2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet cahiliye dönemindeymişizcesine şuursuzca konusuyorlar .kız evlat öz evlat derler :) cok sukurki kız

Ya canım benim 2.oğlum olacak nasipse.Bu da oğlan dediğimde hiii neyse üzülme hayırlısı diyolar.Aynı zihniyete göre bi kişinin sadece kızı ya da oğlu olmaz ikisi de olmak zorunda.Oğlu kesin olmak zorunda.Cehaletin dorukları...

Canım inşallah annene çekersin ilk dogum biraz zor oluyo ama 2. Daha kolay

Benim şişkinliğim çok faZla bıçak gibi batıyor ve sürekli geğirme ihtiyacı duyuylrum. Sanırım biraz yediklerimizle alakalı ama ben progesteron kullanıyorum oda bende barsak yavaşlattığ için gaz yapıyor

Aynen öyle canım boyle bır ortama evlat getiriyoruz işte Allahım iyi insanlarla karsılastırsın tüm evlatları

Canm insallah bebegin zamani vakti gelince dogar sikintisiz saglikli kucagina almak nasip olur.
Benim.merak ettigim erken dogim riskinin sebebi neydi daha once demissen kacirmisimdir kusura bakma olurmu

Amin inşallah cümlemizinki:) ilk gebeligimde de hep kanamam vardı 35.haftada dogum oldu, doktor zaten erken doğar demişti büyük ihtimal, simidi de hep kanamalı devam ediyor, büyük ihtimal bu da öyle olur dedi doktorum. Kismet artık bakalım, Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Öyle mi ki acaba ya inanın içim sıkıldı dün akşamdan beri...benim de ikinci gebeligim ve iki gündür hep hissetmiştim...Bugün hissetmeyince kötü oldum
Evet bende çok yaşıyorum o duyguları ama evde dopplerim var en azından şüpheye düşünce kontrol edebiliyorum kalp atışlarını. Inşallah sizde de bir sorun yoktur, içinizi ferah tutun

Bende 18.haftama girdim ama ikinci gebeligim olmasına rağmen hissetmiyorum.cok çok nadiren hafif bir kelebek kipirtisi gibi birşeyler oluyor ama.normal sanırım henüz bebislerimiz küçük olduğu için.
Bende aynı sizin gibiyim ikinci gebeligim ama pek hissetmiyorum, hatta hergun bile degil, hafif bişey değiyormuş gibi bir his oluyor o da o kadar.

Canım ben son 1 haftadır hareketlerini düzenli hissediyorum o haftada düzensizdi çok azdı 1 gün olup 2 gün olmuyordu gayet normal bence canını sıkma

Kanama sebebi ne plesanta mi rahim agzina yakin cnm
Birde kanamali derken lekelenme mi benimde ara ara oldu bu aralae yok cok şükür

Ben de de diğer gebeliğimden iç karnimda kas yırtıkları var onlar bıçak keser gibi oluyor progestani bıraktığım bir hafta olmadı ondan mı yavaşladı bu bağırsak sistemi ya çok fenayım cok

Bol bol yaglan kasinirsan kaşıma çok pis çatlasın gerçi ben oğlumda baya yağlanmış tüm ama yinede son ay çok kilo aldığım için catladim
Canım genetik olduğunu da çok soyluyorlar benim annemde çatlak var maalesef ama ne kadar elimden geleni yaparsam sonrasında olsa da içimde kalmaz pişman olmam. Bio oil ve bitkisel yağlar aldım. Çatlak kremi kullanan bir arkadaşım feci catlamisti pek güvenme o markalara dedi

Ben de de diğer gebeliğimden iç karnimda kas yırtıkları var onlar bıçak keser gibi oluyor progestani bıraktığım bir hafta olmadı ondan mı yavaşladı bu bağırsak sistemi ya çok fenayım cok
Tabi progesteronun öyle bi etkisi var, kabız yapıyor, barsakları yavaşlatıyor. Activia ve kuru kayısı ye belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…