- 27 Kasım 2019
- 238
- 279
- 18
- 30
Bizimde böbreklerde var doktorum bunun tek başına önemli olmadığını söyledi ayrıntılıda beyinde kist var mı diye bakılmalı dedi bazı bebeklerde böyle olup doğuma kadar geçebiliyormus ilk çocuğumda da vardı çok şükür sağlıklı doğdu ve doktorum beni hiç korkutmamıştı bu konuda yani aynı şeymi bilmiyorum ama tek başına parlaklık önemli değil dedi doktorum sadece takip etmek gerekiyormuş büyüyor mu diye inşaallah sizinde bizimki gibi geçici birseydir içinizi ferah tutun böbreklerde down sendromlularda görülüyormuş ama tek başına olunca önemli değilmiş benim oğlum down sendromluda doğmadıKızlar marhaba
Yarın yapılacak olan Detaylı ultrasona beni bugün acil çağırdılar..Doktor bebekte ensesinde burnunda bir sıkıntı görmediğini söyledi fakat kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi. Bu da down sendromu çocuklarda da görülebiliyor dendi oladabilir olamazda Dilersen Dna fetal yaptir dedi kafam cok karisik onun disjnda bebekte bir sikinti görmediğini söyledi
LLütfen sen de okur musuntatlicincap
Benim de iki gündür bu durum geçerli canım, bel ve kaşık ağrısı adet olucakmisim gibi, arada da kramp giriyor şiddetli. Normaldir inşallahKizlar on dokuzuncu haftadayim bu aralar kasik ağrılarım oluyor,öyle dayanilmayacak gibi değil ama bildivin ağrınormal mi acaba?
Cnm gidebiliyosan enfeksiyon baktır istersenKizlar on dokuzuncu haftadayim bu aralar kasik ağrılarım oluyor,öyle dayanilmayacak gibi değil ama bildivin ağrınormal mi acaba?
Aslında akıntım,ya da koku gibi şeyler yok hiç şüphelenmedim ondan,daha gecen hafta kontrolum vardı,gitsem mi ki,ya da doktoruma mesaj atayım olmadiCnm gidebiliyosan enfeksiyon baktır istersen
Druna sor cnm ona göre gel derse gidersin ben artık anlayabiliyorumAslında akıntım,ya da koku gibi şeyler yok hiç şüphelenmedim ondan,daha gecen hafta kontrolum vardı,gitsem mi ki,ya da doktoruma mesaj atayım olmadi
Sen idrar yolu enfeksiyonunu diyorsun,onu hamilleigin başında yaşadım canım,çok fena bir ağrısı oluyor ve o ağriyi çok iyi biliyorum,ben vajinal enfeksiyonu kast ettiğini dusumdum,onun icin de kokulu akıntı ve kaşıntı olmasi lazım öyle bir şey yok,aynen doktoruma sorayim bakalım ne diyecekDruna sor cnm ona göre gel derse gidersin ben artık anlayabiliyorum
Mesela idrar yaparken ağrı olmuyomu başında yada sonunda kaşıntı varmı ona göre sende bilebilirsin
Vet cnm ben sık oluyorum idrar yolu ilaç kullanmayıncada kana geçiyo Oyüzden söylemiştimSen idrar yolu enfeksiyonunu diyorsun,onu hamilleigin başında yaşadım canım,çok fena bir ağrısı oluyor ve o ağriyi çok iyi biliyorum,ben vajinal enfeksiyonu kast ettiğini dusumdum,onun icin de kokulu akıntı ve kaşıntı olmasi lazım öyle bir şey yok,aynen doktoruma sorayim bakalım ne diyecek
Bizim isim belli degil daha maalesef :)instagram uniqon.tr sayfasında isimli penye hastane çıkışı 130 TL. Eğer böyle birşey düşünen varsa baksın.
Hatta sanırım bende yaptıracağım.
Güzel fakat baskı nakış değilmiş ben nakış yaptircaminstagram uniqon.tr sayfasında isimli penye hastane çıkışı 130 TL. Eğer böyle birşey düşünen varsa baksın.
Hatta sanırım bende yaptıracağım.
Ben gördüğümü yazıyorum canım yaptırıp yaptırmamak size kalmışGüzel fakat baskı nakış değilmiş ben nakış yaptircam
Foto atar misin canim benim sosyal medya hesabim yokta bakamadimBen gördüğümü yazıyorum canım yaptırıp yaptırmamak size kalmış
İnternet sitesinden bak istersen kuzu bir sürü seçenek model var google a uniqon yazınca geliyor sayfaFoto atar misin canim benim sosyal medya hesabim yokta bakamadim
Merhaba ben detaylı ultrasona giremedim aldığım üç yerden de iptal oldu bana kendi doktorum gördü ve söyledi kalbinde parlaklık olduğunu ama tek başına bir şey ifade etmez dedi ikili taramamda orta riskli çıkmıştı tedirginim ama şu durumda ayrıntılı ultrasona bile giremiyorum allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize inşallahKızlar marhaba
Yarın yapılacak olan Detaylı ultrasona beni bugün acil çağırdılar..Doktor bebekte ensesinde burnunda bir sıkıntı görmediğini söyledi fakat kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi. Bu da down sendromu çocuklarda da görülebiliyor dendi oladabilir olamazda Dilersen Dna fetal yaptir dedi kafam cok karisik onun disjnda bebekte bir sikinti görmediğini söyledi
Canim benim iyi yapmissin icin rahat olacak 10 gun sonraE Emsn , T trnc , M Mrymhrnkms ,icecreamm , GKBgkb , A April wind
Arkadaşlar sağolun yaşım 39 olduğu için risk gördüğünü söyledi az önce Fetal DNA testi yaptırdım ..Bana dua edin arkadaşlar 10 iş günü nasıl geçecek bilmiyorum
Kızlar marhaba
Canım Az önce Fetal DNA testini yaptırdım 10 iş günü içinde belli olacakmış .Canim benim simdi gordum mesajini. Arkadaslar da yazmis, tek basina bu parlakligin olmasi anlamli degil. Arkadasima da boyle demislerdi, gebeligi kendisine zehretti. Simdi kizi 10 yasinda, masallahi var. Etrafta cok duyuyoruz bu durumu, zamanla kendiliginden duzelen bir sey. Baska bulgular da eslik etse endiselenmen yersiz degil derdim. İcin rahat edecekse Baska bir doktora daha git. (Nuri hocaya mi gittin detayli icin? Gitmediysen kesinlikle tavsiye ederim)
Ya da Umraniye’de Nifty yaptir ucretsiz. Su durumda bugun detayliyi yapan doktordan bir rapor alman ucretsiz yaptirman icin yeterli olacak.
Doktor bana demis olsaydi Allah’a birakir hicbir sey yaptirmazdim. Tipki diger tarama testlerini yaptirmadigim gibi.
Sen icini ferah tut canim, sonuc guzel olacak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?