Ben toplamda sandımSon üç haftada 2 kilo canımbaşından beri 6 kilo almışım
Steteskop gibi bir şey vardı taşınabilir ilk kez gördüm ben deSağlık ocaklarinda ultrasyon cihazı var mı?nasıl dinleniyor bebeğin kalbi?
Biz ayirmistik ama tek başıma kötü rüyalar görünce eşimi yine çağırdım,yani zaten bir çok şey ortak kullanılıyor Allah korusun ya varsa bile aynı evin içinde illaki geçer ,Arkadaşlar selam,
Bu süreçte kendi evde olup eşi çalışanlar yatakları ayırdınız mi acaba? Kimle konuşsam ayrı yerde yatsın eşin diyorlar.. E benim evim de müsait değil ki, yatarsa salonda yayacak, Tüm gün de biz oradayız.. offf kafayı yiyeceğim cidden
Bende aynı şeyi düşünüyorum, ufacık ev... Ne bileyim ya canım sıkılıyor düşündükçeBiz ayirmistik ama tek başıma kötü rüyalar görünce eşimi yine çağırdım,yani zaten bir çok şey ortak kullanılıyor Allah korusun ya varsa bile aynı evin içinde illaki geçer ,
Bende öyle düşündüm, eşim sürekli dışarda diye. Ama eşimde eve gelmiyim o zaman dedi evlenmeden önceki bekar evinde hala kalıor arkadaşı orda kalayım daha iyi olur çünkü yatak ayırsakta, kızım koşup bana doğru gelince nasıl sarılmadan durayım ona dedi. Doğru akşam hep beraberler özlemden dolayı.Arkadaşlar selam,
Bu süreçte kendi evde olup eşi çalışanlar yatakları ayırdınız mi acaba? Kimle konuşsam ayrı yerde yatsın eşin diyorlar.. E benim evim de müsait değil ki, yatarsa salonda yayacak, Tüm gün de biz oradayız.. offf kafayı yiyeceğim cidden
Evet 2014 Aralık'ta kızım oldu. Kardeşinden bir gün önce 08.12.14metEla ya kaç zamandır nickin öyle tanıdık geliyor ki nereden hatırlıyorum nereden hatırlıyorum diye düşünüp duruyorum
Biraz stalklamış olabilirimSonunda hatırladım ama
2014 Aralık annesiymişsin.
2014 aralıkta kardeşim doğdu. 09.12.14
Bende topiği kardeşim adına takip edip yazıyordum. Kk öyle keşfetmiştim zaten☺ Tabi kardeşim doğduktan sonra girmeyince mail ile şifreyi unuttum evlenince yeni hesap açtım. O zamanın ablası şimdi anne oluyorNedense heyecanlandım Ama içim rahatladı nerden hatırladığımı bulunca.
Canım bu haftalarda o denli şişme normal değil sanki. Tansiyon kontrolü yapmış mıydın hiç?
Mutlaka gün içinde birkaç kez ölç. Doktor randevunuda ertelemeden gidip şikayetlerini dile getir.
İyi denk gelmişPreeaklamsi diye korktum ben okuyunca. Ama tansiyon sorunum hiç olmadı hayatım boyunca. Doktor ölçüyor her gittiğimde. Orada da iyi çıkıyor. Tansiyon göstermeden de olabilirmiş gerçi. Az önce aradılar, kendileri Pazartesi gelebilir misin dediler, öne almışlar randevumu. Pazartesi gidiyorum çok şükür. Hem detaylı ultrasona giricez. Hem de sorucam hem şişkinliğimi hem de göğüs ağrımı. Olur olur hamilesin diye geçiştirmez umarım
Hadi ya tüh :/ Şeninde gerçi hala 2-3 haftan var gibi gözüküyor inşallah bir yer ayarlarsınSelam kızlar, benim ayrıntılı iptal olmuş :/ şimdi yeni bir yer arayışına girip oradaki uygun zamanı yakalamam gerekecek.
Yaa Candan Erçetin'in şarkıda da dediği gibi, "Kul kurar, kader gülermiş". Aylar öncesinden planlar yapılıyor ama nafile.
Canım tek başına parlaklık hiçbir şey anlam ifade etmez. Nice böyle kalbinde, bağırsağında parlaklık var denilen yavrular sapasağlam doğdu. Başka bir bulgu yoksa niye bu kadar telaşlandırıyorlar anlamıyorum bazen doktorları..Kızlar marhaba
Yarın yapılacak olan Detaylı ultrasona beni bugün acil çağırdılar..Doktor bebekte ensesinde burnunda bir sıkıntı görmediğini söyledi fakat kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi. Bu da down sendromu çocuklarda da görülebiliyor dendi oladabilir olamazda Dilersen Dna fetal yaptir dedi kafam cok karisik onun disjnda bebekte bir sikinti görmediğini söyledi
LLütfen sen de okur musuntatlicincap
Evet Allahtan vakit var daha, ayarlarım inşallah içime sinen bir yer. Yaa dimi sen de gidemedinHadi ya tüh :/ Şeninde gerçi hala 2-3 haftan var gibi gözüküyor inşallah bir yer ayarlarsın
Bende onca plan yapıp gidemeyenlerdenim.
Evet gidebilecek gibi de gözükmüyorum. Ortalıkta bir sürü şey dönüyor.Evet Allahtan vakit var daha, ayarlarım inşallah içime sinen bir yer. Yaa dimi sen de gidemedinNasip değilmiş işte.
Cnm benim ilk kızımdada gördü Dr üçlü yaptı önemli değil dedi diğer kontrolde kaybolmuştu parlaklık çok önemli değil canını sıkmaKızlar marhaba
Yarın yapılacak olan Detaylı ultrasona beni bugün acil çağırdılar..Doktor bebekte ensesinde burnunda bir sıkıntı görmediğini söyledi fakat kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi. Bu da down sendromu çocuklarda da görülebiliyor dendi oladabilir olamazda Dilersen Dna fetal yaptir dedi kafam cok karisik onun disjnda bebekte bir sikinti görmediğini söyledi
LLütfen sen de okur musuntatlicincap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?