2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merkezdwyim canım,Bursa'da yeni sayilirim pek bilgim yok,doktorum kimleri onerdiyse onlari araştırdım ben dedigin isme bakayım o zaman
Ahmet Yılmaz bey Bursa da baya tutulan bi doktor netten araştır istersen. Hic gidememektense bi yere gitmek istiyorsan tercih olur senin icin veya baska da vardir koskoca Bursa. Keske merkeze yakin olsaydim benim gitme ihtimalim hic yok.

Benimde her hangi bir aksilik olmaz ise 21+5 olacağım çarşamba günü yapılacak detaylı.
Benimde radyolog yapacak. Sakarya da perinatolog sadece devlet hastanesinde var zaten. Özellerde yok. Şehir dışınada gitmek istemiyorum , doktorum da bunu önerdi zaten. Direk doktorumu dinliyorum.
Yapılsında artık kim yapsa umrumda değil. Sağlıkla gelsin inş hepsi.

Bayadir yazmıyordunuz nasil oldunuz durumlar nasil

Bayadir yazmıyordunuz nasil oldunuz durumlar nasil

Biliyorsunuz bende radyoloji uzmanina yaptirmistim. Çokta memnun kaldim. Ins sende kalirsin. Bu anlamda denk gelinen uzman cok onemli yoksa perinatolog olmus radyolog olmus ilk kontrol icin onemi yok bence.❤

Yine sildim mi sildim valla.
Onun yerine bizim faydalandığımız konunun linkini vereyim de özellikle ilk hamileliği olanlar için yol gösterici olur:

Son düzenleme:
Ahmet Yılmaz bey Bursa da baya tutulan bi doktor netten araştır istersen. Hic gidememektense bi yere gitmek istiyorsan tercih olur senin icin veya baska da vardir koskoca Bursa. Keske merkeze yakin olsaydim benim gitme ihtimalim hic yok.
Tamam canım çok teşekkür ederim,doktorum bana dort isim verince başka yok diye düşündüm,Bursa'da soracagim tanıdık kimsede ykk burda yeni sayliriz

Yaz canım silme neden siliyorsun yaz duygularını. Yaşadıkların çok ağır, inşallah yektan merhemin olacak sana
Annemin ilk çocuğu ablam 5 gün yaşamış , ods küvezde kucağına bile alamamış annem hiç.
Ablama doğumdan 8 ay sonra hamile kalmış acım hala içimdeydi her gece Allahım nolur yaşasın yavrum dedim. Bu gebelikten de nişey anlamadım. Sonra ablan doğdu 10 dk da doğurdum her yeri sapasağlamdı hiç hastalanmadı. Göğsüme ablanı dayayınca acım o ateş dindi dedi.
Hala diyor bize hepinizi çok seviyorum ama ablamı bi tık fazla. İki kişilik sevdim onu die.
İnşallah yektanda senin ilacın olacak, abiside hep koruyacak onu.

Yaz kuzum yaz istedigini yaz kendi adima acini asla anlayamam uzulurum ertesi gun unuturum yasamadim bilemem rabbim kimseye evlat acisiyla sınamasın yigenimin acısı bile hala zor geliyor bi ic cekip ah eyüp diyorum hele doğan kardesi ona benzemesi surekli dilimizde kaderi benzemesin diye dualarimiz tabi evlat gibi olmaz o acının bana gore tarifi yok ama soyluyorum sana bence yektamiz saglikli onu kucagina alacaksın sarip sarmalayacaksin buyun hayallerini onla yasayacaksin ben buna eminim bi sorun olsa sende biliyorsun coktan belli olurdu rabbim sana hediyeni yolladı ❤ yap bol bol alışverişini caktirma bende basladm bu ara sanki yarin cocuk dogcakmis gibi ama baktm kartlara giriyor geri cekildim şişle ip aldirdim esime aslana battaniye orcem becerebilirsem ama tabi ilk once yataktan kalkmam gerekiyor

Bende hala o kadar korkuyorum ki eşit sevemeyeceğim diye. Hala elimi karnıma götürüyorum uras çıkıyor ağzımdan da yekta diyemiyorum Hep bahsederken, yazarken farkediyorum da siliyorum. Urastan oğlum diye bahsediyorum, sanki bu da oğlum değilmiş gibi. Sonra daha çok üzülüyorum Garip değişik işteİnşallah canım innşalallahh..

Amin canımm
Bende bu ay doğuracakmış gibi kalan herşeyine karar verdim bir kısmını da aldım.. Şu ekonomik sıkıntı zamanında ben açıldıkça açılıyorum sonumuz hayır olsun. Ama boş kaldığım an kötü oluyorum. Sürekli birşeylerle meşgul oluyorum o yüzden Şu iğnem ipim gelsede bende kendimi el işine vursam ne şahane olacak. Sende üşenme hadi hadi kalk becerirsinde işte anca yavaş yavaş yapa yapa bitirsin :)

Ebebekte korbell çöp kovası(bez için) yine indirime girmiş. Alamamış olan varsa-şuan fikri değişip almak isteyen varsa alabilir. 64.90 idi sanırım. Birde şöyle bir göz attım bebek havlularıda indirimde gibi gördüm.

Birde otribebe kullanmış annelerimiz varsa eğer, ne şekilde almalıyız bunu şimdi? Aspiratör+yedek ucunu ayrı mı almalıyız? Bu uç tek kullanımlık gibi mi oluyor? Ne kadar uç almalıyız? Hiç araştırmadım direk sormuş olayım. Otribebe alacağım çünkü.

Yedek uç almalısın. Tek kullanımlık bir uç.
Ben hep otribebe kullandım. Artık şırınga ile veriyorum serum fizyolojiği fln büyüdüğü için ama genede arada kullandığımda oluyor yani.

Sorma ya yazarken bile tuaf oldum allahim erken daha dogmasin diyorum kafayi tozutmazsak iyidir ellam evet kalakym artik yeter bukdr keyif aynen en guzeli telefondanda uzak el isleri

Yedek uç almalısın. Tek kullanımlık bir uç.
Ben hep otribebe kullandım. Artık şırınga ile veriyorum serum fizyolojiği fln büyüdüğü için ama genede arada kullandığımda oluyor yani.
Teşekkür ederim kuzum

kayboluyor, ama doktorlar da gördükleri r
Annem de ilk bebeğini 20 yaşında kucağına almış ama emzirememiş, bir türlü tutamamış memeyi sonra mama vermişler mecbur o da alerji yapmış sürekli ishal olmuş, tabi 39 yıl önce doktorlara gitmişler çözüm yok, 33. Gün akşamı öyle bir emmiş ki ama sabahına maalesef vefat etmiş, hala anlatırken ağlar, onun yeri apayrıdır, sonrasında 3 çocuğu biz olmuşuz göğüslerim kanardı yine de emzirdim sizi der, bize çok bağlıdır. Siz de Uras’ın yeri apayrı olacak her zaman ama yektayı da doğacak diğer çocuklarınızı da çok seveceksiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben otribebeyi ayrı yedek ucunu ayrı aldım, otribebenin içinde 2 yedeği var, her kullanımda atıyorsun yedek lazım oluyor o yüzden, bize çok önermemişti doktoru çok hassas oluyor burun mukozası tahriş edebilir demişti, çok ihtiyaç da duymamıştık, siz ana paketi alın bence ihtiyaç halinde yedeği alırsınız, benim oğlum 1,5 yaşında iki kez ancak kullandım yedek paketi açmadım bile

Amin inşallah Hepimiz sağlıkla kavuşalım

Teşekkür ederim canım öyle yapayım o zaman onu da. Bizimde kardeşimde hiç öyle ihtiyacımız olmamıştı aslında. Umarım bizim bebelerimizde sümüklü salyalı ağlak birşey olmaz da gerek kalmaz

Yeni doğanda çok burun tıkanıklığı oluyormuş . Ama kjzım doğduğunda burnunu hortumla temizlemişlerdi. Rutin tüm bebeklere mi yoksa kızım iyi ağlayamamıştı benim sezeryan sonrası ondan mı yaptılae bilmiyorum.
Burun sıkıntısı yeni doğanda yaşamadık iyi ki de yaşamamışım o kadar minik ki burunları delikleri bile seeum fizyolojik ucu girmez sanırım.
Sonradan oldu ama grip te flnn sümkürme yapamadıkları için hırıltı oluyor hep uyurken temizlemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…