2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

sen zaten testi vermişsin, lütfen daha fazla okuma. öyle konular okudum ki bir hafta etkisinden çıkamadım ve buradan bir kaç arkadaş beni zor teselli etti. kendine yapma bunu.

sen zaten testi vermişsin, lütfen daha fazla okuma. öyle konular okudum ki bir hafta etkisinden çıkamadım ve buradan bir kaç arkadaş beni zor teselli etti. kendine yapma bunu.
Çok haklısın canım .Sen neden üzülmüştün ben görmedim

Risk hepimiz için var. Benim de yaş riskim çıktı. Yaş 35. Bir önceki gebeliğimde de 16.haftada suyum bitme seviyesine gelmişti. Doğmaz ölür karnında dediler, doğsa da doğumdan hemen sonra ölür dediler, yaşarsa hasta olarak yaşar, kas iskelet spazmı olur dediler. Evet olabilirdi. Ama olmadı kızım 5 yaşında Rabbim cümlesine sağlık versin. Dedikleri gibi de olabilirdi ama yarına kimsenin garantisi yok hele ki şu içinde bulunduğumuz durum bunu nasıl da gösteriyo. O yüzden gününü kendine zehir etme. Şems ne güzel diyo:işin Allaha kalmışsa olmuş bil.

Çok haklısın canım ..Biraz tedirgin oldum .Bugün güzel şeyler duyma ümidiyle gittim böyle olunca ister istemez düşünüyorum.Dilerim her şey dediginiz gibi olumlu olur.
Senin için de çok mutlu oldum.Sağlikla büyüt kuzunu..

Hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına alacaksın inşallh canımben çok inanıyorum hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklarımızahamilelikte bir çok evreden geçiyoruz bir çok testler yapılıyor tahliller vs...Sonuç ne olursa olsun sağlıkla alıyoruz kucaklarımıza,yine alıcaz inşallhTest sonucunu bekle canım artık daha fazla üzme kendini Allaha bırak,her şey güzel olacak
Kizlar on dokuzuncu haftadayim bu aralar kasik ağrılarım oluyor,öyle dayanilmayacak gibi değil ama bildivin ağrınormal mi acaba?
bende 19.haftamdayım,ayakta biraz fazla kalırsam ağrıyor benimde biraz dinlenince geçiyor
Çok zor günler geçiriyoruz ortada canım ama yeter ki sağlık olsun diye,bugünler geçecek rahatlıycaz inşallh,eski düzenlerimize kavuşucaz bu böyle devam etmeyecek elbette,kendini üzme,geleceğe dönük moralini bozma her şey geçici Allhın izniyle düzelecek,sağlıklı olalım inşallh

Sağol canım,çok şükür bugün ağrım yok gibi,şimdi sen yazınca fark ettim,dün ayakta çok durdum,ekmek falan yaptım,uğraştım benim de sanırım ondan ağrılarım oldu,dinlenince daha iyiydim çünkü

Günaydın kızlar,ayın 18 ine detayli için İstanbul Acıbadem Altunizade ye randevu almıştım,Bursa'dan gidecektim fakat özel araçla da il disina çıkmak yasaklandı,bakalım burada bulabilecek miyim,ya da perinatolog değil radyolojiden randevu alırım, açıkçası burdaki doktora 2200 vermek bana çok geliyor,o parayı vereceğime direk fetal DNA baktiririm yani o da aynı fiyat

Çok haklısın canım .Sen neden üzülmüştün ben görmedim

iki ay kadar önceydi, doktorun söylediği bir şey yok tamamen okuduklarımla alakalı. daha da okumuyorum. ama zaten test yapılmışsa hiç sıkıntı olmaz, inşallah 9 gün sonra çok güzel haberlerle geleceksin

adam da nasıl uçmuş, valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. ya Bursa da sadece 1 tane mi perinatolog var ki?

Canım iyi diyorsun da fetal dna da sadece kromozomsal anomoliye bakılıyor.
Peki ya Allah korusun kalbinde, beyninde, böbreğinde sorun varsa atıyorum ya da en basitinden yarık dudak olabilir. Ya öyle birşey varsa bu fetal dna ile belli olmaz ultrason muayenesi ile teşhis gerektirir kalıtsal rahatsızlıklar.
Sadece arada ki fark için yazdım bu arada örnekleri.
He derseniz benim doktorum da aynı ultrasonu yapmıyor mu o da görür. Ona birşey diyemem.
Ama ilk gebeliğimde sorunu devletteki doktorum görebilmişken özeldeki "herşey mükemmel" diyip bizi pohpohluyordu.

Sen merkeze yakindin sanki canim Ahmet Yilmaz beyi neden dusunmuyorsun? Keske bende merkeze yakin olsaydim kosa kosa giderdim ona hemde ozel muaynehane 1 saat sürüyormuş

adam da nasıl uçmuş, valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. ya Bursa da sadece 1 tane mi perinatolog var ki?
Dört tane isim verdi doktorum,biri Uludağ üniversitesinde,biri şehir Hastanesi'nde ikisine randevu alınmıyor(randevular kapalı koronadan) diğeri acıbadem de iki bin kusur dendi aradığımda(doktor prof da degil) ,bir tane de özel yeri olan prof var o da iki binin üstünde dendi ama tam fiyat alamadim,olmadı orayı da arayıp net fiyat alayım

Hayır hiç gitmemek degil,illa perinatolog mu gormeli,radyologlarda bakıyormuş, olmadı radyolog ve kendi doktoruma detaylı baktiririm,şartlardan dolayı perinatolog bulamıyorum,sonuçta o da elimizde olan bir şey değil,süreç çok fena

Hayir canim merkezde cok var. Bursayla Yalova cok yakin Yalova da 500
Merkezde Ahmet Yılmaz bey var 400 masal3487
Netten araştırdım ama pek bulamadım,doktorum da bana dört tane isim verdi,ben daha detaylı araştırayım o zaman,acaba doktorum en iyileri olduğunu düşündüğü doktorları mi önerdi

Yok canım ben sadece senin yazdığına istinaden örnek verdim fetal dna ile ayrıntılı ultrasonun sonuçlarının bire bir olmadığına dair.
Şu durumda kim nereyi buluyorsa, gidebilirse gitmeli bence.. Prof. Doç. Ünvan farketmez.. Perinatoloji olması da şart değil.

Sen merkeze yakindin sanki canim Ahmet Yilmaz beyi neden dusunmuyorsun? Keske bende merkeze yakin olsaydim kosa kosa giderdim ona hemde ozel muaynehane 1 saat sürüyormuş
Merkezdwyim canım,Bursa'da yeni sayilirim pek bilgim yok,doktorum kimleri onerdiyse onlari araştırdım ben dedigin isme bakayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…