2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Avm de bitkisel ürünler satışı yapan bayan kakao yağını önerdi.Oglumda lierac diye pahalı bi krem kullanmıştım işe yaradığı söylenemez çatladım baya.
Ben kozmetik ürünlere güvenmiyorum açıkçası. Anam babam yağ olsun istedim. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım inşallah çatlama olmadan tamamlariz .

Eki Görüntüle 2236040
Merhaba teyzeler uzun beklemenin sonucunu aldık
Masallah kızına canım allah nazarlardan saklasin.
Canim masallah size de bende bu hafta hep altta hissediyorum tekmeleri belki de elleri olabilir dedigin gibi birde arada yer değiştirme hareketini hissediyorum
@Meylen kaç gr bebişin haftasıyla uyumlu mu
Benim kontrolüm bu salı heyecanlıyım:)
Birde bebişin kime benziyor:)
Benimde bu salı saat 10.30 ta ins. Hayirli haberlerle gelelim.
Kizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152
Önemli olan sağlıkları canım masallah size

Amin canım çok teşekkür ederim

Artık daha net hissedeceğiz zaten :) sizde hayırlı haberlerle gelin inşallah

Maşallah canım artık her şeyleri çok net çok güzel bı USG şanslısın :)
Ah ah neler çektim o karnımın acısını ne sor ne ben sölim neler yemedim içmedim ki hanımefendinin şu pozunu yakalamak için 1 saat bekleyip tekrar girdim
Dedim ki kızım yüz görümlülüğü istiyosan sana çeyrek alıcam aç yüzünü neyseki beklediği oymuş açtı durduk yere çeyrek borçlandık
Çok şükür canım

Eki Görüntüle 2236040
Merhaba teyzeler uzun beklemenin sonucunu aldık
Maşallah güzel kuzucuğa

Oh çok sevindim. Oğluşunla aşk yaşadınız geldiniz

Kizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152
Maşallah güzel kızlarına
İyi bari zor da olsa cinsiyetini göstermiş cadı
Kizlar 3 kilo almisim moralim baya bozuk ne olacak boyle bilmiyorim
Sizlerde kilo durumu nasil ?
Ben de 70 ile başladım 73üm
Mide ağrısı bende de var canım. Gittim doktora, sağdaki kız gibi dedi ama bence erkek gibiydiçok tecrübesiz bir kadındı, soldaki canavar hiç durmuyor ona hiç bakmadık. Hayırlısı bakalım haftaya perşembe kendi doktorum bakar artık

Günaydın kızlar. Dün amcama gidemedik eşim illa bi özele gidelim de öğrenelim cinsiyet dedi. Neyse gittik, sağdaki kız gibi dedi, soldaki hiç durmuyor ama ya bi görseniz, öne dönüyor arkaya dönüyor ayaklarıyla beni itiyor kardeşine vuruyor. 2 dk durmadı sıpa, onu hiç göremedik. Sağlıkları iyi şükür sağdaki 145 gr soldaki 155 gr. Haftasıyla uyumlu
S Shewolf15 bizim cinsiyet de haftaya kaldı canım
Bu arada kaynanamın suratı düştü diğeri de kızdır diye. Beni bi gülme aldı

Allahım hayırla saglıkla dünyaya gelmesini nasip etsin insallah. Kayınvaliden konusunda dediklerin cok sinir bozucu benimde bebiş erkekti kız dediler son olarak millet hııı olsun saglık olsun napalım diyor deli olacagim bu devirde bu kız cocuklarına olan bu tepkiler nedir böyle ...

Zihniyet değişmiyor Arapların cahiliye devri kafasi, eğitim şart canım. Ben de gece gündüz bir kızım bir oğlum olsun diye dua ediyorum insanları anlamak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…