2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Bende aynısını kullanmaya çalışıyorum mide bulantısı kusma yaşamayan ben şimdi ilaçtan sonra kusuyorum ve mide ağrısı çekiyorum doktor değiştiririz dedi bakalım

Canım bir iki hafta daha sürebilir gibime geliyor..

12. Haftadan beri "bir hafta daha, iki hafta daha..."diye diye geçiyor. Dokuz ayı boyle tamamlicaz sanırım.

O hafta da benim sadece sabahları bulaşık makinesini actigimda oluyordu. Temiz de olsa pis de olsa kıdemi bulandiriyordu o koku.

Sadece öyle olsa raziyim. Benim şuan ilk haftalardaki kadar güçlü bulaniyo sabah öğle akşam

Kızlar ben ilk üç ayda verdiğim 10 küsür kiloyu almaya başlamadım. Ama kilo verme olayı bitti. Yanı artik kilo kaybetmıyorum

Bu durumda bebekte bir sknti oluşuyor mudur acaba. Anne kilo almayınca bebek de mi almıyor?

Kızımda da 13 kilo kaybim vardı ama bu haftalarda kilo alımı başlamıştı. Bu sefer bulantılar geçmeyecek galiba

Zannetmiyorm canm cunku benim de ilk gebeligim ama o kdar yedigim ve kusmadigim halde 3 kg verdm ve suan hmaile kaldigim kilodaym 20+0 oldk bugun ve kgsuda gayet normal dedi doktorm

Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Brn kullaniyorum yan etkisi olmadi hatta diger kan haplari kabız yapiyor bu yapmiyor

Kızlar sağlık ocağında tahlil yaptırdım folik asit 20 çıkmış normal değer 12-18 arası
Folik asit kullanmayı 12. Haftada bırakmıştım
Demir ilacının içinde bir miktar folik asit varmış
Acaba bir sorun teşkil edermi yuksek çıkması

Kabızlık yaşayan çok oluyor duyuyoruz da benim gibi olan var mi hep burulma şeklinde afedersiniz zor yetisiyorum...kullandigim ilaç da sadece decavit

Zannetmiyorm canm cunku benim de ilk gebeligim ama o kdar yedigim ve kusmadigim halde 3 kg verdm ve suan hmaile kaldigim kilodaym 20+0 oldk bugun ve kgsuda gayet normal dedi doktorm

Anladım
Bizimkinin de gelişimi normal gidiyor. Ama ne bileyim insan tedirgin oluyor . Çok da pimpirikli biri değilimdir aslinda

Oynamayan bebelere patates kızartması tecrübeyle sabit
Geçenlerde farkettim yemek söylediğimde ultrasonda da yedim bugünde yedim hemen başladı kımıl kımıl

Canım peki çatlağında çok olmuşmuydu benimde iç karın darda :))

Gözün aydın canım darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…