2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa mağazalarda daha pahalı bizim burda. Hastane çıkışı sordum 250 tl dedi internetten 180 tlye aldım. İzmir mağazaları biraz kazıkçı zaar
180 tl de pahalı bana kalırsa. İndirim dönemlerini takip edin gerçekten. Bu yüzden hamileliğin en başından beri indirimlerde alın diyorum yani sonradan aynı şeye fazla para vermek beni etkiliyor. Ama esnafta daha pahalı olduğu doğru.
10'lu Hastane çıkışını geçen sene indirimde 65 tl almıştım. Hadi bu sene indirimli fiyatı olsun 100 lira.. Azizbebe'nindi hemde. Ebebek indiriminden almıştım.
Daha cinsiyet belli değildi 13,45 e unisex tulum aldım 6-9 ay mesela :) Şimdi ki aklım olsa 4-5 tane daha alırdım.
Geçenlerde soobe den 2 tane mont aldım toplam 65 tl verdim sanırım, biri astronot biri normal mont.
İnsan bu fiyata bulup alabilince diğerlerine para veresi gelmiyor.

Ben de bekliyorum hastane çıkışlarını takip ediyorum ama. Bekledikçe fiyat daha da yükseliyo gibi Ben de alcam artık bu ay içinde. Şuan mağazalara gidip bakma fırsatımız da yok maalesef. Trendyoldan bakıyorum. 180-300 tl arası genelde.140 tı beğendiğim 200 olmuş

Ocaktan sonra yılbaşı zammından herşey nasibini alıyor malesef.
Hastane çıkışı zaten 2 takım almak yeterli. Hadi bilemedin yenidoğan takımı olsun 3 tane. Gerisine gerek yok bana kalırsa.
Bizim iki tane onlu(birini görümcem almış), bir tane beşli hastane çıkışımız, bir tane de yenidoğan kıyafetimiz var alt-üst. 2-3 tane de yenidoğan zıbın. Gerisi 0-3 ay.
Ben yine denk gelirsem paylaşmaya çalışırım. Şuan evdeyim kolay olur

Ben bugün uzun kollu zıbın aldım 2 tane. 3-6 ay doğmamış cocuğa. Hastane çıkışı da bir tane 10 lu bir tane de 5 li almayı düşünüyorum. Yeter herhalde. 5 tane de kayınvalidem zıbın almış. 2 tanesi yeni doğan. 3 tanesi de 0-3 ay. Ben cinsiyeti çok geç öğrendim ya. 23. haftada. Herkes cinsiyet bekliyodu alışveris için. Şuan maalesef bakamıyoruz. Durumlar böyle olunca da acele etmeye başladım işin aslı. Online satışları da durduruyorlar çünkü. Alalım dursun en azından.

İyi bulmuşsun maşallah. Ben 3 sene önce 250 liraya hastane çıkışı , 120 liraya havlu takımı almıştım . Böyle indirim olduğunda paylaştığınızda iyi oluyor çok makbule geçiyor valla. Bende soobe indirimini burdan duymuştum hemen girip almıştım.

250 tl nettin kızzzz
İsimli şu canconlu hastane çıkışları bile o kadar değil. Ya da hemen hemen o kadar desem daha doğru
Ben çalışırken kendim bile indirim takip edemiyordum ki. Birde çoğu artık tamam olduğu için pek bakmıyordum. Şu birkaç günde biraz daha bakınırım ama, denk geldiğim olursa mutlaka paylaşırım kuzum.

Evet malesef kötü bi zamana denk geldik. Şimdi internet mağazaları dışarı çıkıp alamayacağımızı bildiği için fiyatları yükseltecek. Nasıl olsa bizden alacaklar diye. Ben geçen ay 12. haftamda cinsiyetini öğrenince almıştım bi çoğunu. Daha sonra virüs çıkınca diğerlerini aldım. Malesef bu sıra indirim yapacaklarını sanmıyorum aksine fırsatçılık yapıp fiyat yükseltecekler.

Yok kuzu nerde ne cavcavlıydı ne kanatlı çiçekli böcekli ne de isimli . Düzdü gayette.
Andy wawa idi markası

Hastane çıkışı ben bir takım alacağım yeterli tam setten yani. Gerisini 5 li 3 lü setlerden alırım. Bir tane ekstradan penye battaniye alırım diğeri yıkanırken ek olsun die .
Zaten tam set içindeki üçgenli gbi gelen içlikler var onları hiç kullanmadım ben nerdeyse. Hep zıbın giydirdim kızımda.

Ben alışveriş yaptım bu siteden zıbın takımı vs almıştım öneririm

Aynen guzel ben hic almadm ama bu ay bende alcm 10lu hastane çıkışları 60 tan basliyor kanivice islemeliler 100 tl 80 e felan 11 parca takimlar var bende bi takim alcm gerisini buyuk alcam annane babanne aliyor ztn fazla olmasn

oy ne tatlı şeyler alınmış, ne güzel şeyler konuşulmuş :) okuyunca sayfaları kötü olan her şeyi unuttum

Ben de bi kaç parça almıştım 3-6 ay, 6-9 ay numunelik şeyler :) , en son H&M'in internet sitesinden aldım, çok güzel paketleri oluyor, kimi pahalı kimi daha uygun ama hepsi kaliteli. Bir de 0-1 ay 2-4 ay gibi bedenleri. direkt yenidoğan almaktan daha faydalı geldi. Hatta ben de bırakayım bir resim şuraya, 0-1 ay ama içim gitti resmen almadan edemedim

Bana da hep doğumdan önce 0-3 ay hatta 3-6 ay albebek hemen büyüyor yenidoğan alma demişlerdi, bebek bi doğdu 2430 gr , tulumlar içinde yüzüyordu bebek, apar topar eşim gitti mağazaya o da chicconun, kiti katenin en pahalı tulumlarını almış gelmişti, organik pamuk olmazsa olmaz diye satmışlar. Bakalım bu bıdık ne kadar doğacak o yüzden yenidoğan da alıcam bi kaç tane tabi alacak yer bulabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…