2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
henüz gelmedi.. dün verdim siparişi, firma antalyada görünüyor.. gelince de birkaç gün havalansın diye bekleyeceğimizi düşünürsek cumaya anca koyarım
Çok mantıklı
AA çok tatlıymış. Bugün YouTube da bi video izlemiştim sanırım bu setten almıştı izlediğim bayan, nasıl geldi yine önüme

Tamam canim aklimda olsun tesekkur ederim

Ben sana inandım güvendim artık yapacak bişey yok
Bi arkadasım daha öyle dedıydı 0-3sakın alma Bi kere giydirıon olmuyor diye
Yenidoğan. Etiketi ve 0-3 var. Benim kızım iri bebek olarak doğmasına rağmen özellikle zıbında ve pijamalarda 0-3 giydirdim ben ona. Yenidoğan yazan aldığım tulumlar olmamıştı ama.
Bence 0-3 de al bi kaç takım.
Hastane çıkışı ilk giydiğinde bol gelmişti misal kı normal doğan bebekler 48-50 cm oluyor onlarda daha da büyük durur hatta.

Kizlar merhaba konu dısı ama iki gündür acayip sekilde vajinam kaşınıyor aglıcam artik kaşıntısından bunu yasayan var mi nedendir acaba doktora gideyim mi?
Canım mantar olmuş olabilirsin. Ya da idrar yapar ken yanma var isede kaşıntıya ek enfeksiyon olabilir.
Bana doktorum kaşıntı olur ise diye calestan diye bir krem aldırtmıştı. Sen de doktoruna bir yaz bence. Ama enfeksiyon yoktu bende idrsr testi yaptırrmıştık .

Anladim canim tesekkurler yazıcam doktora bakalim ne diyecek dedigin gibi enfeksiyon testi ister belki

Anladim canim tesekkurler yazıcam doktora bakalim ne diyecek dedigin gibi enfeksiyon testi ister belki
Akıntı var mı canım?doktorum akintiya kaşıntı,yanma eklenirse enfeksiyon,mantar olabilir demişti ama bende sadece su gibi akinti olduğu için onemsememistj,bence doktoruna muhakkak danış,sana göre fitil krem falan verir

ben de bu hafta minicity.comdan yaptım biraz alışveriş. Hastane çıkışında indirim vardı 75 tl civarında...
Ben de şimdi baktım o siteye hem çeşit çok, hem de çok uygun görünüyor,%100 pamukmuş bende acaba sipariş versem mi diye düşündüm kaliteli midir acaba, daha önce alışveriş yaptınız mı?

Evet akıntı var canim bazen seffaf akıntı olmayabiliyor oyle yapacam canim tesekkurler

Ben de şimdi baktım o siteye hem çeşit çok, hem de çok uygun görünüyor,%100 pamukmuş bende acaba sipariş versem mi diye düşündüm kaliteli midir acaba, daha önce alışveriş yaptınız mı?
yok ilk denemem :) ama şikayet sitelerine baktım ürünle ilgili değil de mağazadaki tutumla ya da geç kargoyla ilgili şikayet vardı. Geç gelse de sorun değil nasılsa vakit var diye düşündüm :)

Ben kızıma zor bıraktırdım desem yeridir ama dişleri gayet düzgün. Hep damaklı model kullandım belki de onun etkisidir.

Kızlaar ben dogurdum hemde iki gün önce. Hani size sormuştumya dogumu tetikleyen etkenler nedir diye. O gece 01.30 da uyudum. Uykudam kalkdım 03.15 de bebegim dogdu. Kasılmam vardı sadece bebek hani geriliyorya öyle. Banyoya girdim daha klozete oturmadan suyum geldi hemen kucagıma bebegim dogdu. Cok sasırdım hiç sancım yokdu uyku sersemiydim resmen. Ama cok korkdum bebegimin boynuna 3 kat kordon dolanmış. Hemen onu çözdüm. Peceteyle nefes alsın diye burnunu agzını temizledim kanını eşim işteydi onu aradım ambulansı ara dedim 20 dakka sonra esim arkasına ambulans geldi. Onu beklerken kat kat havlıya sardım 2yasında kızım var esim kayınbabamı aramıs oda ambulans gelmeden kayınbabam geldı kızımı aldı goturdu. Hastaneye giddik sadece muanemiz yapıldı sukur bebegimde bende gayet saglıklıydık dikişsiz dogum oldu. Hastanede sadece kontrolumüz oldu. 2860 grm 49 cm pasam. Rabbim herkese böyle kolay dogum nasip etsin inşallah.

Kızlar okurken o kadar şaşırdım ki sizinle paylaşmak istedim.

Kim bu arkadaş? Ağustos annesi grubundan değildir herhalde. Rüya sandım bir an

yok ilk denemem :) ama şikayet sitelerine baktım ürünle ilgili değil de mağazadaki tutumla ya da geç kargoyla ilgili şikayet vardı. Geç gelse de sorun değil nasılsa vakit var diye düşündüm :)
Kesinlikle geç gelsin sorun değil, çok tatlı şeyler var sanırım ben de sipariş vericem hem biraz moral olsun

Tövbe, okurken yüreğim ağzıma geldi erken doğum yaptın sandım

Kim bu arkadaş? Ağustos annesi grubundan değildir herhalde. Rüya sandım bir an
Bu gruptan aslında arkadaş, 2 oğlu vardı şimdi kızına hamileydi diye hatırlıyorum, sanırım birinin mesajını paylaşmış ama yanlış yerde bi tuhaflık var

Allah iyiligini versin, yuregim agzima geldi sana bir sey oldu diye.

Allah korusun ya... kabus gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…