Ben o 0-1 ayları 3 aya kadar giydirdimBencede 0-3 . Kızı 4 kilo 53 cm doğmuş birsürü tulumu hiç giydirememiş anne konuşuyor
Hele 0-1 ay bir elbise aldım. Kızım 5 günlükken resim çektirmek için giydirdik arka çıtçıtları kapanmadı öyle çektik valla
Biz ort boyluyuz. Doğum boyuyla alakası yok sanırım gelecekteki boyunun. Yani inş uzun boylu olur kızımda max 70 olur diye düşünüyorum oda max yani.Ben o 0-1 ayları 3 aya kadar giydirdimki ben 1,70 eşim 1,85 bizden de böyle minnak bir bebek çıktı, gerçi ben ve kardeşlerim de 2,5 kilo doğmuşuz sonradan serpilmişiz
Bende şanslıyım bugün özellikle benim çok istedigim anne Bebek bakım çantası aldımGünün şanslısı ilan ediyorum kendimi
Benim oğlum 51 cm doğdu ama bizde yenidoğanları 10 günden sonra giyemedik bazı bebekler ilk aylar çok hızlı gelisiyor ben 160 eşim 183 cok şükür bana çekmemişBen o 0-1 ayları 3 aya kadar giydirdimki ben 1,70 eşim 1,85 bizden de böyle minnak bir bebek çıktı, gerçi ben ve kardeşlerim de 2,5 kilo doğmuşuz sonradan serpilmişiz
Gerçi markaların kalıpları da çok Farklı oluyor birinin 0-3 ayı diğerinin 3-6 ayı gibi olabiliyor o yüzden pahalı olmasın %100 pamuklu olsun bir iki kez giyse de sorun değilBenim oğlum 51 cm doğdu ama bizde yenidoğanları 10 günden sonra giyemedik bazı bebekler ilk aylar çok hızlı gelisiyor ben 160 eşim 183 cok şükür bana çekmemiş
Evet kalıplar gercekten çok farklı oluyor dogru söylüyorsun bide bazı takımların şapkalarıda dar oluyor bizim bazıları öyle oldu takamadıkGerçi markaların kalıpları da çok Farklı oluyor birinin 0-3 ayı diğerinin 3-6 ayı gibi olabiliyor o yüzden pahalı olmasın %100 pamuklu olsun bir iki kez giyse de sorun değil
Normal olup olmadığı hakkında bir fikrim yok ama göğüslerimiz artık süt üretimine hazırlık yapıyor. Muhteşem bir mucizenin içindeyiz ve vücudumuz makina gibi ne yapması gerekiyorsa, nasıl hazırlık yapması gerekiyorsa o şekilde hazırlanıyor doğuma hemde şimdidenMerhabalar, yoğun çalıştığımdan sohbete katılamıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, umarım her şey yolundadır. Yakında bir hafta izinli olucam çıkmicam buralardan. :)
Benim sol göğsümde belli bi nokta çok acıyor, sızlıyor. Bu normal mi? Sol göğüs ucunun alt kısmında spesifik olarak bir nokta sızlıyor. 3 gün önce de sızlıyordu ardından kesildi. Bugün yine bir acı saplandı aynı yere. 9 nisan'da gidicem doktora.
Süper güzel günlerde kullansın inşallahreflü yatağı çok güzel çok faydalı oluyor.
Bende şanslıyım bugün özellikle benim çok istedigim anne Bebek bakım çantası aldım
Şapkası dar eldiveni bol gelmişti bizim de hatta eline çorap giydirmiştik uygun boyu alana kadarEvet kalıplar gercekten çok farklı oluyor dogru söylüyorsun bide bazı takımların şapkalarıda dar oluyor bizim bazıları öyle oldu takamadık
Trendyolda yorumlarda göründüğünden daha büyük olduğu yazıyorAaa güzelmiş baya. Ama küçük mü acaba bilemedim..
Doktora gidip içini rahatlat tabi..Ama tam bu dönemde hormonlarımız yoğun bir şekilde aktif ..Süt yapmak için vücudumuzu hazırlıyorlar.Merhabalar, yoğun çalıştığımdan sohbete katılamıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, umarım her şey yolundadır. Yakında bir hafta izinli olucam çıkmicam buralardan. :)
Benim sol göğsümde belli bi nokta çok acıyor, sızlıyor. Bu normal mi? Sol göğüs ucunun alt kısmında spesifik olarak bir nokta sızlıyor. 3 gün önce de sızlıyordu ardından kesildi. Bugün yine bir acı saplandı aynı yere. 9 nisan'da gidicem doktora.
Normal olup olmadığı hakkında bir fikrim yok ama göğüslerimiz artık süt üretimine hazırlık yapıyor. Muhteşem bir mucizenin içindeyiz ve vücudumuz makina gibi ne yapması gerekiyorsa, nasıl hazırlık yapması gerekiyorsa o şekilde hazırlanıyor doğuma hemde şimdiden
Ne hissettiğini bilmediğim için tam birşey diyemiyorum ama süt üretirken bi göğüsler sızlar öyle birşeyse bahsettiğin, sorun yoktur ama yinede doktora sormakta fayda var
Doktora gidip içini rahatlat tabi..Ama tam bu dönemde hormonlarımız yoğun bir şekilde aktif ..Süt yapmak için vücudumuzu hazırlıyorlar.
Benim de ara ara belli bölgeler sızlıyor sonra kesiliyor.Ben ona yoruyorum.
Tabi şöyle bir şey de olabilir Memeleriniz biraz fibrokistik yapıdaysa tam bu dönem onlarda sızlama yapıyor olabilir.
Benim 2 yıl emzirmeden sonra başıma gelmişti tabi daha ağrılı.. Emzirmeyi bana eziyet gibi yaşatan ağrılardı.Doktorum hemen bitkisel bir ilaç vermişti ve ağrılarım geçmişti..
Canım bu haftalarda o denli şişme normal değil sanki. Tansiyon kontrolü yapmış mıydın hiç?Ikinize de tesekkur ederim. Normalde rrgl oncesi sizlamaya ya da ilk aylardaki gogus agrilarina alisiktim. O hissi cok iyi biliyorum ama su anki pek normal bir aci gibi gelmiyo bana. Genel bi sizlama yok goguslerimde sadece sol gogsumdeki belli bi kisma bicak saplanir gibi agri saplaniyo, ne yaparsan yapayim dikkatimi dagatacak kadar aciyor. dikkatim hemen aciya gidiyor her agri saplandiginda inliyorum. Belki de kist vardir gercekten. Bana gogus ucumun etrafindaki halka tas gibi sert geliyo zaten. Sanki sut yapacak ama tikanmis bi yerde gibi.
Bir de ayaklarim oyle sis ki kelimeler ile anlatamam. Yani gorseniz halime aglarsiniz. Tuzlu yemiyorum, 3 -4 litre su iciyorum , ayaklarimi yukari dikip dinleniyorum fayda etmiyor. Balon gibiler. Bu ay soracak cok konum var doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?