2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eki Görüntüle 2236494
Eşim almış çok sevdim sürpriz yaptı

Indirim görmüş hevesli annenin alisveris abartmasi besik bebek arabasi kaldi bi alinmadik... onlari da son ay aliriz artik almicam bisey...tabi insallah diyeyim yine de büyük konusmayayim
Çok güzel ciciler almışsınız.
Benim gorumcemde doğurama kadar hep leke ve kanama yaşadı 2. Hamileliğinde dr. Hicbir sebep bulamadı onda da 36. Haftada doğum yaptı.
Sanırım ilk hafta baytaniyeyle falan usumekten öyle koruyacagiz. Göbek bağının bir an evvel kuruyup düşmesi için hava alması gerekiyor çok sıkı giydirmek iyi değilmiş.
Bana hemşireler kendi giydiğinizden bir kat fazlasını giydirmeniz yeterli demişti. Öyle de yaptim. 3. Gün düşmüştü göbeğimiz öyle de devam ettik giydirmeye
Hayirli olsun tatlim
Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Evet kalsiyumla birlikte kan hapını almamak lazım ama bulantı yapabileceğini söylemişti dr.um
Mide bulantısı sonradan geciyo ama bende kabızlık yaptı hatta yırtılma yaptı .ben önceden hiç kabız olmazken boyle olunca cok zorlandım bıraktım doktora gidene kadar.
bende de kabızlık yaptı ya fena durumdayım.

Hicbir sorun olmaz eksik olmasi sorun yuksek olmasi sorun degil
Benim 500 600 cikiyor takma kafaya

Selam kızlar nasılsınız? Bebislerde sizde iyisinizdir inşallah 20+5 olduk biz de hem iş hem ikizler buraya yazmaya takılmaya fırsat olmuyor hiç... çok şükür 18_19 hafta arası bulantılarım tamemen gitti... dün ayrıntılı ultrasona da girdik birşey yok gibi çok şükür... inşallah böyle böyle bitecek... kubra5505 canım inşallah bir kızımız daha olacak ismi de Ayşenur... buda resmimiz

Eklentiler

• IMG-20190216-WA0001.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 84
Doktora gidene kadar bıraktım baska bir hap yazmasını isteyecegim .bırakmalısın bence zulüm.

Kızlar siz de bebeklerinizi hala kasıklarinizda mi hissediyorsunuz. Benimki hala kasıklarda takiliyot dönüp duruyor. Hiç göbek deliğine yakın hissetmedim. Sizinki de aynı mi
Bende soracaktım ya sürekli kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor bi bende mi böyle acaba

Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Ben 2. Kutuya geçtim canım. Aç karnına alıyorum ve her sabah kahvaltıda süt içiyorum. Ben de bulantı yapmadı.

Bende soracaktım ya sürekli kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor bi bende mi böyle acaba
Yaklaşık 1 aydır kronik olarak sağ kasigimda ağrı var. Yatakta dönerken bile aci cekiyorum. Her adımım da hissediyorum aciyi Doktora gittiğimde rahim ağzımın çok hafif kısa olduğunu ve bebegin sağ kasigimda olduğunu söyledi ve cadı kız hala yer değiştirmedi :)

Ilki erken doğmuştu, doktor buda erken doğar dedi büyük ihtimal, sağlıklı olsunda artık kısmet

Hımmm sağlık ocağındaki hemşire değerden yüksek çıkmış dedi doktoruma sorarım bakalım ne diyecek
Bende korktum yuksekti hemde 500 falandi b12 de ayni sekilde dr docentti ayrica o zamanlar 6 sene once dusuklugu sorun yuksekligine birsey yapilmaz dedi
Bu hamileligimde hic olcturmedim bile

İyi akşamlar kızlarrr, umarım herkes iyidir decavit kullanan var mı? Benim kanım hamile kaldığından beri sürekli düşüyor, ben aç karnına sabah akşam içiyorum ve acayip şişkinlik ve ishal yaptı ben de sanırım ilaç bu arada lcw de de indirim var, ben bu gün dayanamadım 1-3aylık tulum ve 3-6 aylık bi de elbise aldım

Eklentiler

• IMG_20190217_203509.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20190217_203455.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 74
Üzülme canım kökü sende nasılsa uzar .Değişiklik iyidir arada .

Kızlar siz de bebeklerinizi hala kasıklarinizda mi hissediyorsunuz. Benimki hala kasıklarda takiliyot dönüp duruyor. Hiç göbek deliğine yakın hissetmedim. Sizinki de aynı mi
Evet benim kasıklarım da

Maşallah size

Üzülme canım bir kaç güne gözün de alışır, saçların daha sağlıklı oldu hem öyle düşün. Değişiklik iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…