2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Güle güle giysin kuzucuk

Bu cicileri cinsiyeti söylediğim gün annem almış. Yenidoğan değil hiçbiri. Onlara beraber bakalım sen seç bu cinsiyet öğrenme hediyem dedi. 3-6 Lar genelde. Papyonlu 0-3 sadece.
Benim aldığım ise ekteki mont Mont olmazsa olmaz ya.

Eklentiler

• 20200402_165800.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 20200402_165553.webp
    48 KB · Görüntüleme: 86
Birazda son aylarda belli olur bebeğin ortalama kilosu ona göre alınabilir
Ama küçük alıp hiç giyememesindense biraz büyük almak (0-3 ay) daha mantıklı sanki.
Ama son ay az çok belli oluyor şimdi 4 kg dedikleri bir Bebeğin 2,5 kg doğma ihtimali yok. Ya da tam tersi.
İyi ölçüm yapan bir doktorsa tamı tamına da söylüyor kiloyu

Bencede 0-3 . Kızı 4 kilo 53 cm doğmuş birsürü tulumu hiç giydirememiş anne konuşuyor
Hele 0-1 ay bir elbise aldım. Kızım 5 günlükken resim çektirmek için giydirdik arka çıtçıtları kapanmadı öyle çektik valla

Ay yesinler
Bu da bizimki .

Eklentiler

• 1FD1C2BD-1F3D-44C7-90F2-4E437BE4FDE9.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 81
Ben 4 sene once hastane çıkışını 50 tl ye almistim bebitof marka bizim burda bi bebek magazasindan. %100 pamuktu ve guzeldi cidden. Keske yine bulsam o markadan bakalim dukkanlar acılsa bu virus bitse bakicam yine. Kucuk yerde yasamanin avantajlari da oluyor boyle. Cunku burda 150 falan deseler ellerinde kalır esnaflarin mesela yine o marka bulursam tabi 50 olmaz ama 150 falanda beklemiyorum.
1 takim hastane çıkışı yeterli bence. Kalanı 3 lu 5 li takım alırım bikac. Aksam size firsat bulursam bikac kiyafet fotosu atarim benim cok isime yarayanlar olmustu. Yine o parçalardan alicam Allah izin verirse. Bide tekrar soyliyim patikli cok almayin bence kizlar cunku ayaklar buyuyor beden olarak olsa da ayaklardan olmuyo.
Kilo olarak 32.haftada kilosu ne ise 40.haftada onun iki katı oluyor genelde(Banu Ciftcinin anlatimi bu sekilde) o sekilde dusunup 32.haftadan sonra daha güvenli alabiliriz hesaplayip. Oglum 3300 falan dogmustu elimde kalan bisey olmamisti ama daha kucukte dogabiliyor yavrular onuda dusunmek lazim. 0-1 alir miyim 2-3 takim anca. Hemen küçülüyor çünkü

Benim kızımda sıkıntılı alışveriş yapma nedenim herşeyi bir haftada halletmiş olmamdan . Ufak çocuk mağazası yok bulunduğum yerde. Evim avm e yürüme mesafesi.
Avm de ise; ebebek , panço , andywawa fln varsu sadece çok seçenek yoktu buralardan aldım.
Lcw ürünlerini hediye geldikten sonra öğrendim kullandıkça baktım güzel yıpranmıyor rahat sonraki süreçte lcw takıldım. Ama yenidoğan dönemi ilk alışverişlerde accık kazıklanmışım sonradan farketttim hep. Nese nasip diyorum.
Şimdi daha dikkat ediyorum çünkü aynı zamanda kıyafet almam gereken bide kızım var ne kadar iyi ve uygun o kadar iyi.

Ben daha tek bir şey dahi almadım, her şeyi son ana denk getiren karı kocayız bizannemler almıştı bir şeyler ne aldılar onu da bilmiyorum. Ve fakat kargodan hiçbir ürün alma taraftarı değilim zira kargo çalışanında da virüs vardı elini değdiği her paketle bulaşmıştı eve tıkılıp korunmanın hiçbir mantıği kalmıyor böylece. o yüzden yayılma önlendikten sonra Temmuz gibi her şeyi almayı planlıyorum yaklaşık 4 ay sonra her şeyi halledrrim diye düşünüyorum

Şimdi doktordan geldim herşey yolundaymış kasılmalarım içim doktor magnezyum verdi bu arada eli uyuşan arkadaşlar doktoruma sordum b12 eksikliği ve magnezyum eksikliği uyuşukluk yapıyormuş doktorum tahlil yapmamı önermedi direk magnezyum verdi 19+6 günlük olmuşuz detaylı ultrason için iki yer önerdi bir emsey hastanesi kurtköy oluyor bu hastane İstanbul da olanlar için muayene ücreti 680 liraymış bide kadıköyde özel bi klinik yeri var orası da 480 lira ücret istedi eşi alıyorlarmış maskeli gelmemizi istediler 8 nisana randevu aldı. İki doktor vardı biri doçent diğeri operatör doktor doçent olana 3 hafta randevu yoktu bende diğer doktora aldım umarım iyi bir doktordur

Emin misin şu durumda kuzu? Ne olacağı belli değil, ne kadar pahalanacağı belli değil. Son aylar ağırlaşıyor insan bide. Hemde sıcaklara denk gelecek. İnsan nefes alamıyor, terden sucuk oluyor gerçekten yazın çok zor. Nisanda doğum yaptığım halde herkes montla gezerken bana ateş basıyodu kısa kollu duruyordum.
Üstelik almakla bitmiyor yıkaması ütülemesi yerleştirmesi var.
Erken doğum olabilir (bu hepimiz için geçerli) geç alınmasına saygı duyuyorum fakat 4 ay sonra tamamlarım diyorsun. 4 ay sonra zaten doğum olacak :)) Bence o kadar erteleme canım.
Bebekler genelde birde erken gelebiliyor. Ağustos başında neredeyse çoğumuz doğum yapmış olacağız.

Kızımda eşimde çok karşıydı bebek büyüsün bi 34 fln olsun alırız yapıordu hep engelliyordu beni. 30 haftalıkken erken doğum riskinde 2 gece hastanede kaldım. Adalat diye bir hap içiyordum sürekli. O zaman bir korktuk taburcu olduktan sonra herseyi 1haftada 0 dan tamamlamıştık

Eyvah bu hiç aklıma gelmedi erken doğum olabilir ya ama kargoya karşıyım o zaman 3 sonra diyim Haziran da

Eyvah bu hiç aklıma gelmedi erken doğum olabilir ya ama kargoya karşıyım o zaman 3 sonra diyim Haziran da
Valla kargoları alıp balkona attık, orada biraz durdu sonra her yerini dezenfekte edip açtık, içindeki poşetleri de aynı şekilde. zor bela ürünlere kavuştuk

ama oluyor yani bir şekilde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…