Barış Büke perinatoloji doktoru ben cok memnunum ekibi filan tam aile ortamıKızlar, gebeler
İzmir de ayrıntılı ultrasonunuzu nerde yaptırdınız.
Ben Medical parka gidiyorum, ayrıntılı ultrason için orası yüksek fiyat istiyor, onu da geçtim, Dr um hastane Dr undan farklı bir Dr önerdi.
İkisi de perinatolog.
Ben oglum da perinatologa gitmemiştim, radyoloji uzmanı bakmıştı.
Perinatolog zaten riskli gebeliklerde diye biliyorum.
Bir yandan daha uygun bir hastanede radyoloji uzmanina baktirayim diyorum, diğer yandan hiç hastane ortamına girmeden direk özel muayeneye mi gitsem diyorum, kararsizim kısaca..
İkisi arasında da iki katından fazla fark var bu arada..
Siz neler yaptınız, nereye gittiniz.
Söylerseniz fikir ediniyim bende
Canım moralini bozma bir çok bebekte görülebilen bir şey bu aslında. Hatta bebekler doğduktan sonra da kalbinde ürüfüm var, delik var ama derler o sonradan kapanır. Biliyorsun hepimiz için her zaman risk var. Canını sıkma lütfen. Ense ve burun da çok etkili bu durumlarda ama onlarda bile yanılabiliyorlar.Kızlar marhaba
Yarın yapılacak olan Detaylı ultrasona beni bugün acil çağırdılar..Doktor bebekte ensesinde burnunda bir sıkıntı görmediğini söyledi fakat kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi. Bu da down sendromu çocuklarda da görülebiliyor dendi oladabilir olamazda Dilersen Dna fetal yaptir dedi kafam cok karisik onun disjnda bebekte bir sikinti görmediğini söyledi
LLütfen sen de okur musun @sanabenzeyenlervar
Çok sağol ..İnşallah dediğimiz gibi bir sıkıntı olmaz.Canım moralini bozma bir çok bebekte görülebilen bir şey bu aslında. Hatta bebekler doğduktan sonra da kalbinde ürüfüm var, delik var ama derler o sonradan kapanır. Biliyorsun hepimiz için her zaman risk var. Canını sıkma lütfen. Ense ve burun da çok etkili bu durumlarda ama onlarda bile yanılabiliyorlar.
Ben de o ürünlerin satışını yapıyorum. Nakış değil baskılı. 50 li metal çikolata dahil 195 TL bende. Çikolata değil yastık olursa 185 TL. İstediğin tasarım oluyor. %100 pamuk ve organik boya baskısı. Ben de isim belirleyebilirsek filli bir tasarım hazırlayıp yaptırcam inşallahinstagram uniqon.tr sayfasında isimli penye hastane çıkışı 130 TL. Eğer böyle birşey düşünen varsa baksın.
Hatta sanırım bende yaptıracağım.
Geçmiş olsun, ben dün sabah oldum eve gelir gelmeZ mavi buz kalıbını koluma bağladım ince giysi üzerinden, akşama kadar da değiştirerek devam ettim. Şimdi biraz hassas ama kas ağrısı gibi sadece.Bu neymiş ya sabah olmuştum iğneyi etkisi yeni yeni oluyor kullanmıyorum üstüne de yatmıyorum ama ağrıyor
Evet gidebilecek gibi de gözükmüyorum. Ortalıkta bir sürü şey dönüyor.
Eşim polis arkadaşına sormuş şehir dışına çıkıp dönünce 14 gün karantinada kalmak gerekiyormuş, gerekçemiz geçerli değilmiş zorunluluk değilmiş vs bir sürü şey demiş zaten gitmeye korkuyordu şimdi hepten gitmeyelim moduna girdi hele doktorda gitmeyin diyince
iilay sen ne yapmıştın canım ayrıntılı konusunu? :/
@Emsn ,@trnc ,@Mrymhrnkms , @icecreamm , @GKBgkb , A April wind
Arkadaşlar sağolun yaşım 39 olduğu için risk gördüğünü söyledi az önce Fetal DNA testi yaptırdım ..Bana dua edin arkadaşlar 10 iş günü nasıl geçecek bilmiyorum
Amin inşallah..Çok sağolMerak etmeyin inşallah sonuçlar güzel gelecek. Dua edelim
Vardır bunda da bir hayır valla ne diyelimCanım pazartesi günü Diyarbakır’da radyologa gidecektim. Eşim izin alamamıştı ama yinede ben tek gidecektim.
Bugün itibariyle özel araçlara da yasak getirildi. Yine gidemiyorum.
Çok moralim bozuldu..
Canım pazartesi günü Diyarbakır’da radyologa gidecektim. Eşim izin alamamıştı ama yinede ben tek gidecektim.
Bugün itibariyle özel araçlara da yasak getirildi. Yine gidemiyorum.
Çok moralim bozuldu..
Canım teşekürler cevabın için, ne kadardı muayene ücreti.Barış Büke perinatoloji doktoru ben cok memnunum ekibi filan tam aile ortamı
Vardır bunda da bir hayır valla ne diyelim
İnşallah bir sıkıntı yoktur. Hep acaba ile bu sürece devam edeceğimah be canım yaa cidden nasıl saçma sapan bi zamana denk geldi asla tahmin edilemeyecek bir durumgeçen ben de bu şekilde panik oldum 23. haftada gittim ya, şimdi doktorlar diyorlar ki 24. 25. haftaya kadar bile olur detaylı bir sıkıntı olmaz diye.
Ben çok gerginim bilmiyorum. Benim için çok önemliydi. Ama burada yapan yok. Şehirlerarası yolculuğa da tam yasak geldi. Doktorumda gitmeni önermiyorum dedikten sonra kafam allak bullak oldu iyice. Bir yanım zorlamak istemiyor bir yanım da aklımda hep acaba kalacağını bangır bangır bağırıyor. Yasak şimdilik iki hafta pek ümitli değilim ama bakalım sonuç ne olacak.İnşallah bir sıkıntı yoktur. Hep acaba ile bu sürece devam edeceğim
15 gün diyorlar ama bu uzar gider. Hakkımızda hayırlısı olsun napalım .
A April wind sen ne yapacaksın canım? Var mı aklında bir şey?
Kızlar marhaba
Yarın yapılacak olan Detaylı ultrasona beni bugün acil çağırdılar..Doktor bebekte ensesinde burnunda bir sıkıntı görmediğini söyledi fakat kalbinde bir parlaklık gördüğünü söyledi. Bu da down sendromu çocuklarda da görülebiliyor dendi oladabilir olamazda Dilersen Dna fetal yaptir dedi kafam cok karisik onun disjnda bebekte bir sikinti görmediğini söyledi
LLütfen sen de okur musun @sanabenzeyenlervar
Benim yaşımdan dolayı riskli buldu canım 39 yaşımdayımOğlumunda kalbinde 2 tane parlaklık vardı. Suyum da fazla iri bir bebekti ayrıntı da doktor riskten bahsetti . Başka kadın doğum doktoru da usg de bakarken kalpte parlaklık var ama bu önemli değil dedi. Doğduktan sonra ekg çektirdik doktor sorun yok bir ömür onunla kalır bi zararı olmaz dediydi.
Benim yaşımdan dolayı riskli buldu canım 39 yaşımdayım
İnşallah canım..Geri kalan mesajları şimdi okudum. Allah sağlık versin canım. Genelde yaş faktörü diyorlar ama arkadaşımın yada down sendromlu ınstagram da gördüklerim genç anneler de var. Riskler belki yaşa oranla artar ama artık gebelik menopoza kadar. Zaten testi de vermişsin ölçümler de iyi çıkmış inşallah sonuçta iyi çıkar
İnşallah canım..Bazılarında hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen bebeklerinde down sendromu çıkmış ..Hastaneden geldiğimden beri kafam çorba gibi.Forumlarda bu konuyla ilgili bir sürü olumlu olumsuz konu okudum.Benim kuzenim 37 yaşında onunda kızına ikili testi riskli çıktı Perinatologa gitti bağırsakları parlaklık çıktı as istemis ama kabul etmemiş. 4 lu test yapmısır sonucu iyi cikmis. Bir ay sonra ki kontrolde kaybolmuş o parlaklik. Başka organlarında sıkıntı yoksa içini ferah tut ileri haftalarda kaybolabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?