- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bunlarda diğer eşyalarımız. Evde can sıkıntısından hepsini çıkartıp çektim sizin içinhepsini internetten aldım
MaşallahBunlarda diğer eşyalarımız. Evde can sıkıntısından hepsini çıkartıp çektim sizin içinhepsini internetten aldım
Yaa mağazalarda daha pahalı bizim burda. Hastane çıkışı sordum 250 tl dedi internetten 180 tlye aldım. İzmir mağazaları biraz kazıkçı zaarKiyafetler sitesine baktm instagramdan pahali geldi bana magazalrda cok daha uygun gibi
Tşk ederim canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallahMaşallahGüle güle kullanın
180 tl de pahalı bana kalırsa. İndirim dönemlerini takip edin gerçekten. Bu yüzden hamileliğin en başından beri indirimlerde alın diyorum yani sonradan aynı şeye fazla para vermek beni etkiliyor.Yaa mağazalarda daha pahalı bizim burda. Hastane çıkışı sordum 250 tl dedi internetten 180 tlye aldım. İzmir mağazaları biraz kazıkçı zaar
Ben de bekliyorum hastane çıkışlarını takip ediyorum ama. Bekledikçe fiyat daha da yükseliyo gibi180 tl de pahalı bana kalırsa. İndirim dönemlerini takip edin gerçekten. Bu yüzden hamileliğin en başından beri indirimlerde alın diyorum yani sonradan aynı şeye fazla para vermek beni etkiliyor.Ama esnafta daha pahalı olduğu doğru.
10'lu Hastane çıkışını geçen sene indirimde 65 tl almıştım. Hadi bu sene indirimli fiyatı olsun 100 lira.. Azizbebe'nindi hemde. Ebebek indiriminden almıştım.
Daha cinsiyet belli değildi 13,45 e unisex tulum aldım 6-9 ay mesela :) Şimdi ki aklım olsa 4-5 tane daha alırdım.
Geçenlerde soobe den 2 tane mont aldım toplam 65 tl verdim sanırım, biri astronot biri normal mont.
İnsan bu fiyata bulup alabilince diğerlerine para veresi gelmiyor.
Gitmeyin internetten sipariş ettim ben 5 nisanda kargoya verilecek ama olsunA101 e geldi canim bugun. Ben gitmeye korkuyorum esim birazdan gidicek bakalim neler kalmis
Ocaktan sonra yılbaşı zammından herşey nasibini alıyor malesef.Ben de bekliyorum hastane çıkışlarını takip ediyorum ama. Bekledikçe fiyat daha da yükseliyo gibiBen de alcam artık bu ay içinde. Şuan mağazalara gidip bakma fırsatımız da yok maalesef. Trendyoldan bakıyorum. 180-300 tl arası genelde.140 tı beğendiğim 200 olmuş
Ben alışveriş yaptım bu siteden zıbın takımı vs almıştım öneririmEnucuzbebekmarket daha uygun instagramda mesela ornek bornoz takimi 60 tl diger sitelerde 120 tl fiyatlar
Ben bugün uzun kollu zıbın aldım 2 tane. 3-6 ayOcaktan sonra yılbaşı zammından herşey nasibini alıyor malesef.
Hastane çıkışı zaten 2 takım almak yeterli. Hadi bilemedin yenidoğan takımı olsun 3 tane. Gerisine gerek yok bana kalırsa.
Bizim iki tane onlu(birini görümcem almış), bir tane beşli hastane çıkışımız, bir tane de yenidoğan kıyafetimiz var alt-üst. 2-3 tane de yenidoğan zıbın. Gerisi 0-3 ay.
Ben yine denk gelirsem paylaşmaya çalışırım. Şuan evdeyim kolay olur
İyi bulmuşsun maşallah. Ben 3 sene önce 250 liraya hastane çıkışı , 120 liraya havlu takımı almıştım . Böyle indirim olduğunda paylaştığınızda iyi oluyor çok makbule geçiyor valla. Bende soobe indirimini burdan duymuştum hemen girip almıştım.180 tl de pahalı bana kalırsa. İndirim dönemlerini takip edin gerçekten. Bu yüzden hamileliğin en başından beri indirimlerde alın diyorum yani sonradan aynı şeye fazla para vermek beni etkiliyor.Ama esnafta daha pahalı olduğu doğru.
10'lu Hastane çıkışını geçen sene indirimde 65 tl almıştım. Hadi bu sene indirimli fiyatı olsun 100 lira.. Azizbebe'nindi hemde. Ebebek indiriminden almıştım.
Daha cinsiyet belli değildi 13,45 e unisex tulum aldım 6-9 ay mesela :) Şimdi ki aklım olsa 4-5 tane daha alırdım.
Geçenlerde soobe den 2 tane mont aldım toplam 65 tl verdim sanırım, biri astronot biri normal mont.
İnsan bu fiyata bulup alabilince diğerlerine para veresi gelmiyor.
250 tl nettin kızzzzİyi bulmuşsun maşallah. Ben 3 sene önce 250 liraya hastane çıkışı , 120 liraya havlu takımı almıştım . Böyle indirim olduğunda paylaştığınızda iyi oluyor çok makbule geçiyor valla. Bende soobe indirimini burdan duymuştum hemen girip almıştım.
Yok kuzu nerde ne cavcavlıydı ne kanatlı çiçekli böcekli ne de isimli . Düzdü gayette.250 tl nettin kızzzz
İsimli şu canconlu hastane çıkışları bile o kadar değil. Ya da hemen hemen o kadar desem daha doğru
Ben çalışırken kendim bile indirim takip edemiyordum ki. Birde çoğu artık tamam olduğu için pek bakmıyordum. Şu birkaç günde biraz daha bakınırım ama, denk geldiğim olursa mutlaka paylaşırım kuzum.
Ben alışveriş yaptım bu siteden zıbın takımı vs almıştım öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?