2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim annem de evde ilk doğum bana ve en kolay ben doğmuşum..

Evet tuğra ismi guzel ama eymenle bende pek uyduramadim esimde eymen istedigi icin arada kaldim

Tuğra Eymen daha uyumlu. Benim bi arkadaşın oğlunun adı..

Bence bir isim koyulmalı 2 isim bana çok saçma gelio

Ben de tek isimciyim.. Bi de "anlamı ne?" sorusuna sebebiyet verecek isimlere de gıcık oluyorum.. net olmalı bence..

Azîz bebe nin bir iki parçasını kullanmıştım. Gayet güzeldi
Tüm ürünleri öyle midir bilemem tabi ama bebek tekstil ürünlerinde isim yapmış bir marka. Çok yerde görebilirsin

Kızıma alt üst bi bebek pijama almıştım o giydi kardeşi giydi hala sağlam.. pahalıydı ama iyiydi..

Kizlar kilonuzu sabah ac karnina lavaboya cikmis kiyafetsiz mi tartiliyorsunuz?

Evet.

Sanırım ilk hafta baytaniyeyle falan usumekten öyle koruyacagiz. Göbek bağının bir an evvel kuruyup düşmesi için hava alması gerekiyor çok sıkı giydirmek iyi değilmiş.
Tesekkurler canim bu arada ben frei öl diye bi markadan catlak kremi ve bebek yagi aldim kampanyali kodla 70 tl ye geldi normalde baya pahali.haberiniz olsun

Ben hafta içi düzenli uyuyorum düzenli besleniyorum belli saatler ayaktayım daha fazla oynuyo hafta sonu daha çok yatıyorum daha az oynuyo onu farkettim
Ben genelde evdeyim pekte bisey yapmıyorum açıkcası. Ama dediğin mantıklı oda haftada 2 gün tatil yapıyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…