2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın. Bu sabah uyandığımda benim de karnım cok sertti. Hala da öyle. Neden oluyor ki acaba
Ya aynı sertlik bende de öğleden sonra akşama kadar oluyor ara ara bence bu haftalar hızlı büyüdükleri haftalarmış o yüzden olabilir gibi geliyor bana ❤

Ya aynı sertlik bende de öğleden sonra akşama kadar oluyor ara ara bence bu haftalar hızlı büyüdükleri haftalarmış o yüzden olabilir gibi geliyor bana ❤
Zaten sanırım belli ataklarla büyüyor. Dönem dönem benim karnım da çok geriliyor ve kaşınıyor. Çatlıcam diye yağ bidonuna atcam kendimi yakında

Yaa senden bekliyordum biliyor musun
Bakalım aklıma yatarsa alıp deneyeceğim
Bi dönem merak etmiştim hatta kızımla beraber merak edip denemiştik,malzemeleri aldık 2havlu işledikşu an kullanıyoruz hala,bende denerim tekrardan,iyi ki hatırlattın

Zaten sanırım belli ataklarla büyüyor. Dönem dönem benim karnım da çok geriliyor ve kaşınıyor. Çatlıcam diye yağ bidonuna atcam kendimi yakında
Ya bende çatlarım gibi geliyo ilk 2çocukta çatlamadım ama bomba gibi bi göbüş beni bekliyor,işin gariba bişeyler sürmeyi hep erteliyorumduştan duşa

Bi dönem merak etmiştim hatta kızımla beraber merak edip denemiştik,malzemeleri aldık 2havlu işledikşu an kullanıyoruz hala,bende denerim tekrardan,iyi ki hatırlattın
Ben becerebilirsem hala kapı süsü yapma peşindeyim Kendi el emeğim olsun istiyorum
Senin malzemelerde varsa sıfır masraf bak düşün bunu
Temsili Örnek:

Eklentiler

• D1E38196-541E-4CC0-9E93-90777F01FF27.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 50
metEla ya kaç zamandır nickin öyle tanıdık geliyor ki nereden hatırlıyorum nereden hatırlıyorum diye düşünüp duruyorum
Biraz stalklamış olabilirim Sonunda hatırladım ama
2014 Aralık annesiymişsin.
2014 aralıkta kardeşim doğdu. 09.12.14
Bende topiği kardeşim adına takip edip yazıyordum. Kk öyle keşfetmiştim zaten Tabi kardeşim doğduktan sonra girmeyince mail ile şifreyi unuttum evlenince yeni hesap açtım. O zamanın ablası şimdi anne oluyor Nedense heyecanlandım Ama içim rahatladı nerden hatırladığımı bulunca.

Aşımı oldum geldimçok tedirgindim ve bizim sağlık ocağı çok kalabalıktı ya şok oldum beni bekletti hemşire biraz dışarda eşim sordu çağırıcam içeri sakın girmesin demiş.. çağırdı bebeğin kalbini dinledik çok mutlu oldum özlemişim bebişimi kilo almışım bi de 2 kilo umarım tartı yanlıştır iğnemi de yaptı bir ay sonra diğer aşı ben arıcam sizi dedi

kaneviçe de çok şık duruyo. Kuzenim kızlarıma yapmıştı
Evet bunlarda çok şık
Benim asıl niyetim makrome idi ama beğendiğim modeller el becerisi isteyenlerdi o yüzden vazgeçtim çünkü gerçekten el becerisi bende hiç yok.
punch işini aylar önce görümcem demişti ama içime sinmemişti tam olarak. Dün bi video denk gelince baktım gerçekten tam benim gibi beceriksizlere göre bir iş O yüzden merak saldım bakınca hoşuma da gitti açıkçası.
İşin özü biraz kolaya kaçıyorum

Hadi geçmiş olsun canım

Ben becerebilirsem hala kapı süsü yapma peşindeyim Kendi el emeğim olsun istiyorum
Senin malzemelerde varsa sıfır masraf bak düşün bunu
Temsili Örnek:
Çok güzelmişaynen bir sürü ip bile var muhakkak denicem tabi ki,abisinin odasında kalacak bebiş o yüzden ikisinin ismini denicem tabloya,araştırayım biraz daha

Hadi gözünaydın darısı vurulamayanlara ve benim gibi korkanlara2kilo gayet iyi bu arada

Sağlık ocaklarinda ultrasyon cihazı var mı?nasıl dinleniyor bebeğin kalbi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…