- 4 Şubat 2018
- 12
- 27
- 8
Kızlar merhaba
Dün benim de kontrolüm vardı ve sonunda %100 cinsiyet öğrendik bir prensesim geliyor ilk bebeğim ve ben çok sevindim. Sağlığı da gayet iyi 180 gr olmuş kocaman olmuş ya görünce ağladım resmen o kadar büyümüş maşallah
Eki Görüntüle 2236494
Eşim almış çok sevdim sürpriz yaptı
Çok güzel ciciler almışsınız.Indirim görmüş hevesli annenin alisveris abartmasibesik bebek arabasi kaldi bi alinmadik... onlari da son ay aliriz artik almicam bisey...tabi insallah diyeyim yine de büyük konusmayayim
Benim gorumcemde doğurama kadar hep leke ve kanama yaşadı 2. Hamileliğinde dr. Hicbir sebep bulamadı onda da 36. Haftada doğum yaptı.Her hangi bir sebep bulunamıyor malesef her türlü muayene yapıldı plesantada rahim ağzında boyunda hiç bir yerde sorun yok tamamen sebepsiz kanama, 6 haftadir devamlı oluyor bazen lekenme gibi bazen çok daha fazlası, o yüzden yatıyorum devamlı ama zor oluyor tabi
Bana hemşireler kendi giydiğinizden bir kat fazlasını giydirmeniz yeterli demişti. Öyle de yaptim. 3. Gün düşmüştü göbeğimiz öyle de devam ettik giydirmeyeSanırım ilk hafta baytaniyeyle falan usumekten öyle koruyacagiz. Göbek bağının bir an evvel kuruyup düşmesi için hava alması gerekiyor çok sıkı giydirmek iyi değilmiş.
Hayirli olsun tatlimGunaydin kızlar :) çok şükür ayrintili da herhangi bir sorun yok dediler, başaşagı duran yarım saat boyunca yüzünü göstermemek için direnen bir küçük hanımla tanıştık :) hamdolsun, darısı henüz gitmeyenlere
Evet kalsiyumla birlikte kan hapını almamak lazım ama bulantı yapabileceğini söylemişti dr.umGünaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
bende de kabızlık yaptı ya fena durumdayım.Mide bulantısı sonradan geciyo ama bende kabızlık yaptı hatta yırtılma yaptı .ben önceden hiç kabız olmazken boyle olunca cok zorlandım bıraktım doktora gidene kadar.
Hicbir sorun olmaz eksik olmasi sorun yuksek olmasi sorun degilKızlar sağlık ocağında tahlil yaptırdım folik asit 20 çıkmış normal değer 12-18 arası
Folik asit kullanmayı 12. Haftada bırakmıştım
Demir ilacının içinde bir miktar folik asit varmış
Acaba bir sorun teşkil edermi yuksek çıkması
Doktora gidene kadar bıraktım baska bir hap yazmasını isteyecegim .bırakmalısın bence zulüm.Çok güzel ciciler almışsınız.
Benim gorumcemde doğurama kadar hep leke ve kanama yaşadı 2. Hamileliğinde dr. Hicbir sebep bulamadı onda da 36. Haftada doğum yaptı.
Bana hemşireler kendi giydiğinizden bir kat fazlasını giydirmeniz yeterli demişti. Öyle de yaptim. 3. Gün düşmüştü göbeğimiz öyle de devam ettik giydirmeye
Hayirli olsun tatlim
Evet kalsiyumla birlikte kan hapını almamak lazım ama bulantı yapabileceğini söylemişti dr.um
bende de kabızlık yaptı ya fena durumdayım.
Bende soracaktım ya sürekli kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor bi bende mi böyle acabaKızlar siz de bebeklerinizi hala kasıklarinizda mi hissediyorsunuz. Benimki hala kasıklarda takiliyot dönüp duruyor. Hiç göbek deliğine yakın hissetmedim. Sizinki de aynı mi
Ben 2. Kutuya geçtim canım. Aç karnına alıyorum ve her sabah kahvaltıda süt içiyorum. Ben de bulantı yapmadı.Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Kan ilacı gyno ferro olan var mı?
Dün ilk tableti aldım. Sabah süt alıyorum diye iki saat sonraydı mide bulantısı yaptı.
Belki de alışınca geçer..
Yaklaşık 1 aydır kronik olarak sağ kasigimda ağrı var. Yatakta dönerken bile aci cekiyorum. Her adımım da hissediyorum aciyiBende soracaktım ya sürekli kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor bi bende mi böyle acaba
Ilki erken doğmuştu, doktor buda erken doğar dedi büyük ihtimal, sağlıklı olsunda artık kısmetÇok güzel ciciler almışsınız.
Benim gorumcemde doğurama kadar hep leke ve kanama yaşadı 2. Hamileliğinde dr. Hicbir sebep bulamadı onda da 36. Haftada doğum yaptı.
Bana hemşireler kendi giydiğinizden bir kat fazlasını giydirmeniz yeterli demişti. Öyle de yaptim. 3. Gün düşmüştü göbeğimiz öyle de devam ettik giydirmeye
Hayirli olsun tatlim
Evet kalsiyumla birlikte kan hapını almamak lazım ama bulantı yapabileceğini söylemişti dr.um
bende de kabızlık yaptı ya fena durumdayım.
Bende de kasıklarda baskı ve ara ara giren batma mi sancı mi artık bilmiyorum onun gibi bir şey var.Bende soracaktım ya sürekli kasıklarımda baskı ve ağrı oluyor bi bende mi böyle acaba
Hımmm sağlık ocağındaki hemşire değerden yüksek çıkmış dedi doktoruma sorarım bakalım ne diyecekHicbir sorun olmaz eksik olmasi sorun yuksek olmasi sorun degil
Benim 500 600 cikiyor takma kafaya
Bende korktum yuksekti hemde 500 falandi b12 de ayni sekilde dr docentti ayrica o zamanlar 6 sene once dusuklugu sorun yuksekligine birsey yapilmaz dediHımmm sağlık ocağındaki hemşire değerden yüksek çıkmış dedi doktoruma sorarım bakalım ne diyecek
Üzülme canım kökü sende nasılsa uzar .Değişiklik iyidir arada .Kızlar bugün çok mutsuzum ya saçımın uçları boya idi tekrar boyatmayacagim için boya gitsin dedim kestirdim o kadar kısa oldu ki ben bu saçla hayatta dışarı çıkamamhiç hayatımda bu kadar kısa saçım olmadı nefret ederim kısa sac kullanmaktan
Evet benim kasıklarım daKızlar siz de bebeklerinizi hala kasıklarinizda mi hissediyorsunuz. Benimki hala kasıklarda takiliyot dönüp duruyor. Hiç göbek deliğine yakın hissetmedim. Sizinki de aynı mi
Maşallah sizeSelam kızlar nasılsınız? Bebislerde sizde iyisinizdir inşallah20+5 olduk biz de hem iş hem ikizler buraya yazmaya takılmaya fırsat olmuyor hiç... çok şükür 18_19 hafta arası bulantılarım tamemen gitti... dün ayrıntılı ultrasona da girdik birşey yok gibi çok şükür... inşallah böyle böyle bitecek... kubra5505 canım inşallah bir kızımız daha olacak ismi de Ayşenur... buda resmimiz
Üzülme canım bir kaç güne gözün de alışır, saçların daha sağlıklı oldu hem öyle düşün. Değişiklik iyidir.Kızlar bugün çok mutsuzum ya saçımın uçları boya idi tekrar boyatmayacagim için boya gitsin dedim kestirdim o kadar kısa oldu ki ben bu saçla hayatta dışarı çıkamamhiç hayatımda bu kadar kısa saçım olmadı nefret ederim kısa sac kullanmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?