2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Iyi geceler kizlar..
Gece yarisi mesaisi ile geldim..
Mesajlari okumaya devam edecegim ama ara ara cevap yazmak istedim..

Kızlar merhaba. Kilolar ne durumda acaba :))

60 ile basladim. Sonra 55-58-60 ve tekrar 57 oldum.. Oglumda bu haftalarda 12 kilom vardi

Kesinlikle haklisin. Ilk gebeligimde 4-5 aylikken dogum yakin galiba diyorlardi' daha 4 ay var dedigimda aaa o zaman ikiz diyorlardi. Ic karnim dar diye ve suyum coktu belki de ama kocamandim.. Simdilik minimini top gibi bi karnim var.

Benim dogumum ayni kendi dogumum gibi oldu :) Sedyeye oturayim derken ayagini acinca hoooop cikmisim ben. Tam firlama.. Oglum da oyle dogdu. 3 cm den 9 cm e 16 dk da geldim ve ilk sancidan kucagima almam 3 saat surdu. Cok sukur cok hizli ve kolaydi. Ikinciyi artik yolda hastane koridorunda falan dogurcakmisin gibi geliyo :)

Oyle mi canim oeki citcitli badi giydirmekte ayni degil mi?

Gomlek gibi ipli ic zibin oneriyorlar. Gobek temasi olmadigi icin. Ama ben hic giydirmedim. Bana daha konforsuz geldi onlar. Kisa kollu ic zibin giydirmistim citcitli. Ustune de, patikli alt ve ayri bi ust. 2 parca takim yani ..
Gobegi dusunce ic zibin altina kusak bagladik gobegi cikik olmasin diye. Simdi gayet duzgun bi gobegi var sukur :)

Öyle mi ki acaba ya inanın içim sıkıldı dün akşamdan beri...benim de ikinci gebeligim ve iki gündür hep hissetmiştim...Bugün hissetmeyince kötü oldum
Canim hic canini sıkma, normal bu haftalarda her hareketi hissedilmiyor, gecen gun kıpır kıpırdı dunden beri tık yok, ara ara böyle oluyor hep

Hamilelikten hamilelige bile degisiyor demek ki canım, kimse uzulmesin karnim yok diye ne guzel iste daha az catlarsınız, ya da hiç

Gözlerin aydin canım çok şükür :)

S Saryamarya kocaman olmuşlar canım masallah Allah bana da bı kız nasip eder inşallah. Benim de soldaki acayip kurtlu bir saniye durmak yok . Benim birisi de 135 Gr di düşük değil di mi ?
Amin canım inşallah. 135 gr az değil sen zaten benden önce gitmiştin. Kuzular hergün büyüyor. Soldaki ler bizi yakacak. Kurtlular, anne kurban

ben lafını verdim canım. İnşallah ikiside kızdır da oğluna gün yüzü göstermezler dedim bunlaragülüp geçeceksin değiştiremezsin çünkü. Allaha şükür bebeğimiz var. Ya olmasaydı. Bunu düşünmezler

Bugün kontrolüm vardı, ilk bebeğim gibi bununda erken doğum riski büyük dedi doktor ve yine yatmaya devam, birde pek belli olmasada renkli görüntüsüne baktık daha erken pek bişey belli olmuyor ama :)
Maşallah kuzunaallah zamanında sağlıkla doğurma ı nasip etsin inşallah.

Oohhhh nazlı kız olacak gözün aydın

İyi yapmıssın hakediyorlar gercekten

Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..

Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Mide bulantısı sonradan geciyo ama bende kabızlık yaptı hatta yırtılma yaptı .ben önceden hiç kabız olmazken boyle olunca cok zorlandım bıraktım doktora gidene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…