2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizimde böbreklerde var doktorum bunun tek başına önemli olmadığını söyledi ayrıntılıda beyinde kist var mı diye bakılmalı dedi bazı bebeklerde böyle olup doğuma kadar geçebiliyormus ilk çocuğumda da vardı çok şükür sağlıklı doğdu ve doktorum beni hiç korkutmamıştı bu konuda yani aynı şeymi bilmiyorum ama tek başına parlaklık önemli değil dedi doktorum sadece takip etmek gerekiyormuş büyüyor mu diye inşaallah sizinde bizimki gibi geçici birseydir içinizi ferah tutun böbreklerde down sendromlularda görülüyormuş ama tek başına olunca önemli değilmiş benim oğlum down sendromluda doğmadı

Kizlar on dokuzuncu haftadayim bu aralar kasik ağrılarım oluyor,öyle dayanilmayacak gibi değil ama bildivin ağrınormal mi acaba?
Benim de iki gündür bu durum geçerli canım, bel ve kaşık ağrısı adet olucakmisim gibi, arada da kramp giriyor şiddetli. Normaldir inşallah

Benim hergün ağrıyla geçiyo evde yatıyorum acaba hep yattığımda nmı hissediyorum diyorum

Aslında akıntım,ya da koku gibi şeyler yok hiç şüphelenmedim ondan,daha gecen hafta kontrolum vardı,gitsem mi ki,ya da doktoruma mesaj atayım olmadi
Druna sor cnm ona göre gel derse gidersin ben artık anlayabiliyorum
Mesela idrar yaparken ağrı olmuyomu başında yada sonunda kaşıntı varmı ona göre sende bilebilirsin

Druna sor cnm ona göre gel derse gidersin ben artık anlayabiliyorum
Mesela idrar yaparken ağrı olmuyomu başında yada sonunda kaşıntı varmı ona göre sende bilebilirsin
Sen idrar yolu enfeksiyonunu diyorsun,onu hamilleigin başında yaşadım canım,çok fena bir ağrısı oluyor ve o ağriyi çok iyi biliyorum,ben vajinal enfeksiyonu kast ettiğini dusumdum,onun icin de kokulu akıntı ve kaşıntı olmasi lazım öyle bir şey yok,aynen doktoruma sorayim bakalım ne diyecek

E
Vet cnm ben sık oluyorum idrar yolu ilaç kullanmayıncada kana geçiyo Oyüzden söylemiştim

İdrar yolu enfeksiyonuna yakalanmamak icin elimden geleni yapıyorum kizlar. Bu sekilde biraz onlemek mumkun oluyor sanirim.
En gec gunasiri banyo yapmak
Sık sık camasir degistirmek
Dustayken ayakta idrar hic yapmamak. Bide iliskiden dolayi olabiliyor diye biliyorum ama oda bize yasak zaten.

ulasimiz canim tek basina kalpte parlakligin bisey ifade edemez oldugunu biliyorum. Ama bence sen yine de ikinci bi doktorada danisabilirsin ic rahatligi icin

Merhaba ben detaylı ultrasona giremedim aldığım üç yerden de iptal oldu bana kendi doktorum gördü ve söyledi kalbinde parlaklık olduğunu ama tek başına bir şey ifade etmez dedi ikili taramamda orta riskli çıkmıştı tedirginim ama şu durumda ayrıntılı ultrasona bile giremiyorum allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize inşallah

Canim benim simdi gordum mesajini. Arkadaslar da yazmis, tek basina bu parlakligin olmasi anlamli degil. Arkadasima da boyle demislerdi, gebeligi kendisine zehretti. Simdi kizi 10 yasinda, masallahi var. Etrafta cok duyuyoruz bu durumu, zamanla kendiliginden duzelen bir sey. Baska bulgular da eslik etse endiselenmen yersiz degil derdim. İcin rahat edecekse Baska bir doktora daha git. (Nuri hocaya mi gittin detayli icin? Gitmediysen kesinlikle tavsiye ederim)

Ya da Umraniye’de Nifty yaptir ucretsiz. Su durumda bugun detayliyi yapan doktordan bir rapor alman ucretsiz yaptirman icin yeterli olacak.

Doktor bana demis olsaydi Allah’a birakir hicbir sey yaptirmazdim. Tipki diger tarama testlerini yaptirmadigim gibi.

Sen icini ferah tut canim, sonuc guzel olacak insallah.

Canım Az önce Fetal DNA testini yaptırdım 10 iş günü içinde belli olacakmış .
Tesadüf ki Ümraniye Devlette baktigim perinatolog doktor özel hastanede Detaylı yapıyormuş. Ona yaptırmış oldum.
Yani bu parlaklık genç annede pek bir şey ifade etmiyormuş ama yaş 39 olunca riskli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…