Ahmet Yılmaz bey Bursa da baya tutulan bi doktor netten araştır istersen. Hic gidememektense bi yere gitmek istiyorsan tercih olur senin icin veya baska da vardir koskoca Bursa. Keske merkeze yakin olsaydimMerkezdwyim canım,Bursa'da yeni sayilirim pek bilgim yok,doktorum kimleri onerdiyse onlari araştırdım ben dedigin isme bakayım o zaman
Benim kuzenim 37 yaşında onunda kızına ikili testi riskli çıktı Perinatologa gitti bağırsakları parlaklık çıktı as istemis ama kabul etmemiş. 4 lu test yapmısır sonucu iyi cikmis. Bir ay sonra ki kontrolde kaybolmuş o parlaklik. Başka organlarında sıkıntı yoksa içini ferah tut ileri haftalarda kaybolabiliyor..
Benim kuzenim 37 yaşında onunda kızına ikili testi riskli çıktı Perinatologa gitti bağırsakları parlaklık çıktı as istemis ama kabul etmemiş. 4 lu test yapmısır sonucu iyi cikmis. Bir ay sonra ki kontrolde kaybolmuş o parlaklik. Başka organlarında sıkıntı yoksa içini ferah tut ileri haftalarda kaybolabiliyor..
Biliyorsunuz bende radyoloji uzmanina yaptirmistim. Çokta memnun kaldim. Ins sende kalirsin. Bu anlamda denk gelinen uzman cok onemli yoksa perinatolog olmus radyolog olmus ilk kontrol icin onemi yok bence.❤Benimde her hangi bir aksilik olmaz ise 21+5 olacağım çarşamba günü yapılacak detaylı.
Benimde radyolog yapacak. Sakarya da perinatolog sadece devlet hastanesinde var zaten. Özellerde yok. Şehir dışınada gitmek istemiyorum , doktorum da bunu önerdi zaten. Direk doktorumu dinliyorum.
Yapılsında artık kim yapsa umrumda değil. Sağlıkla gelsin inş hepsi.
Tamam canım çok teşekkür ederim,doktorum bana dort isim verince başka yok diye düşündüm,Bursa'da soracagim tanıdık kimsede ykk burda yeni saylirizAhmet Yılmaz bey Bursa da baya tutulan bi doktor netten araştır istersen. Hic gidememektense bi yere gitmek istiyorsan tercih olur senin icin veya baska da vardir koskoca Bursa. Keske merkeze yakin olsaydimbenim gitme ihtimalim hic yok.
Yaz canım silme neden siliyorsun yaz duygularını. Yaşadıkların çok ağır, inşallah yektan merhemin olacak sanaBen kendimi valla alışverişe verdim.
Kafam anca bu şekilde dağılıyor. Bunun psikolojik bir yansıma olduğunu düşünüyorum. 4 gözle ayrıntılıyı bekliyordum ki sağlıklı desinler. Bileyim. Doktora gidiyorum her seferinde ilk sorduğum şey midesi yerinde mi? kalbi yerinde mi? Doktor her seferinde bak burası diyafram hattı diye gösteriyor. O da alıştı artık.
Uras'ımda 18. haftadan sonrası bk gibi geçti. Aldırmayı teklif eden mi dersiniz, yaşamaz diyen mi dersiniz. Sonra öğrendim ki ameliyatla düzeltilecek bir sorun bu kadar. Önemli olan ameliyatı kaldırabilmesi.
İlk hamileliğimdi. 22 yaşımdaydım. Hamilelik sürecim araştırmakla geçti. Millet oda süsü derdindeyken, mis kokulu evladım bu giysileri dolduracak diye paylaşımlar yaparken ben aldığımız iki üç parça kıyafeti ütülerken ağlama krizlerine giriyordum. Ne istediğim bir şeyi alabildim ne yapabildim. Heveslerimde bir bir kursağımda kaldı. Doktora gittiğimde ne kadar yaşama şansı olduğunu sorguluyordum sürekli. Yaşasın diye yalvardım her gece yatarken. Bunda o yüzden alışverişe vurdum kendimi. İçimde yer edecek hiçbir şey bırakmıyorum. Alıyorum, bakıyorum, öğreniyorum. Yine öyle yazasım geldi. Ayrıntılıya bağlayacaktım. Benim için çok çok önemliydi. Hala da önemli ama bir o kadar evladımın sağlığı da önemli. Sırf içimi rahatlatıcam diye bir şekilde şehirdışına çıkarsam ve bu yavruma da birşey olursa vebalin altından kalkamam artık psikolojimi falanda düzeltemem. Bu yüzden de takıyorum valla kafayı, takma demekle olmuyor bazı şeyler.İmkanı olan varsa gerçekten yaptırsın. Sağlık dünyadaki en değerli duygu. Sağlıklı olsunlarda biz herşeye katlanırız.
Yine yazdım alakalı alakasız siz takmayın beni.Çoğu zaman yazıp yazıp siliyordum iyi geliyordu bu sefer gönderiyorum gidiyor..
Ben kendimi valla alışverişe verdim.
Kafam anca bu şekilde dağılıyor. Bunun psikolojik bir yansıma olduğunu düşünüyorum. 4 gözle ayrıntılıyı bekliyordum ki sağlıklı desinler. Bileyim. Doktora gidiyorum her seferinde ilk sorduğum şey midesi yerinde mi? kalbi yerinde mi? Doktor her seferinde bak burası diyafram hattı diye gösteriyor. O da alıştı artık.
Uras'ımda 18. haftadan sonrası bk gibi geçti. Aldırmayı teklif eden mi dersiniz, yaşamaz diyen mi dersiniz. Sonra öğrendim ki ameliyatla düzeltilecek bir sorun bu kadar. Önemli olan ameliyatı kaldırabilmesi.
İlk hamileliğimdi. 22 yaşımdaydım. Hamilelik sürecim araştırmakla geçti. Millet oda süsü derdindeyken, mis kokulu evladım bu giysileri dolduracak diye paylaşımlar yaparken ben aldığımız iki üç parça kıyafeti ütülerken ağlama krizlerine giriyordum. Ne istediğim bir şeyi alabildim ne yapabildim. Heveslerimde bir bir kursağımda kaldı. Doktora gittiğimde ne kadar yaşama şansı olduğunu sorguluyordum sürekli. Yaşasın diye yalvardım her gece yatarken. Bunda o yüzden alışverişe vurdum kendimi. İçimde yer edecek hiçbir şey bırakmıyorum. Alıyorum, bakıyorum, öğreniyorum. Yine öyle yazasım geldi. Ayrıntılıya bağlayacaktım. Benim için çok çok önemliydi. Hala da önemli ama bir o kadar evladımın sağlığı da önemli. Sırf içimi rahatlatıcam diye bir şekilde şehirdışına çıkarsam ve bu yavruma da birşey olursa vebalin altından kalkamam artık psikolojimi falanda düzeltemem. Bu yüzden de takıyorum valla kafayı, takma demekle olmuyor bazı şeyler.İmkanı olan varsa gerçekten yaptırsın. Sağlık dünyadaki en değerli duygu. Sağlıklı olsunlarda biz herşeye katlanırız.
Yine yazdım alakalı alakasız siz takmayın beni.Çoğu zaman yazıp yazıp siliyordum iyi geliyordu bu sefer gönderiyorum gidiyor..
Bende hala o kadar korkuyorum ki eşit sevemeyeceğim diye. Hala elimi karnıma götürüyorum uras çıkıyor ağzımdan da yekta diyemiyorumYaz canım silme neden siliyorsun yaz duygularını. Yaşadıkların çok ağır, inşallah yektan merhemin olacak sana
Annemin ilk çocuğu ablam 5 gün yaşamış , ods küvezde kucağına bile alamamış annem hiç.
Ablama doğumdan 8 ay sonra hamile kalmış acım hala içimdeydi her gece Allahım nolur yaşasın yavrum dedim. Bu gebelikten de nişey anlamadım. Sonra ablan doğdu 10 dk da doğurdum her yeri sapasağlamdı hiç hastalanmadı. Göğsüme ablanı dayayınca acım o ateş dindi dedi.
Hala diyor bize hepinizi çok seviyorum ama ablamı bi tık fazla. İki kişilik sevdim onu die.
İnşallah yektanda senin ilacın olacak, abiside hep koruyacak onu.
Amin canımmYaz kuzum yaz istedigini yaz kendi adima acini asla anlayamam uzulurum ertesi gun unuturum yasamadim bilemem rabbim kimseye evlat acisiyla sınamasın yigenimin acısı bile hala zor geliyor bi ic cekip ah eyüp diyorum hele doğan kardesi ona benzemesi surekli dilimizde kaderi benzemesin diye dualarimiz tabi evlat gibi olmaz o acının bana gore tarifi yok ama soyluyorum sana bence yektamiz saglikli onu kucagina alacaksın sarip sarmalayacaksin buyun hayallerini onla yasayacaksin ben buna eminim bi sorun olsa sende biliyorsun coktan belli olurdu rabbim sana hediyeni yolladı ❤ yap bol bol alışverişini caktirma bende basladm bu ara sanki yarin cocuk dogcakmis gibiama baktm kartlara giriyor geri cekildim şişle ip aldirdim esime aslana battaniye orcem becerebilirsem ama tabi ilk once yataktan kalkmam gerekiyor
Yedek uç almalısın. Tek kullanımlık bir uç.Ebebekte korbell çöp kovası(bez için) yine indirime girmiş. Alamamış olan varsa-şuan fikri değişip almak isteyen varsa alabilir. 64.90 idi sanırım. Birde şöyle bir göz attım bebek havlularıda indirimde gibi gördüm.
Birde otribebe kullanmış annelerimiz varsa eğer, ne şekilde almalıyız bunu şimdi? Aspiratör+yedek ucunu ayrı mı almalıyız? Bu uç tek kullanımlık gibi mi oluyor? Ne kadar uç almalıyız? Hiç araştırmadım direk sormuş olayım. Otribebe alacağım çünkü.
Amin canımm
Bende bu ay doğuracakmış gibi kalan herşeyine karar verdim bir kısmını da aldım.. Şu ekonomik sıkıntı zamanında ben açıldıkça açılıyorum sonumuz hayır olsun. Ama boş kaldığım an kötü oluyorum. Sürekli birşeylerle meşgul oluyorum o yüzdenŞu iğnem ipim gelsede bende kendimi el işine vursam ne şahane olacak. Sende üşenme hadi hadi kalk becerirsinde işte anca yavaş yavaş yapa yapa bitirsin :)
Teşekkür ederim kuzumYedek uç almalısın. Tek kullanımlık bir uç.
Ben hep otribebe kullandım. Artık şırınga ile veriyorum serum fizyolojiği fln büyüdüğü için ama genede arada kullandığımda oluyor yani.
Bi değişiklik yok kesin tani çıkmadı hala. Bir umut belki bir yanlışlık olmuştur diye bekliyoruz işte. Belki bir mucize olur ve kesin tani farklı çıkar.Bayadir yazmıyordunuz nasil oldunuz durumlar nasil
Annem de ilk bebeğini 20 yaşında kucağına almış ama emzirememiş, bir türlü tutamamış memeyi sonra mama vermişler mecbur o da alerji yapmış sürekli ishal olmuş, tabi 39 yıl önce doktorlara gitmişler çözüm yok, 33. Gün akşamı öyle bir emmiş ki ama sabahına maalesef vefat etmiş, hala anlatırken ağlar, onun yeri apayrıdır, sonrasında 3 çocuğu biz olmuşuz göğüslerim kanardı yine de emzirdim sizi der, bize çok bağlıdır. Siz de Uras’ın yeri apayrı olacak her zaman ama yektayı da doğacak diğer çocuklarınızı da çok seveceksiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende hala o kadar korkuyorum ki eşit sevemeyeceğim diye. Hala elimi karnıma götürüyorum uras çıkıyor ağzımdan da yekta diyemiyorumHep bahsederken, yazarken farkediyorum da siliyorum. Urastan oğlum diye bahsediyorum, sanki bu da oğlum değilmiş gibi. Sonra daha çok üzülüyorum Garip değişik işte İnşallah canım innşalallahh..
Ben otribebeyi ayrı yedek ucunu ayrı aldım, otribebenin içinde 2 yedeği var, her kullanımda atıyorsun yedek lazım oluyor o yüzden, bize çok önermemişti doktoru çok hassas oluyor burun mukozası tahriş edebilir demişti, çok ihtiyaç da duymamıştık, siz ana paketi alın bence ihtiyaç halinde yedeği alırsınız, benim oğlum 1,5 yaşında iki kez ancak kullandım yedek paketi açmadım bileEbebekte korbell çöp kovası(bez için) yine indirime girmiş. Alamamış olan varsa-şuan fikri değişip almak isteyen varsa alabilir. 64.90 idi sanırım. Birde şöyle bir göz attım bebek havlularıda indirimde gibi gördüm.
Birde otribebe kullanmış annelerimiz varsa eğer, ne şekilde almalıyız bunu şimdi? Aspiratör+yedek ucunu ayrı mı almalıyız? Bu uç tek kullanımlık gibi mi oluyor? Ne kadar uç almalıyız? Hiç araştırmadım direk sormuş olayım. Otribebe alacağım çünkü.
Amin inşallahkayboluyor, ama doktorlar da gördükleri r
Annem de ilk bebeğini 20 yaşında kucağına almış ama emzirememiş, bir türlü tutamamış memeyi sonra mama vermişler mecbur o da alerji yapmış sürekli ishal olmuş, tabi 39 yıl önce doktorlara gitmişler çözüm yok, 33. Gün akşamı öyle bir emmiş ki ama sabahına maalesef vefat etmiş, hala anlatırken ağlar, onun yeri apayrıdır, sonrasında 3 çocuğu biz olmuşuz göğüslerim kanardı yine de emzirdim sizi der, bize çok bağlıdır. Siz de Uras’ın yeri apayrı olacak her zaman ama yektayı da doğacak diğer çocuklarınızı da çok seveceksiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım öyle yapayım o zaman onu da. Bizimde kardeşimde hiç öyle ihtiyacımız olmamıştı aslında. Umarım bizim bebelerimizde sümüklü salyalı ağlak birşey olmaz da gerek kalmazBen otribebeyi ayrı yedek ucunu ayrı aldım, otribebenin içinde 2 yedeği var, her kullanımda atıyorsun yedek lazım oluyor o yüzden, bize çok önermemişti doktoru çok hassas oluyor burun mukozası tahriş edebilir demişti, çok ihtiyaç da duymamıştık, siz ana paketi alın bence ihtiyaç halinde yedeği alırsınız, benim oğlum 1,5 yaşında iki kez ancak kullandım yedek paketi açmadım bile
Yeni doğanda çok burun tıkanıklığı oluyormuş . Ama kjzım doğduğunda burnunu hortumla temizlemişlerdi. Rutin tüm bebeklere mi yoksa kızım iyi ağlayamamıştı benim sezeryan sonrası ondan mı yaptılae bilmiyorum.Amin inşallahHepimiz sağlıkla kavuşalım
Teşekkür ederim canım öyle yapayım o zaman onu da. Bizimde kardeşimde hiç öyle ihtiyacımız olmamıştı aslında. Umarım bizim bebelerimizde sümüklü salyalı ağlak birşey olmaz da gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?