2 3 hafta sonra acımasız tekmeler başlar sanırımHemen ev temizlicem, sonra da hoppp çikolataçok seviyorum oynamasını
Çok teşekkürler cümlemizin inşNormal cnm bende 17 haftalik hamileyim uzun süre ayakta kalamıyorum Allah bagislasin
Kızlar merhaba. Kilolar ne durumda acaba :))
Hic dert etme karın buyuklugunun bebegin gelisimi ile alakasi yok, tamamen yapısal, benim mesela bebek affedersin popoma dogru buyuyor hatta annem de senin yine kalcaya dogru buyuyor dedi gecen, kalca agrim da cok gobek fazla yok ama gelisimi su ana kadar iyi.. Bazi insanların ic karni buyuk olur. Hatta 9 aylik hamile olup da karni 4 aylik gibi olan birini bile görmuslugum var .
Kızlar az önce anneme sordum beni evde dogurmus ilk doğum bir de, çok kolay doğum yapmış hiç yırtılma dikiş olmamıs hep anneye benzer derler ya çok sevindim :) sancilarin ilk başlamasıyla birlikte yaklaşık 12 saat sürmüş dogmam
Oyle mi canim oeki citcitli badi giydirmekte ayni degil mi?
2 3 hafta sonra acımasız tekmeler başlar sanırımşimdi ufak ufak tatlı tatlı ben geliyorum diyo
Canim hic canini sıkma, normal bu haftalarda her hareketi hissedilmiyor, gecen gun kıpır kıpırdı dunden beri tık yok, ara ara böyle oluyor hepÖyle mi ki acaba ya inanın içim sıkıldı dün akşamdan beri...benim de ikinci gebeligim ve iki gündür hep hissetmiştim...Bugün hissetmeyince kötü oldum
Hamilelikten hamilelige bile degisiyor demek ki canım, kimse uzulmesin karnim yok diye ne guzel iste daha az catlarsınız, ya da hiçIyi geceler kizlar..
Gece yarisi mesaisi ile geldim..
Mesajlari okumaya devam edecegim ama ara ara cevap yazmak istedim..
60 ile basladim. Sonra 55-58-60 ve tekrar 57 oldum.. Oglumda bu haftalarda 12 kilom vardi
Kesinlikle haklisin. Ilk gebeligimde 4-5 aylikken dogum yakin galiba diyorlardi' daha 4 ay var dedigimda aaa o zaman ikiz diyorlardi. Ic karnim dar diye ve suyum coktu belki de ama kocamandim.. Simdilik minimini top gibi bi karnim var.
Ayni seyi annemde demisti bana :)Kaburganiza topugu ile vurdugunda oturdugunuz yerde ziplayacaksiniz desem :)
Gözlerin aydin canım çok şükür :)Gunaydin kızlar :) çok şükür ayrintili da herhangi bir sorun yok dediler, başaşagı duran yarım saat boyunca yüzünü göstermemek için direnen bir küçük hanımla tanıştık :) hamdolsun, darısı henüz gitmeyenlere
Amin canım inşallah. 135 gr az değil sen zaten benden önce gitmiştin. Kuzular hergün büyüyor. Soldaki ler bizi yakacak. Kurtlular, anne kurbanS Saryamarya kocaman olmuşlar canım masallahAllah bana da bı kız nasip eder inşallah. Benim de soldaki acayip kurtlu bir saniye durmak yok . Benim birisi de 135 Gr di düşük değil di mi ?
Allahım hayırla saglıkla dünyaya gelmesini nasip etsin insallah. Kayınvaliden konusunda dediklerin cok sinir bozucu benimde bebiş erkekti kız dediler son olarak millet hııı olsun saglık olsun napalım diyor deli olacagim bu devirde bu kız cocuklarına olan bu tepkiler nedir böyle ...
Maşallah kuzunaBugün kontrolüm vardı, ilk bebeğim gibi bununda erken doğum riski büyük dedi doktor ve yine yatmaya devam, birde pek belli olmasada renkli görüntüsüne baktık daha erken pek bişey belli olmuyor ama :)
Oohhhh nazlı kız olacak gözün aydınGunaydin kızlar :) çok şükür ayrintili da herhangi bir sorun yok dediler, başaşagı duran yarım saat boyunca yüzünü göstermemek için direnen bir küçük hanımla tanıştık :) hamdolsun, darısı henüz gitmeyenlere
İyi yapmıssın hakediyorlar gercektenAmin canım inşallah. 135 gr az değil sen zaten benden önce gitmiştin. Kuzular hergün büyüyor. Soldaki ler bizi yakacak. Kurtlular, anne kurban
ben lafını verdim canım. İnşallah ikiside kızdır da oğluna gün yüzü göstermezler dedim bunlaragülüp geçeceksin değiştiremezsin çünkü. Allaha şükür bebeğimiz var. Ya olmasaydı. Bunu düşünmezler
Günaydın
17. Haftada bile korkunc bir mide bulantisiyla uyanan bir ben miyim ?
O hafta da benim sadece sabahları bulaşık makinesini actigimda oluyordu. Temiz de olsa pis de olsa kıdemi bulandiriyordu o koku.Günaydın
17. Haftada bile korkunc bir mide bulantisiyla uyanan bir ben miyim ?
Mide bulantısı sonradan geciyo ama bende kabızlık yaptı hatta yırtılma yaptı .ben önceden hiç kabız olmazken boyle olunca cok zorlandım bıraktım doktora gidene kadar.Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?