- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Güle güle giysin kuzucukoy ne tatlı şeyler alınmış, ne güzel şeyler konuşulmuş :) okuyunca sayfaları kötü olan her şeyi unuttum
Ben de bi kaç parça almıştım 3-6 ay, 6-9 ay numunelik şeyler :) , en son H&M'in internet sitesinden aldım, çok güzel paketleri oluyor, kimi pahalı kimi daha uygun ama hepsi kaliteli. Bir de 0-1 ay 2-4 ay gibi bedenleri. direkt yenidoğan almaktan daha faydalı geldi. Hatta ben de bırakayım bir resim şuraya, 0-1 ay ama içim gitti resmen almadan edemedimEki Görüntüle 2613003
Birazda son aylarda belli olur bebeğin ortalama kilosu ona göre alınabilirBana da hep doğumdan önce 0-3 ay hatta 3-6 ay albebek hemen büyüyor yenidoğan alma demişlerdi, bebek bi doğdu 2430 gr , tulumlar içinde yüzüyordu bebek, apar topar eşim gitti mağazaya o da chicconun, kiti katenin en pahalı tulumlarını almış gelmişti, organik pamuk olmazsa olmaz diye satmışlar. Bakalım bu bıdık ne kadar doğacak o yüzden yenidoğan da alıcam bi kaç tane tabi alacak yer bulabilirsem
Ay yesinlerBu cicileri cinsiyeti söylediğim gün annem almış. Yenidoğan değil hiçbiri. Onlara beraber bakalım sen seç bu cinsiyet öğrenme hediyem dedi. 3-6 Lar genelde. Papyonlu 0-3 sadece.
Benim aldığım ise ekteki montMont olmazsa olmaz ya.
Süper bu montlar ya ben çok sevdim çok cici bide 39 lira daha ne olsun.Ay yesinler
Bu da bizimki .
Aaa güzelmiş baya. Ama küçük mü acaba bilemedim..Purposeless
Multi Anne Bebek Bakım Çantası - Krem - Kraft Baby
Multi Anne Bebek Bakım Çantası - Krem bebek sağlığına zararlı hiçbir kimyasal madde içermez.www.kraftbaby.com
Canım buna da bak ben şimdi sipariş verdim bayadır takip ediyordum
Eki Görüntüle 2612938
Emin misin şu durumda kuzu? Ne olacağı belli değil, ne kadar pahalanacağı belli değil. Son aylar ağırlaşıyor insan bide. Hemde sıcaklara denk gelecek. İnsan nefes alamıyor, terden sucuk oluyor gerçekten yazın çok zor. Nisanda doğum yaptığım halde herkes montla gezerken bana ateş basıyodu kısa kollu duruyordum.Ben daha tek bir şey dahi almadım, her şeyi son ana denk getiren karı kocayız bizannemler almıştı bir şeyler ne aldılar onu da bilmiyorum. Ve fakat kargodan hiçbir ürün alma taraftarı değilim zira kargo çalışanında da virüs vardı elini değdiği her paketle bulaşmıştı eve tıkılıp korunmanın hiçbir mantıği kalmıyor böylece. o yüzden yayılma önlendikten sonra Temmuz gibi her şeyi almayı planlıyorum yaklaşık 4 ay sonra her şeyi halledrrim diye düşünüyorum
Kızımda eşimde çok karşıydı bebek büyüsün bi 34 fln olsun alırız yapıordu hep engelliyordu beni. 30 haftalıkken erken doğum riskinde 2 gece hastanede kaldım. Adalat diye bir hap içiyordum sürekli. O zaman bir korktuk taburcu olduktan sonra herseyi 1haftada 0 dan tamamlamıştıkBen daha tek bir şey dahi almadım, her şeyi son ana denk getiren karı kocayız bizannemler almıştı bir şeyler ne aldılar onu da bilmiyorum. Ve fakat kargodan hiçbir ürün alma taraftarı değilim zira kargo çalışanında da virüs vardı elini değdiği her paketle bulaşmıştı eve tıkılıp korunmanın hiçbir mantıği kalmıyor böylece. o yüzden yayılma önlendikten sonra Temmuz gibi her şeyi almayı planlıyorum yaklaşık 4 ay sonra her şeyi halledrrim diye düşünüyorum
EyvahEmin misin şu durumda kuzu? Ne olacağı belli değil, ne kadar pahalanacağı belli değil. Son aylar ağırlaşıyor insan bide. Hemde sıcaklara denk gelecek. İnsan nefes alamıyor, terden sucuk oluyor gerçekten yazın çok zor. Nisanda doğum yaptığım halde herkes montla gezerken bana ateş basıyodu kısa kollu duruyordum.
Üstelik almakla bitmiyor yıkaması ütülemesi yerleştirmesi var.
Erken doğum olabilir (bu hepimiz için geçerli) geç alınmasına saygı duyuyorum fakat 4 ay sonra tamamlarım diyorsun. 4 ay sonra zaten doğum olacak :)) Bence o kadar erteleme canım.
Bebekler genelde birde erken gelebiliyor. Ağustos başında neredeyse çoğumuz doğum yapmış olacağız.
Daha makulEyvahbu hiç aklıma gelmedi erken doğum olabilir ya ama kargoya karşıyım o zaman 3 sonra diyim Haziran da
Valla kargoları alıp balkona attık, orada biraz durdu sonra her yerini dezenfekte edip açtık, içindeki poşetleri de aynı şekilde. zor bela ürünlere kavuştukEyvahbu hiç aklıma gelmedi erken doğum olabilir ya ama kargoya karşıyım o zaman 3 sonra diyim Haziran da
Süper güzel günlerde kullansın inşallahGünün şanslısı ilan ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?