Ya canım benim 2.oğlum olacak nasipse.Bu da oğlan dediğimde hiii neyse üzülme hayırlısı diyolar.Aynı zihniyete göre bi kişinin sadece kızı ya da oğlu olmaz ikisi de olmak zorunda.Oğlu kesin olmak zorunda.Cehaletin dorukları...
Kızlar az önce anneme sordum beni evde dogurmus ilk doğum bir de, çok kolay doğum yapmış hiç yırtılma dikiş olmamıs hep anneye benzer derler ya çok sevindim :) sancilarin ilk başlamasıyla birlikte yaklaşık 12 saat sürmüş dogmam
Kızlar inanılmaz şişkinliği ve mide rahatsizligi yaşıyorum yediğim üç lokma zehir oluyor glüten alerjisi olabilir dedi Dr onun diyet listesine de uyuyorum ama rahatsizligim geçmedi benim gibi sıkıntı yaşayan var mi
Benim şişkinliğim çok faZla bıçak gibi batıyor ve sürekli geğirme ihtiyacı duyuylrum. Sanırım biraz yediklerimizle alakalı ama ben progesteron kullanıyorum oda bende barsak yavaşlattığ için gaz yapıyor
Ya canım benim 2.oğlum olacak nasipse.Bu da oğlan dediğimde hiii neyse üzülme hayırlısı diyolar.Aynı zihniyete göre bi kişinin sadece kızı ya da oğlu olmaz ikisi de olmak zorunda.Oğlu kesin olmak zorunda.Cehaletin dorukları...
Canm insallah bebegin zamani vakti gelince dogar sikintisiz saglikli kucagina almak nasip olur.
Benim.merak ettigim erken dogim riskinin sebebi neydi daha once demissen kacirmisimdir kusura bakma olurmu
Amin inşallah cümlemizinki:) ilk gebeligimde de hep kanamam vardı 35.haftada dogum oldu, doktor zaten erken doğar demişti büyük ihtimal, simidi de hep kanamalı devam ediyor, büyük ihtimal bu da öyle olur dedi doktorum. Kismet artık bakalım, Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet bende çok yaşıyorum o duyguları ama evde dopplerim var en azından şüpheye düşünce kontrol edebiliyorum kalp atışlarını. Inşallah sizde de bir sorun yoktur, içinizi ferah tutun
Bende 18.haftama girdim ama ikinci gebeligim olmasına rağmen hissetmiyorum.cok çok nadiren hafif bir kelebek kipirtisi gibi birşeyler oluyor ama.normal sanırım henüz bebislerimiz küçük olduğu için.
Hergun hissediyor musunuz bugün benim karnım biraz daha küçük ve his sıfır...çok korkuyorum endiseliyim dün akşam da karnından bi ses geldi fiyuupp diye ondan sonra sanki karnim bosaldi...koskacamandi karnim ve dun butun gun hissetmistim bugun yok..aksi gibi haftasonu için köye geldik gerçi merkezde olsak acilde de bakmıyorlar..nasıl kiprastirabilirim yavruyu tatlı yedim ama tik yok...
Amin inşallah cümlemizinki:) ilk gebeligimde de hep kanamam vardı 35.haftada dogum oldu, doktor zaten erken doğar demişti büyük ihtimal, simidi de hep kanamalı devam ediyor, büyük ihtimal bu da öyle olur dedi doktorum. Kismet artık bakalım, Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim şişkinliğim çok faZla bıçak gibi batıyor ve sürekli geğirme ihtiyacı duyuylrum. Sanırım biraz yediklerimizle alakalı ama ben progesteron kullanıyorum oda bende barsak yavaşlattığ için gaz yapıyor
Ben de de diğer gebeliğimden iç karnimda kas yırtıkları var onlar bıçak keser gibi oluyor progestani bıraktığım bir hafta olmadı ondan mı yavaşladı bu bağırsak sistemi ya çok fenayım cok
Canım genetik olduğunu da çok soyluyorlar benim annemde çatlak var maalesef ama ne kadar elimden geleni yaparsam sonrasında olsa da içimde kalmaz pişman olmam. Bio oil ve bitkisel yağlar aldım. Çatlak kremi kullanan bir arkadaşım feci catlamisti pek güvenme o markalara dedi
Ben de de diğer gebeliğimden iç karnimda kas yırtıkları var onlar bıçak keser gibi oluyor progestani bıraktığım bir hafta olmadı ondan mı yavaşladı bu bağırsak sistemi ya çok fenayım cok