2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar yenidoğan takımında nakışlı set arıyorum 5 li veya 10 lu takım olabilir fark etmez ama kesinlikle baskı istemiyorum. Güvenilir uygun bildiğiniz sayfalar var mi ya ?

moral olsun diye diye kendimden geçtim zaten :) şimdi biraz durayım neyden kaç adet aldığımı bir göreyim gelsinler de.. küçüklerden çok fazla almak istemiyorum :)
Bende bu ay rahat 1000 tl yi buldum ücretli izne ayrılmak bana yaramadı ama oğlusuma kesinlikle yaradı bu ay bende duruyorum artık gelenlere bi bakiim dimi ama

Kim bu arkadaş? Ağustos annesi grubundan değildir herhalde. Rüya sandım bir an

Yok yok başka yerde okudum 39 haftalık doğumu çok ilginç geldi sizlerle paylaştım.

Tövbe, okurken yüreğim ağzıma geldi erken doğum yaptın sandım
Ilk yazmam gerekeni sonra yazmışım

Allah iyiligini versin, yuregim agzima geldi sana bir sey oldu diye.

Allah korusun ya... kabus gibi.

Kadin daki cesaret te ayrı valla

Sen doğurdun sandım. Az daha gözlerim yerinden çıkıyordu

Kızlar bu arada bende detaylı yaptiramayacam sanırım çocuklarla dışarı çıkamam kimseye de bırakamayız doktor da izne çıkmış ne zaman gelir belli değil ortada kaldım resmen. Ben ki detayliya cok onem veren biriyim için hiç rahat değil.

Yaptıranlar adına çok sevindim en azından içleri daha rahattır. Alışverişe başlayanlar var rabbim sağlıkla hayırlısıyla kuzularla kullanmayı nasip etsin. bende daha tik yok zaten alicakta yer Yok maglum ıstanbul çok fena bir emin onun yapamadım içinde kaldı. Ara ara takip ediyorum anca bu saatlerde telefon bana kalıyor sizlere yapabiliyorum inanılmaz bunalmış durumdayım hayırlısıyla bitseydi bu salgın rahat nefes alsaydık her hamileligimdede bir olay oluyor 2. Oglanda da darbe olmuştu.

2 gündür giremiyordum buraya , okumadığım tüm eksik sayfaları okudum :) çok yenşyim ama çoook sevdim burayı :)

evde hareket edemiyorum , siz ne durumdasınız ? Yani kilo almak bir dert. Ama esas önemli olan hareketsizlik bebeğe zarar verirmi acaba ?

Eminonu diyoruz ama orda da cok farkli bisey yok inan. Sadece secenek çok ve hersey 1 mağazada bulabiliyorsun. Hic icinde kalmasın yeterki hersey duzelsin dukkanlar acılsın yine orda ne varsa cevre magazalarda da bulursun

Bu gruptan aslında arkadaş, 2 oğlu vardı şimdi kızına hamileydi diye hatırlıyorum, sanırım birinin mesajını paylaşmış ama yanlış yerde bi tuhaflık var
Evet başkasının mesajı olduğunu anladım da mesajı nerden alıntıladığını anlayamadım. Sonradan aklıma geldi 2800 doğduysa en kötü 32 haftayı geçmiştir zaten ama çok enteresan bir olay

Yok yok başka yerde okudum 39 haftalık doğumu çok ilginç geldi sizlerle paylaştım.

Ilk yazmam gerekeni sonra yazmışım

Kadin daki cesaret te ayrı valla
Ben sonunu okuyana kadar rüya gördüğünüzü onu anlattığınızı sandım son cümlede anlafım başkasının yaşadığı bir olaymış

Evet başkasının mesajı olduğunu anladım da mesajı nerden alıntıladığını anlayamadım. Sonradan aklıma geldi 2800 doğduysa en kötü 32 haftayı geçmiştir zaten ama çok enteresan bir olay
Evet 2800 fena degilmis yine sukur. Hatta bazen normal dogum haftasinda dogdugu halde 2400-2500 olan bebekler oluyor bazen ama tabi dogum sekli degisik olmus baya.

Ve yine indirimler ve biz şok 8nisan kataloğuna Bi bakın derim kızlar. Ben küvet setini alacağım. Birde netten emzik falan alsam mı diyorum philips Avent in nihgt modeli varya gece parlayan. Var mı kullanan?
ben kullandım canım oğlum sadece onu kabul etmişti ben sevdim gayet iyiydi

Hareketsizlik direk bebeğe zarar vermez diye biliyorum ancak bazı doktorlar riskli kişilere bile sürekli yatmayı önermez, gündelik hayatın devamını isterler. Evde işlerinizi yapıyorsanız dışarı çıkmadan günlük yaşantıya devam ediyorsanız bir problem olacağını sanmam.
Of gece gündüz isim aramaktan yoruldum
Canım ne tür birşey arıyorsun??
Bir sürü güzel isim var ama kendi kızına yakıştıramıyorsun değil mi? Bana öyle olmuştu en azından
Kızda daha naif isimler seviyorum ben.
İnci, Umay bunlar kızım olsa koyacağım isimlerdi.
Hoşuma giden isimler; İdil, Rana, Duru, İpek, Leyla.
Ama şanslısın kızda çok seçenek var. Acele etme bulursunuz

Beynimden agsa kaynar sular dökuldu sabah sabah basta alinti diye belirtsene

Bi değişiklik yok kesin tani çıkmadı hala. Bir umut belki bir yanlışlık olmuştur diye bekliyoruz işte. Belki bir mucize olur ve kesin tani farklı çıkar.

Yanlis cikma olasılığı hayla varsa bu guzel haber demektir insallah istediginiz guzel sonuca en en kisa zamanda kavusur su zamanlarda size ilac gibi gelmesi dilegiyle ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…