- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Küçük bornozları çok hoşuma gidiyorduKızlar instagramda ilkim_bebe hesabında çok güzel şeyler var. Mutlaka bakın derim.
Bende bornoz setlerine baktım hep sonra gidip tek düz havlu aldımKüçük bornozları çok hoşuma gidiyordu
Ama gittim lcw den düz havlu aldım Bebeme
Ama sanki biraz pahalı gibi ya :/
Diğer yerlerin indirimi oluyor en azından.
Neyse ki tek değilmişimBende bornoz setlerine baktım hep sonra gidip tek düz havlu aldımzaten çok ufakken bornoz kullanamıyo tek havlu daha kullanışlı. Yaşına gelince alırız inşallah.
Canim link atabilir misin? Bende bakayimKizlar 160 adedi 40 tlye dusmus trendyolda ben bi paket aldm haberiniz olsun❤
Merhabalar güzel anneler. Ben bebişime baya eşya aldım. Allah hepsini kullanmayı nasip etsin inşallah. Dışarı çıkıp alamıyoruz internettekilerde pek güvenilir olmuyor. Ama instagramda jammybaby_tr diye bir yer var ordan alabilirsiniz. Çok güvenilir ve ürünleri gayet güzel. Ben aldığım hiçbir üründe sorun yaşamadım. Bakın bunlar aldıklarımın sadece bi kısmı
Ben ya bunu yada molfiksi düşünüyorum canimYa bu bez güzelmi acaba ben prima düşünüyordum hiç bundan kullanmadım
Canımm sağlıkla giysin inşallah Aslan parçasıGünün şanslısı ilan ediyorum kendimi
Bunları bulabilmis esim. Cok amaclı örtüde bulabilse iyi olurdu ama kalmamıs
Esimede oyle demisler birazdan tekrar gidip bakicak acılmayan seylerin icinde olabilir demisler canim bakalim insallah oyledir onlarida aliriz. Pikesi guzel ben seviyorum hayirli olsun sanada canimOlsun yine almis baya sey masallah a101 kimse gitmiyor galiba yada virusten baya sey kalmis.marketlerde farkli yerde olabilirmiydi acaba bnm gittim markette herseyi farkli yere koymuşlar alt acmayi son anda gördüm bende alta koymuşlardı
Ya bu bez güzelmi acaba ben prima düşünüyordum hiç bundan kullanmadım
Canımm sağlıkla giysin inşallah Aslan parçası
Ben hastaneye giderken baktım fakat onca virüse rağmen baya bi sıra vardı. Benim gözüm mama sandalyesindeydi ama çoktan almışlar. Bir tane gelmiş zaten. Diğer şeylere bakmadım açıkçası çünkü içerisi çok kalabalıktı
Esimede oyle demisler birazdan tekrar gidip bakicak acılmayan seylerin icinde olabilir demisler canim bakalim insallah oyledir onlarida aliriz. Pikesi guzel ben seviyorum hayirli olsun sanada canimArasa almistim hep kullandim o yuzden var diye almadim
Canim link atabilir misin? Bende bakayim
Evet bebekken bornoz mantıklı değil hatta bence en kullanışlısı Müslin örtüler ince olduğu için tüm kıvrımları rahat rahat kurulayabiliyorsunBende bornoz setlerine baktım hep sonra gidip tek düz havlu aldımzaten çok ufakken bornoz kullanamıyo tek havlu daha kullanışlı. Yaşına gelince alırız inşallah.
Teşekkür ederim tatımÇok şükür. Hadi gözün aydın tatlım ^_^ Amiiiinnnn insallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?