İcinde 2-3 tane kullan at basligi oluyor canim bide yedek aliyosun tamamdirEbebekte korbell çöp kovası(bez için) yine indirime girmiş. Alamamış olan varsa-şuan fikri değişip almak isteyen varsa alabilir. 64.90 idi sanırım. Birde şöyle bir göz attım bebek havlularıda indirimde gibi gördüm.
Birde otribebe kullanmış annelerimiz varsa eğer, ne şekilde almalıyız bunu şimdi? Aspiratör+yedek ucunu ayrı mı almalıyız? Bu uç tek kullanımlık gibi mi oluyor? Ne kadar uç almalıyız? Hiç araştırmadım direk sormuş olayım. Otribebe alacağım çünkü.
Sağol canım benim inşallah..Hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına alacaksın inşallh canımben çok inanıyorum hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklarımıza hamilelikte bir çok evreden geçiyoruz bir çok testler yapılıyor tahliller vs...Sonuç ne olursa olsun sağlıkla alıyoruz kucaklarımıza,yine alıcaz inşallh Test sonucunu bekle canım artık daha fazla üzme kendini Allaha bırak,her şey güzel olacak
bende 19.haftamdayım,ayakta biraz fazla kalırsam ağrıyor benimde biraz dinlenince geçiyor
Çok zor günler geçiriyoruz ortada canım ama yeter ki sağlık olsun diye,bugünler geçecek rahatlıycaz inşallh,eski düzenlerimize kavuşucaz bu böyle devam etmeyecek elbette,kendini üzme,geleceğe dönük moralini bozma her şey geçici Allhın izniyle düzelecek,sağlıklı olalım inşallh
Bende 20+5 im baya baya vuruyor bizim kız maşallah aynı annesine benzicek sanırım yemek kokusunu duyduğum an tekmeliyor fena bi kaç kere de avcumun içinde hissettim allaha binlerce şükürler olsun ufak bi hareketi bile insana huzur veriyor eşimde daha yeni hissetmeye başladı buraya attı diyor evet diyorum kızım beni seviyor ki diye seviniyor belli ettiriyor kendini diye böyle geçiyor zamanGünaydın. Bebişim hareketleri hala net değil. Net vurmuyor. Sadece dokunuyor gibi hissediyorum, o da nadiren. Az önce hissettim elimi koydum ve elimi koyar koymaz durdu. Hep aynısı oluyor. Kiminiz yazıyordunuz, annem eşim elini koyunca tekmeliyor diye. Benimkisi korkuyor sanırım, sessizleşiyor. Net olarak hissedebiliyor musunuz? Tekme atmaya başladı mı? Benim tatlışım sata göre 20+5 ama 1 hafta geriden geliyor en başından beri, ben de 19+5 diye hesaplıyorum. Beki daha küçük olduğundan net hissedemiyorumdur diyorum. Belki de ben kilolu olduğumdandır. Ne zaman küt küt vuracak acaba... Sabırsızlanıyorum. :) Bir de geçen gün eşim kulağını karnıma dayadı, kalp atışını duyduğunu söyledi. Bilmiyorum böyle bir şey mümkün olabilir mi ama çok hoşuma gitti. Her gün hadi yine dinlesene diye karnımı kulağına yapıştırıyorum
Bu sefer bebem ben elimi koyunca bile duruyor.Günaydın. Bebişim hareketleri hala net değil. Net vurmuyor. Sadece dokunuyor gibi hissediyorum, o da nadiren. Az önce hissettim elimi koydum ve elimi koyar koymaz durdu. Hep aynısı oluyor. Kiminiz yazıyordunuz, annem eşim elini koyunca tekmeliyor diye. Benimkisi korkuyor sanırım, sessizleşiyor. Net olarak hissedebiliyor musunuz? Tekme atmaya başladı mı? Benim tatlışım sata göre 20+5 ama 1 hafta geriden geliyor en başından beri, ben de 19+5 diye hesaplıyorum. Beki daha küçük olduğundan net hissedemiyorumdur diyorum. Belki de ben kilolu olduğumdandır. Ne zaman küt küt vuracak acaba... Sabırsızlanıyorum. :) Bir de geçen gün eşim kulağını karnıma dayadı, kalp atışını duyduğunu söyledi. Bilmiyorum böyle bir şey mümkün olabilir mi ama çok hoşuma gitti. Her gün hadi yine dinlesene diye karnımı kulağına yapıştırıyorum
Aventin soft-ultra air modelini çok öneriyorlar. Alsaydım onlardan alacaktım.Ve yine indirimler ve bizşok 8nisan kataloğuna Bi bakın derim kızlar. Ben küvet setini alacağım. Birde netten emzik falan alsam mı diyorum philips Avent in nihgt modeli varya gece parlayan. Var mı kullanan?
Hayırlı olsun şimdiden. Emzik ilk etapta bir tane ile başlamanı tavsiye ederim. Her emziği her bebek kabul etmiyor. Ben kızıma neler aldım markalı kaliteli en son wee nin emziğini sevdiVe yine indirimler ve bizşok 8nisan kataloğuna Bi bakın derim kızlar. Ben küvet setini alacağım. Birde netten emzik falan alsam mı diyorum philips Avent in nihgt modeli varya gece parlayan. Var mı kullanan?
geçmiş olsun canım..Aradım doktorumu alerji olmuşsun dedi. Hap ve jel söyledi al eczaneden kullan geçmezse cildiyeye git dedi. Bide perşembe kontrolüm vardı. Gelecekmiyim dedim. Evet gel korkma biz her türlü önlemi aldık dedi. Ayrıntılıyı sordum bende bakıyorum ama bi perinatolog görmesi lazım. Onun yazdığı rapor lazım bize devlet istiyor bunu yoksa ben ceza yerim dedi. Ben seni yolluycam bi yere korkma dedi. Normalde 500-750tl imiş fiyatlar. Ben anlaşmalıyım yolluyacağım yerle 200 e yapacak sana dedi. Bakalım hayırlısı inşallah. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi bebişlerimize inşallah.
merhaba sen hangi şehirdeydin acaba?Aradım doktorumu alerji olmuşsun dedi. Hap ve jel söyledi al eczaneden kullan geçmezse cildiyeye git dedi. Bide perşembe kontrolüm vardı. Gelecekmiyim dedim. Evet gel korkma biz her türlü önlemi aldık dedi. Ayrıntılıyı sordum bende bakıyorum ama bi perinatolog görmesi lazım. Onun yazdığı rapor lazım bize devlet istiyor bunu yoksa ben ceza yerim dedi. Ben seni yolluycam bi yere korkma dedi. Normalde 500-750tl imiş fiyatlar. Ben anlaşmalıyım yolluyacağım yerle 200 e yapacak sana dedi. Bakalım hayırlısı inşallah. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi bebişlerimize inşallah.
Aventin soft-ultra air modelini çok öneriyorlar. Alsaydım onlardan alacaktım.
Ben hala emzik kullanımına karar veremediğim için özellikli bir model almadım. Annemin vs aldığı wee marka birkaç emzik var zaten evde o kadar. ☺
Ama biberon seçimimi aventten yana yaptım. Katologada bakacağım şimdi ☺
Aslında bende kullanma taraftarı değilim. Diş yapısını bozuyor diye.Ben hiç emmemişim öğürmüşüm annem vermeye calıstıkca. Gercektende diş yapım cok muntazamdırHayırlı olsun şimdiden. Emzik ilk etapta bir tane ile başlamanı tavsiye ederim. Her emziği her bebek kabul etmiyor. Ben kızıma neler aldım markalı kaliteli en son wee nin emziğini sevdimasrafsız evladım
0-3 ay hiç almadım sanırım. Bir tek zıbınımız var 0-3 ay. Yenidoğan bir alt-üst takımımız var. Gerisi 3-6 ay . Ama tabi markaya göre de değişiyor o etiketler. Sanırım önemli olan boy hesabı. 50 cm, 58 cm, 62 cm vs gibi..Birde kıyafetleri 0-3mü alıyorsunuz yoksa 3-6mı
Merhaba İzmirdeyim canımmerhaba sen hangi şehirdeydin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?