- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Canım Az önce Fetal DNA testini yaptırdım 10 iş günü içinde belli olacakmış .
Tesadüf ki Ümraniye Devlette baktigim perinatolog doktor özel hastanede Detaylı yapıyormuş. Ona yaptırmış oldum.
Yani bu parlaklık genç annede pek bir şey ifade etmiyormuş ama yaş 39 olunca riskli oluyormuş
Merak etme inşallah bir şey cikmayacak,o testi yaptıranların genelde temiz çıkıyor@Emsn ,@trnc ,@Mrymhrnkms , @icecreamm , @GKBgkb , A April wind
Arkadaşlar sağolun yaşım 39 olduğu için risk gördüğünü söyledi az önce Fetal DNA testi yaptırdım ..Bana dua edin arkadaşlar 10 iş günü nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah canımMerak etme inşallah bir şey cikmayacak,o testi yaptıranların genelde temiz çıkıyor
Canım Az önce Fetal DNA testini yaptırdım 10 iş günü içinde belli olacakmış .
Tesadüf ki Ümraniye Devlette baktigim perinatolog doktor özel hastanede Detaylı yapıyormuş. Ona yaptırmış oldum.
Yani bu parlaklık genç annede pek bir şey ifade etmiyormuş ama yaş 39 olunca riskli oluyormuş
Sağol canım benim..İnşallaholsun canım yaptırmışsın madem testi iyi olmuş, için içini yemez içinde şüphe kalmaz böylelikle, 10 gün sonra da çoook güzel haberler alırsın için rahat bitirirsin hamileliğini de
Sağol canım benim..İnşallah
Kolunu çok kullanma, üstüne yatma şişme vs yaparsa da soğuk kompres uygula. Bu kadarTetenoz beni mahvettikolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor çok .. önerisi olan var mı tutma şekli vs
Bu neymiş ya sabah olmuştum iğneyi etkisi yeni yeni oluyor kullanmıyorum üstüne de yatmıyorum ama ağrıyorKolunu çok kullanma, üstüne yatma şişme vs yaparsa da soğuk kompres uygula. Bu kadarBirkaç güne azalarak bitecek ağrısı
Zor dönemlerden geçiyoruz ülkecekbugün benim de biraz canım sıkkın, nisan sonuna kadar çalışmayacağız zira eşim de, eşime iş yerinden 3te 1 oranında maaş verebiliriz demişler nisan ayı için. ya biliyorum bu durumda sağlık olsun demek istiyorum ama olmuyor. çok üzüldüm bugün yaa ağladım da biraz stresimi atmak içinkeza benim işte de böyle giderse sıkıntılar baş gösterecektir. napıcaz bilmiyorum
Tetanozun etkisi akşam ya da öbür gün başlıyor genelde. Birkaç güne de azalarak tamamen bitiyor ama kolu kullandıkça 3-4 gün biraz hissettirecek “bak buradan aşı oldun, unutma” diyeBu neymiş ya sabah olmuştum iğneyi etkisi yeni yeni oluyor kullanmıyorum üstüne de yatmıyorum ama ağrıyor
Bana da öyle geliyor şimdi eşime söyledim aynısı30 büyük il ve Zonguldak’a araç giriş çıkışı yasaklandı ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldi. Bizim Ankara işi tamamen yalan oldu.
Ve Sırada hamileler var gibi hissediyorum
Zor dönemlerden geçiyoruz ülkecek
Benimde eşimin kazancı ciddi manada düştü. Benim ne kadar çalışabileceğim belli değil raporum bitince belki çıkışımı verecekler falan oy dertler derya.
İnşallah tez zamanda Sorunlar çözülsün de yüzümüz gülsün
Zaman herşeyin ilacıdır demirler, zor geçecek ama geçecekdoğru diyorsun ama içim sıkılıyor elimde değil.
yani ne planlar yapıyosun hayat neler getiriyor
Tetenoz beni mahvettikolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor çok .. önerisi olan var mı tutma şekli vs
Zaman herşeyin ilacıdır demirler, zor geçecek ama geçecekÜstesinden geleceğiz inşallah Bende kafamı dağıtmaya çalışıyorum sürekli. Hasta olmakta çok kötü denk geldi. Çalışsaydım kafam dağılırdı düşünmeye fırsatım kalmazdı. Ama hala kötüyüm senelerdir ilk defa böyle hasta oldum
Yok canım Karabüükteyim benbence senin hastalığın isabetli döneme denk geldi canım, allah korusun normal grip geçer de ya kapsan şimdi bir şey daha kötü olur, sen hangi şehirdeydin canım istanbul değildi değil mi?
Yok canım Karabüükteyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?