Maşallah güzel kızlarına
İyi bari zor da olsa cinsiyetini göstermiş cadı
Ben de 70 ile başladım 73üm
Mide ağrısı bende de var canım. Gittim doktora, sağdaki kız gibi dedi ama bence erkek gibiydiçok tecrübesiz bir kadındı, soldaki canavar hiç durmuyor ona hiç bakmadık. Hayırlısı bakalım haftaya perşembe kendi doktorum bakar artık
Zihniyet değişmiyor Arapların cahiliye devri kafasi, eğitim şart canım. Ben de gece gündüz bir kızım bir oğlum olsun diye dua ediyorum insanları anlamak mümkün değil
Hanımlar öncelikle rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben ikinci aşılamamda hamile kaldım. 14. gün değerim 63, 17. gün 174, 19.gün 352 çıktı. Bugün 604 çıktı. 2 katı olmamış, kimisi %60 ve üstü yeterli diyo kimi ikiye katlamazsa sağlıksızdır diyo. Sizin nasıldı artışlarınız ? Öyle çok korktum ki kafam felaket karıştı..
Maşallah güzel kızlarına
İyi bari zor da olsa cinsiyetini göstermiş cadı
Ben de 70 ile başladım 73üm
Mide ağrısı bende de var canım. Gittim doktora, sağdaki kız gibi dedi ama bence erkek gibiydiçok tecrübesiz bir kadındı, soldaki canavar hiç durmuyor ona hiç bakmadık. Hayırlısı bakalım haftaya perşembe kendi doktorum bakar artık
Kızlar bu 10lu yazlık hastane çıkışı 65 lira ebebekte. Ben geçen ay +yüzde30 indirimle 45-50 civarı bi fiyata almıştım. Ayın 24ünde tekrar +yüzde 28 indirime girecek ihtiyacı olan bakabilir erkek için mavili olanı da vardı :) Hatay yazın çok sıcak olduğu için kalınlara pek bakmıyorum
Kızlar inanılmaz şişkinliği ve mide rahatsizligi yaşıyorum yediğim üç lokma zehir oluyor glüten alerjisi olabilir dedi Dr onun diyet listesine de uyuyorum ama rahatsizligim geçmedi benim gibi sıkıntı yaşayan var mi
Allahım hayırla saglıkla dünyaya gelmesini nasip etsin insallah. Kayınvaliden konusunda dediklerin cok sinir bozucu benimde bebiş erkekti kız dediler son olarak millet hııı olsun saglık olsun napalım diyor deli olacagim bu devirde bu kız cocuklarına olan bu tepkiler nedir böyle ...
Canım emin ol tepki sadece kıza verilmiyor. Benim ilki erkek bunun da erkek olduğunu söyleyince bi arkadaş aaa üzülmedin mi ben olsam üzülürdüm dedi düşün