Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Bende aynısını kullanmaya çalışıyorum mide bulantısı kusma yaşamayan ben şimdi ilaçtan sonra kusuyorum ve mide ağrısı çekiyorum doktor değiştiririz dedi bakalım
Zannetmiyorm canm cunku benim de ilk gebeligim ama o kdar yedigim ve kusmadigim halde 3 kg verdm ve suan hmaile kaldigim kilodaym 20+0 oldk bugun ve kgsuda gayet normal dedi doktorm
Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Kızlar sağlık ocağında tahlil yaptırdım folik asit 20 çıkmış normal değer 12-18 arası
Folik asit kullanmayı 12. Haftada bırakmıştım
Demir ilacının içinde bir miktar folik asit varmış
Acaba bir sorun teşkil edermi yuksek çıkması
Zannetmiyorm canm cunku benim de ilk gebeligim ama o kdar yedigim ve kusmadigim halde 3 kg verdm ve suan hmaile kaldigim kilodaym 20+0 oldk bugun ve kgsuda gayet normal dedi doktorm
Oynamayan bebelere patates kızartması tecrübeyle sabit
Geçenlerde farkettim yemek söylediğimde ultrasonda da yedim bugünde yedim hemen başladı kımıl kımıl
Iyi geceler kizlar..
Gece yarisi mesaisi ile geldim..
Mesajlari okumaya devam edecegim ama ara ara cevap yazmak istedim..
60 ile basladim. Sonra 55-58-60 ve tekrar 57 oldum.. Oglumda bu haftalarda 12 kilom vardi
Kesinlikle haklisin. Ilk gebeligimde 4-5 aylikken dogum yakin galiba diyorlardi' daha 4 ay var dedigimda aaa o zaman ikiz diyorlardi. Ic karnim dar diye ve suyum coktu belki de ama kocamandim.. Simdilik minimini top gibi bi karnim var.
Kızlar merhaba
Dün benim de kontrolüm vardı ve sonunda %100 cinsiyet öğrendik bir prensesim geliyor ilk bebeğim ve ben çok sevindim. Sağlığı da gayet iyi 180 gr olmuş kocaman olmuş ya görünce ağladım resmen o kadar büyümüş maşallah
Gunaydin kızlar :) çok şükür ayrintili da herhangi bir sorun yok dediler, başaşagı duran yarım saat boyunca yüzünü göstermemek için direnen bir küçük hanımla tanıştık :) hamdolsun, darısı henüz gitmeyenlere
Kaburgamdan tık tık ses getirirdi valla...dışardan babası tıklar içerden oğlan...düz de oturamazsın ha karnın seni bi saga çeker bi sola çeker..aahh ahhh bunda da olsa hemencecik
Kaburgamdan tık tık ses getirirdi valla...dışardan babası tıklar içerden oğlan...düz de oturamazsın ha karnın seni bi saga çeker bi sola çeker..aahh ahhh bunda da olsa hemencecik