2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canım aşk yaşadık valla Hayırlısıyla sıra sizde artık

Zihniyet değişmiyor Arapların cahiliye devri kafasi, eğitim şart canım. Ben de gece gündüz bir kızım bir oğlum olsun diye dua ediyorum insanları anlamak mümkün değil
Evet cahiliye dönemindeymişizcesine şuursuzca konusuyorlar .kız evlat öz evlat derler :) cok sukurki kız

kan verme saatlerin bile aynı olmalı eger degılse sorun yoktur

Teşekkür ederiz teyzesi

Kızlar bu 10lu yazlık hastane çıkışı 65 lira ebebekte. Ben geçen ay +yüzde30 indirimle 45-50 civarı bi fiyata almıştım. Ayın 24ünde tekrar +yüzde 28 indirime girecek ihtiyacı olan bakabilir erkek için mavili olanı da vardı :) Hatay yazın çok sıcak olduğu için kalınlara pek bakmıyorum

Eklentiler

• D7C8507F-0CD9-4D05-80EC-9B7927144B60.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar inanılmaz şişkinliği ve mide rahatsizligi yaşıyorum yediğim üç lokma zehir oluyor glüten alerjisi olabilir dedi Dr onun diyet listesine de uyuyorum ama rahatsizligim geçmedi benim gibi sıkıntı yaşayan var mi

Canım emin ol tepki sadece kıza verilmiyor. Benim ilki erkek bunun da erkek olduğunu söyleyince bi arkadaş aaa üzülmedin mi ben olsam üzülürdüm dedi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…