çocuk derdi nedir anlamıyorum. Hayırlısı sağlıkla gelsinler cinsiyet en son düşüncemiz
Kizlar selam 14 . Haftada kiz demisti doktorlar bugün kesin kız dedi doktorumuz gayet saglikli isim bulun dedi :)
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin

Kızlar freioil markasında FLAMİNGO50
koduyla %50 indirim var. Bebek yağları içilebilir ve doğal. Ben benek yağı ve gebelikte kullanılabilecek çatlak yağından oluşan setten aldım. İki çatlak yağı iki bebek yağı 139,90 a geldi. Tanesi 35 lira oluyor. Belki ilgilenirsiniz. İnternet sitesi de googla freioil yazarsanız ulaşırsınız.

Kizlar bi arkadasim yollamis e bebek te aziz bebe hastane cikisi 65 tl 10 parca.sizce nasildir? Fiyati kalitesi?

Azîz bebe nin bir iki parçasını kullanmıştım. Gayet güzeldi
Tüm ürünleri öyle midir bilemem tabi ama bebek tekstil ürünlerinde isim yapmış bir marka. Çok yerde görebilirsin

Hergun hissediyor musunuz bugün benim karnım biraz daha küçük ve his sıfır...çok korkuyorum endiseliyim dün akşam da karnından bi ses geldi fiyuupp diye ondan sonra sanki karnim bosaldi...koskacamandi karnim ve dun butun gun hissetmistim bugun yok..aksi gibi haftasonu için köye geldik gerçi merkezde olsak acilde de bakmıyorlar..nasıl kiprastirabilirim yavruyu tatlı yedim ama tik yok...

Ben hala hiç hissetmiyorum. Benimki tembel sanırım bende çok uğraşıyorum ama yok.
Bazen benimde karnım küçülüyor normal sanırım.

Benim ikinci gebeligim olmasına rağmen hala pek hissetmiyorum bazı günler çok nadir sadece, sizin gibi bende dümdüz boş hissediyorum bazen bazende çok sert, neye gore değişiyor bilemiyorum, gaz ile de alakası olabilir, bağırsakların dolu hoşluğuyla olabilir, bir doktor demişti.

Canim hissetmemen normal ki! Ben bile net bir şekilde dün hissetim oda yatana kadar hep hareket etti tekme attı. Senin haftandayken hiç hissetmedim endişelenme.

Bugün kontrolüm vardı, ilk bebeğim gibi bununda erken doğum riski büyük dedi doktor ve yine yatmaya devam, birde pek belli olmasada renkli görüntüsüne baktık daha erken pek bişey belli olmuyor ama :)
MasaAllah Sübhanallah Rabbim vakti geldiginde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insaAllah :)

Canm insallah bebegin zamani vakti gelince dogar sikintisiz saglikli kucagina almak nasip olur.
Benim.merak ettigim erken dogim riskinin sebebi neydi daha once demissen kacirmisimdir kusura bakma olurmu
Bugün kontrolüm vardı, ilk bebeğim gibi bununda erken doğum riski büyük dedi doktor ve yine yatmaya devam, birde pek belli olmasada renkli görüntüsüne baktık daha erken pek bişey belli olmuyor ama :)

Öyle mi ki acaba ya inanın içim sıkıldı dün akşamdan beri...benim de ikinci gebeligim ve iki gündür hep hissetmiştim...Bugün hissetmeyince kötü oldum

Bende 18.haftama girdim ama ikinci gebeligim olmasına rağmen hissetmiyorum.cok çok nadiren hafif bir kelebek kipirtisi gibi birşeyler oluyor ama.normal sanırım henüz bebislerimiz küçük olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…