2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canim arkadasimi aradim. “Kalsiyum birikmesinden kaynakli” oluyormus, burun - ense uyumu varsa, sorun olmazmis. Onun da 33-34. Hafta gibi o parlaklik gitmis.

Yas konusuna takilma canim. Eskidenmis o yas mevzusu. Simdi 50 sinde doguranlar var.

olsun canım yaptırmışsın madem testi iyi olmuş, için içini yemez içinde şüphe kalmaz böylelikle, 10 gün sonra da çoook güzel haberler alırsın için rahat bitirirsin hamileliğini de

bugün benim de biraz canım sıkkın, nisan sonuna kadar çalışmayacağız zira eşim de, eşime iş yerinden 3te 1 oranında maaş verebiliriz demişler nisan ayı için. ya biliyorum bu durumda sağlık olsun demek istiyorum ama olmuyor. çok üzüldüm bugün yaa ağladım da biraz stresimi atmak için keza benim işte de böyle giderse sıkıntılar baş gösterecektir. napıcaz bilmiyorum

Tetenoz beni mahvetti kolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor çok .. önerisi olan var mı tutma şekli vs

Tetenoz beni mahvetti kolumu kaldıramıyorum çok ağrıyor çok .. önerisi olan var mı tutma şekli vs
Kolunu çok kullanma, üstüne yatma şişme vs yaparsa da soğuk kompres uygula. Bu kadar Birkaç güne azalarak bitecek ağrısı

Kolunu çok kullanma, üstüne yatma şişme vs yaparsa da soğuk kompres uygula. Bu kadar Birkaç güne azalarak bitecek ağrısı
Bu neymiş ya sabah olmuştum iğneyi etkisi yeni yeni oluyor kullanmıyorum üstüne de yatmıyorum ama ağrıyor

Zor dönemlerden geçiyoruz ülkecek
Benimde eşimin kazancı ciddi manada düştü. Benim ne kadar çalışabileceğim belli değil raporum bitince belki çıkışımı verecekler falan oy dertler derya.
İnşallah tez zamanda Sorunlar çözülsün de yüzümüz gülsün

Bu neymiş ya sabah olmuştum iğneyi etkisi yeni yeni oluyor kullanmıyorum üstüne de yatmıyorum ama ağrıyor
Tetanozun etkisi akşam ya da öbür gün başlıyor genelde. Birkaç güne de azalarak tamamen bitiyor ama kolu kullandıkça 3-4 gün biraz hissettirecek “bak buradan aşı oldun, unutma” diye

30 büyük il ve Zonguldak’a araç giriş çıkışı yasaklandı ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldi. Bizim Ankara işi tamamen yalan oldu.
Ve Sırada hamileler var gibi hissediyorum

30 büyük il ve Zonguldak’a araç giriş çıkışı yasaklandı ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldi. Bizim Ankara işi tamamen yalan oldu.
Ve Sırada hamileler var gibi hissediyorum
Bana da öyle geliyor şimdi eşime söyledim aynısı

doğru diyorsun ama içim sıkılıyor elimde değil.
yani ne planlar yapıyosun hayat neler getiriyor

doğru diyorsun ama içim sıkılıyor elimde değil.
yani ne planlar yapıyosun hayat neler getiriyor
Zaman herşeyin ilacıdır demirler, zor geçecek ama geçecek Üstesinden geleceğiz inşallah Bende kafamı dağıtmaya çalışıyorum sürekli. Hasta olmakta çok kötü denk geldi. Çalışsaydım kafam dağılırdı düşünmeye fırsatım kalmazdı. Ama hala kötüyüm senelerdir ilk defa böyle hasta oldum

Gecmis olsun canim. Buzla giysinin uzerinden 2 dakika kadar soguk kompres yapabilirsin. Aklina geldikce yaparsin. İlle de agrimasini beklemene gerek yok.

bence senin hastalığın isabetli döneme denk geldi canım, allah korusun normal grip geçer de ya kapsan şimdi bir şey daha kötü olur, sen hangi şehirdeydin canım istanbul değildi değil mi?

bence senin hastalığın isabetli döneme denk geldi canım, allah korusun normal grip geçer de ya kapsan şimdi bir şey daha kötü olur, sen hangi şehirdeydin canım istanbul değildi değil mi?
Yok canım Karabüükteyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…