2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gidip şöyle göre göre almak vardı ama işte napalım internetten tamamlayacağız artık. Canımı en cok sıkan yürüyüş de yapamıyoruz yuvarlanıp gideriz yaza kadar

Gidip şöyle göre göre almak vardı ama işte napalım internetten tamamlayacağız artık. Canımı en cok sıkan yürüyüş de yapamıyoruz yuvarlanıp gideriz yaza kadar
En güzeli temiz hava tabi ama pek mümkün değil şu sıralar.
Evde leslie yapalım en iyisi

Yürüyüş en güzeli
Olsun napalım artık. Hüma bebeden Bi kaç salopet siparişi verecegım sımdı 3-6 ay verıyorum ozaman
Böyle sorunca sorumluluk alamadım şuan
Ay benim kıyafetleri en sona bırakma sebebim şu ay paradoksu. Tam insanına sordun

ben de bu hafta minicity.comdan yaptım biraz alışveriş. Hastane çıkışında indirim vardı 75 tl civarında...

Böyle sorunca sorumluluk alamadım şuan
Ay benim kıyafetleri en sona bırakma sebebim şu ay paradoksu. Tam insanına sordun
Ben sana inandım güvendim artık yapacak bişey yok
Bi arkadasım daha öyle dedıydı 0-3sakın alma Bi kere giydirıon olmuyor diye

ben de bu hafta minicity.comdan yaptım biraz alışveriş. Hastane çıkışında indirim vardı 75 tl civarında...
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. geldi mi kargon? Geldiyse resim bekliyoruz, gelmediyse de gelince bekliyoruz

Kizlar merhaba konu dısı ama iki gündür acayip sekilde vajinam kaşınıyor aglıcam artik kaşıntısından bunu yasayan var mi nedendir acaba doktora gideyim mi?

Ben sana inandım güvendim artık yapacak bişey yok
Bi arkadasım daha öyle dedıydı 0-3sakın alma Bi kere giydirıon olmuyor diye
Çok almamak gerek diye biliyorum hızlı büyüdükleri için. Yine tabi al ama max 2-3 takım. Ben öyle yapıcam Giyememesindense büyük büyük giyer mis gibi.

Kizlar merhaba konu dısı ama iki gündür acayip sekilde vajinam kaşınıyor aglıcam artik kaşıntısından bunu yasayan var mi nedendir acaba doktora gideyim mi?
Günlük ped falan kullanıyor musun canım. Gebelikte mantar olma olasılıgımız maalesef cok yüksek. Akıntımız oldugu için sabun vs bişeyle yıkama. Hafif Sirkeli suyla Bi kaç gün yıkama yapabilirsin rahatlatır.

Mantar olabilir canım doktora danış mutlaka. Fitil veriyor hemen düzeliyor boşuna çekme.

Günlük ped kullaniyorum canim maalesef dedigin gibi akintımız oluyor eger o da yapabiliyorsa kullanmayayim artik. sirkeli suyu ben de dusünmüstüm sabun falan kullanmiyorum ama sirkeli su deneyeyim sen de diyosan insallah gecer

Doktordan da daha birkac gün once gelmistim bu surecte de tekrar gitmek istemiyorum ama sirkeli suyla gecmezse mecbur giderim artik
Denemekten zarar gelmez canım enfeksiyon olduğunu düşündüğüm zaman bende sirkeli su uygulamıştım. Ayrıca enfeksiyon/mantar olsun olmasın ev yoğurdu yiyin.. İçinde yararlı bakteriler var.. Her derde deva.

Günlük ped kullaniyorum canim maalesef dedigin gibi akintımız oluyor eger o da yapabiliyorsa kullanmayayim artik. sirkeli suyu ben de dusünmüstüm sabun falan kullanmiyorum ama sirkeli su deneyeyim sen de diyosan insallah gecer
Günlük ped yapıyor. Geçenlerde benimde oldu.kullanmıyorum artık ama hiç bişey Kullanmamak da elde değil iç çamasır yetişmez havlu peçeteye geçtim ben. Zaten yarım saatte Bi tuvalete gittiğimden her gittiğimde atıp yeni peçete koyuyorum. Akıntı oluyor çünkü.
Kadın Doğum doktorunun yanında asistanlık yapmıştım 2 yıl önce. Sürekli bu şikayetle gelirdi gebeler. Travazol verirdik. Benim kaşıntı olunca Bi kere sürdüm bende. Sirkeli suyla gecmezse doktoruna danısıp kullanabilirsin. Tabi en doğalı sirke

henüz gelmedi.. dün verdim siparişi, firma antalyada görünüyor.. gelince de birkaç gün havalansın diye bekleyeceğimizi düşünürsek cumaya anca koyarım
ama merak edenler için aşağıya link bırakıyorum. Bi de bosylerde 2 al 1 öde kampanyası vardı. O da mantıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…