- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Çok mantıklıhenüz gelmedi.. dün verdim siparişi, firma antalyada görünüyor.. gelince de birkaç gün havalansın diye bekleyeceğimizi düşünürsek cumaya anca koyarım
Tesekkur ederim canim yardimin icinDenemekten zarar gelmez canım enfeksiyon olduğunu düşündüğüm zaman bende sirkeli su uygulamıştım. ☺ Ayrıca enfeksiyon/mantar olsun olmasın ev yoğurdu yiyin.. İçinde yararlı bakteriler var.. Her derde deva.
Tamam canim aklimda olsun tesekkur ederimGünlük ped yapıyor. Geçenlerde benimde oldu.kullanmıyorum artık ama hiç bişey Kullanmamak da elde değil iç çamasır yetişmez havlu peçeteye geçtim ben. Zaten yarım saatte Bi tuvalete gittiğimden her gittiğimde atıp yeni peçete koyuyorum. Akıntı oluyor çünkü.
Kadın Doğum doktorunun yanında asistanlık yapmıştım 2 yıl önce. Sürekli bu şikayetle gelirdi gebeler. Travazol verirdik. Benim kaşıntı olunca Bi kere sürdüm bende. Sirkeli suyla gecmezse doktoruna danısıp kullanabilirsin. Tabi en doğalı sirke
Yenidoğan. Etiketi ve 0-3 var. Benim kızım iri bebek olarak doğmasına rağmen özellikle zıbında ve pijamalarda 0-3 giydirdim ben ona. Yenidoğan yazan aldığım tulumlar olmamıştı ama.Ben sana inandım güvendim artıkyapacak bişey yok
Bi arkadasım daha öyle dedıydı 0-3sakın alma Bi kere giydirıon olmuyor diye
Canım mantar olmuş olabilirsin. Ya da idrar yapar ken yanma var isede kaşıntıya ek enfeksiyon olabilir.Kizlar merhaba konu dısı ama iki gündür acayip sekilde vajinam kaşınıyor aglıcam artik kaşıntısından bunu yasayan var mi nedendir acaba doktora gideyim mi?
Çok uygun almışsın ben de inceleyeyim sayfayiama merak edenler için aşağıya link bırakıyorum. Bi de bosylerde 2 al 1 öde kampanyası vardı. O da mantıklı..
Kaliteli Anne, Bebek ve Çocuk Giyim Kıyafetleri - Minicity
Kaliteli bebek giyim ürünlerinde annelerin tercihleri burada! Hemen en ucuz çocuk giyim ürünlerini aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanıyla satın alın!www.minicity.com.tr
Anladim canim tesekkurler yazıcam doktora bakalim ne diyecek dedigin gibi enfeksiyon testi ister belkiCanım mantar olmuş olabilirsin. Ya da idrar yapar ken yanma var isede kaşıntıya ek enfeksiyon olabilir.
Bana doktorum kaşıntı olur ise diye calestan diye bir krem aldırtmıştı. Sen de doktoruna bir yaz bence. Ama enfeksiyon yoktu bende idrsr testi yaptırrmıştık .
Akıntı var mı canım?doktorum akintiya kaşıntı,yanma eklenirse enfeksiyon,mantar olabilir demişti ama bende sadece su gibi akinti olduğu için onemsememistj,bence doktoruna muhakkak danış,sana göre fitil krem falan verirAnladim canim tesekkurler yazıcam doktora bakalim ne diyecek dedigin gibi enfeksiyon testi ister belki
Ben de şimdi baktım o siteye hem çeşit çok, hem de çok uygun görünüyor,%100 pamukmuş bende acaba sipariş versem mi diye düşündüm kaliteli midir acaba, daha önce alışveriş yaptınız mı?ben de bu hafta minicity.comdan yaptım biraz alışveriş. Hastane çıkışında indirim vardı 75 tl civarında...
Evet akıntı var canim bazen seffaf akıntı olmayabiliyor oyle yapacam canim tesekkurlerAkıntı var mı canım?doktorum akintiya kaşıntı,yanma eklenirse enfeksiyon,mantar olabilir demişti ama bende sadece su gibi akinti olduğu için onemsememistj,bence doktoruna muhakkak danış,sana göre fitil krem falan verir
yok ilk denemem :) ama şikayet sitelerine baktım ürünle ilgili değil de mağazadaki tutumla ya da geç kargoyla ilgili şikayet vardı. Geç gelse de sorun değil nasılsa vakit var diye düşündüm :)Ben de şimdi baktım o siteye hem çeşit çok, hem de çok uygun görünüyor,%100 pamukmuş bende acaba sipariş versem mi diye düşündüm kaliteli midir acaba, daha önce alışveriş yaptınız mı?
Aslında bende kullanma taraftarı değilim. Diş yapısını bozuyor diye.Ben hiç emmemişim öğürmüşüm annem vermeye calıstıkca. Gercektende diş yapım cok muntazamdırhep söylerler. Eşim 3 emzikle uyurmuş onun dişler çarpılmış
Mağazası çarşıda yürüme mesafesinde ama gidemiyorumben de bu hafta minicity.comdan yaptım biraz alışveriş. Hastane çıkışında indirim vardı 75 tl civarında...
Kim bu arkadaş? Ağustos annesi grubundan değildir herhalde. Rüya sandım bir anKızlaar ben dogurdum hemde iki gün önce. Hani size sormuştumya dogumu tetikleyen etkenler nedir diye. O gece 01.30 da uyudum. Uykudam kalkdım 03.15 de bebegim dogdu. Kasılmam vardı sadece bebek hani geriliyorya öyle. Banyoya girdim daha klozete oturmadan suyum geldi hemen kucagıma bebegim dogdu. Cok sasırdım hiç sancım yokdu uyku sersemiydim resmen. Ama cok korkdum bebegimin boynuna 3 kat kordon dolanmış. Hemen onu çözdüm. Peceteyle nefes alsın diye burnunu agzını temizledim kanını eşim işteydi onu aradım ambulansı ara dedim 20 dakka sonra esim arkasına ambulans geldi. Onu beklerken kat kat havlıya sardım 2yasında kızım var esim kayınbabamı aramıs oda ambulans gelmeden kayınbabam geldı kızımı aldı goturdu. Hastaneye giddik sadece muanemiz yapıldı sukur bebegimde bende gayet saglıklıydık dikişsiz dogum oldu. Hastanede sadece kontrolumüz oldu. 2860 grm 49 cm pasam. Rabbim herkese böyle kolay dogum nasip etsin inşallah.
Kızlar okurken o kadar şaşırdım ki sizinle paylaşmak istedim.
Kesinlikle geç gelsin sorun değil, çok tatlı şeyler var sanırım ben de sipariş vericem hem biraz moral olsunyok ilk denemem :) ama şikayet sitelerine baktım ürünle ilgili değil de mağazadaki tutumla ya da geç kargoyla ilgili şikayet vardı. Geç gelse de sorun değil nasılsa vakit var diye düşündüm :)
Tövbe, okurken yüreğim ağzıma geldi erken doğum yaptın sandımKızlaar ben dogurdum hemde iki gün önce. Hani size sormuştumya dogumu tetikleyen etkenler nedir diye. O gece 01.30 da uyudum. Uykudam kalkdım 03.15 de bebegim dogdu. Kasılmam vardı sadece bebek hani geriliyorya öyle. Banyoya girdim daha klozete oturmadan suyum geldi hemen kucagıma bebegim dogdu. Cok sasırdım hiç sancım yokdu uyku sersemiydim resmen. Ama cok korkdum bebegimin boynuna 3 kat kordon dolanmış. Hemen onu çözdüm. Peceteyle nefes alsın diye burnunu agzını temizledim kanını eşim işteydi onu aradım ambulansı ara dedim 20 dakka sonra esim arkasına ambulans geldi. Onu beklerken kat kat havlıya sardım 2yasında kızım var esim kayınbabamı aramıs oda ambulans gelmeden kayınbabam geldı kızımı aldı goturdu. Hastaneye giddik sadece muanemiz yapıldı sukur bebegimde bende gayet saglıklıydık dikişsiz dogum oldu. Hastanede sadece kontrolumüz oldu. 2860 grm 49 cm pasam. Rabbim herkese böyle kolay dogum nasip etsin inşallah.
Bu gruptan aslında arkadaş, 2 oğlu vardı şimdi kızına hamileydi diye hatırlıyorum, sanırım birinin mesajını paylaşmış ama yanlış yerde bi tuhaflık varKim bu arkadaş? Ağustos annesi grubundan değildir herhalde. Rüya sandım bir an
Kızlaar ben dogurdum hemde iki gün önce. Hani size sormuştumya dogumu tetikleyen etkenler nedir diye. O gece 01.30 da uyudum. Uykudam kalkdım 03.15 de bebegim dogdu. Kasılmam vardı sadece bebek hani geriliyorya öyle. Banyoya girdim daha klozete oturmadan suyum geldi hemen kucagıma bebegim dogdu. Cok sasırdım hiç sancım yokdu uyku sersemiydim resmen. Ama cok korkdum bebegimin boynuna 3 kat kordon dolanmış. Hemen onu çözdüm. Peceteyle nefes alsın diye burnunu agzını temizledim kanını eşim işteydi onu aradım ambulansı ara dedim 20 dakka sonra esim arkasına ambulans geldi. Onu beklerken kat kat havlıya sardım 2yasında kızım var esim kayınbabamı aramıs oda ambulans gelmeden kayınbabam geldı kızımı aldı goturdu. Hastaneye giddik sadece muanemiz yapıldı sukur bebegimde bende gayet saglıklıydık dikişsiz dogum oldu. Hastanede sadece kontrolumüz oldu. 2860 grm 49 cm pasam. Rabbim herkese böyle kolay dogum nasip etsin inşallah.
moral olsun diye diye kendimden geçtim zaten :) şimdi biraz durayım neyden kaç adet aldığımı bir göreyim gelsinler de.. küçüklerden çok fazla almak istemiyorum :)Kesinlikle geç gelsin sorun değil, çok tatlı şeyler var sanırım ben de sipariş vericem hem biraz moral olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?