2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşlar selam,
Bu süreçte kendi evde olup eşi çalışanlar yatakları ayırdınız mi acaba? Kimle konuşsam ayrı yerde yatsın eşin diyorlar.. E benim evim de müsait değil ki, yatarsa salonda yayacak, Tüm gün de biz oradayız.. offf kafayı yiyeceğim cidden

Biz ayirmistik ama tek başıma kötü rüyalar görünce eşimi yine çağırdım,yani zaten bir çok şey ortak kullanılıyor Allah korusun ya varsa bile aynı evin içinde illaki geçer ,

Biz ayirmistik ama tek başıma kötü rüyalar görünce eşimi yine çağırdım,yani zaten bir çok şey ortak kullanılıyor Allah korusun ya varsa bile aynı evin içinde illaki geçer ,
Bende aynı şeyi düşünüyorum, ufacık ev... Ne bileyim ya canım sıkılıyor düşündükçe

Bende öyle düşündüm, eşim sürekli dışarda diye. Ama eşimde eve gelmiyim o zaman dedi evlenmeden önceki bekar evinde hala kalıor arkadaşı orda kalayım daha iyi olur çünkü yatak ayırsakta, kızım koşup bana doğru gelince nasıl sarılmadan durayım ona dedi. Doğru akşam hep beraberler özlemden dolayı.
Eve gelmesede ben kıyamıyorum ya geçici bir süre değil ki 1 hafta 2 hafta gibi. Ne zaman bu durumun biteceği belli değil.
Anca beraber kanca beraber takılıyoruz. Bende ona sarılmadan duramam ki zaten

Evet 2014 Aralık'ta kızım oldu. Kardeşinden bir gün önce 08.12.14 Çok güzel ya Aralık annelerinden suyu biten annelere geçiş yapmıştım ama burda aktiftim iyi geliyordu.
Ablalıktan anneliğe ne güzel

Canım bu haftalarda o denli şişme normal değil sanki. Tansiyon kontrolü yapmış mıydın hiç?
Mutlaka gün içinde birkaç kez ölç. Doktor randevunuda ertelemeden gidip şikayetlerini dile getir.

Preeaklamsi diye korktum ben okuyunca. Ama tansiyon sorunum hiç olmadı hayatım boyunca. Doktor ölçüyor her gittiğimde. Orada da iyi çıkıyor. Tansiyon göstermeden de olabilirmiş gerçi. Az önce aradılar, kendileri Pazartesi gelebilir misin dediler, öne almışlar randevumu. Pazartesi gidiyorum çok şükür. Hem detaylı ultrasona giricez. Hem de sorucam hem şişkinliğimi hem de göğüs ağrımı. Olur olur hamilesin diye geçiştirmez umarım

İyi denk gelmiş
Doktorun bana dediği gibi
Belim ağrıyor diyince hamile olan sensin ben miyim, tabi senin belin ağrıyacak normal demişti

Selam kızlar, benim ayrıntılı iptal olmuş :/ şimdi yeni bir yer arayışına girip oradaki uygun zamanı yakalamam gerekecek.

Yaa Candan Erçetin'in şarkıda da dediği gibi, "Kul kurar, kader gülermiş". Aylar öncesinden planlar yapılıyor ama nafile.

Hadi ya tüh :/ Şeninde gerçi hala 2-3 haftan var gibi gözüküyor inşallah bir yer ayarlarsın
Bende onca plan yapıp gidemeyenlerdenim.

Kızlar marhaba
Yarın yapılacak olan Detaylı ultrasona beni bugün acil çağırdılar..Doktor bebekte ensesinde burnunda bir sıkıntı görmediğini söyledi fakat kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi. Bu da down sendromu çocuklarda da görülebiliyor dendi oladabilir olamazda Dilersen Dna fetal yaptir dedi kafam cok karisik onun disjnda bebekte bir sikinti görmediğini söyledi
LLütfen sen de okur musun tatlicincap

Canım tek başına parlaklık hiçbir şey anlam ifade etmez. Nice böyle kalbinde, bağırsağında parlaklık var denilen yavrular sapasağlam doğdu. Başka bir bulgu yoksa niye bu kadar telaşlandırıyorlar anlamıyorum bazen doktorları..
İmkanın varsa fetal DNA yaptır ve gerikalan aylarını sorunsuz sıkıntısız geçir.. He yoksa ikinci bir görüş için başka bir doktora gitmeyi düşünebilirsin.

Evet Allahtan vakit var daha, ayarlarım inşallah içime sinen bir yer. Yaa dimi sen de gidemedin Nasip değilmiş işte.
Evet gidebilecek gibi de gözükmüyorum. Ortalıkta bir sürü şey dönüyor.
Eşim polis arkadaşına sormuş şehir dışına çıkıp dönünce 14 gün karantinada kalmak gerekiyormuş, gerekçemiz geçerli değilmiş zorunluluk değilmiş vs bir sürü şey demiş zaten gitmeye korkuyordu şimdi hepten gitmeyelim moduna girdi hele doktorda gitmeyin diyince

iilay sen ne yapmıştın canım ayrıntılı konusunu? :/

ulasimiz Kadın Hastalıkları - KALPTE PARLAK (BEYAZ) NOKTA - DoktorTakvimi.com
Bana da dün detaylida dr hafif parlaklık var ama önemli bisey değil dedi. Burnu ense kalınlığı ılımlı testim hepsi normaldi. Sadece bilgi vermek amaclı sizinle paylaşıyorum dedi. Eskiden olsa hiç söylemezdim ancak sonra doktor kalpteki parlaklığı görmüyorlar denildi dedi. Eğer bikac semptom birden görülseydi o zaman risk vardı dedi . Ayrıca nasıl bazı çocuklar kepce kulaklı oluyorlar ama duyumlarında vs hiç bir soru olmuyor. Bu da aynı şey o parlaklık tek başına bisey ifade etmiyor dedi.
Bana da istersen fetal dna yapaliriz ama bana sorarsan bu cocuk %99.9 sağlıklı dedi. Bence sende içini rahat tut

Cnm benim ilk kızımdada gördü Dr üçlü yaptı önemli değil dedi diğer kontrolde kaybolmuştu parlaklık çok önemli değil canını sıkma
Benim fıstıkom sağlıkla doğmuştu Seninkide sağlıkla doğar Allahın izniyle

Kizlar on dokuzuncu haftadayim bu aralar kasik ağrılarım oluyor,öyle dayanilmayacak gibi değil ama bildivin ağrınormal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…