2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet 2800 fena degilmis yine sukur. Hatta bazen normal dogum haftasinda dogdugu halde 2400-2500 olan bebekler oluyor bazen ama tabi dogum sekli degisik olmus baya.
Benim oğlum 38+6 da 2430 gr doğdu ama çok şükür çok sağlıklıydı ne küvöze girdi ne sarılık oldu, ben çok korktum o kadar minik görünce ki ben 170, eşim 1,85.

Yaa ne istediğimi bilmiyor gibiyim sanki halbuki bisürü öneri var.
Masal
Lida
Kumsal
Milena
Güneş
İda
Venüs
Aden
Ahenk
Mevsim
Liya
Ulya
Şiir
Esila
Lidya
Mila
Yeldem
Ada

Masal
Lida
Kumsal
Milena
Güneş
İda
Venüs
Aden
Ahenk
Mevsim
Liya
Ulya
Şiir
Esila
Lidya
Mila
Yeldem
Ada
Açıkçası Liya lina mila mira vina ne bileyim bu tür isimleri ben beğenemiyorum
Ama güneş, ada, nehir mesela defne bunlar güzel isimler
İsim konusu önemli ben kişiliği de etkilediğini düşünüyorum onun için güzel düşünmek gerek ve kesinlikle içine sinmesi lazım.

Ya bana da evcil hayvan ismi gibi gelıyo tövbe yarabbim işte mana bulmaktan isim bulamıom böle de. Herseye Bi kulp takıyorum

Ya bana da evcil hayvan ismi gibi gelıyo tövbe yarabbim işte mana bulmaktan isim bulamıom böle de. Herseye Bi kulp takıyorum
Banada kedi ismi gibi geliyor
Düşün düşün daha vakit var nasılsa..
isimsiz kalacak değil ya elbet bulunacak

Anam karantina günlerinde herkesin burada olması lazımken kimse yok
Napıyorsunuz hanımlar, kimse gözükmüyor?
Ben sıkıntıdan buraya dadandım ama kahvaltımı yaptım mutfağı topladım geldim kimsecikler yok hala
Limonlu keyif çayımı içtikten sonra da evi toplamaya girişicem bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım iyileşmeye başladım

Ben oglumla oturuyorum oyle canim. Daha kahvalti yapmadık birazdan hazırlamaya baslarim bende. Tum düzen degisti koronadan dolayı. Valla yatip dinlenebildiginiz kadar dinlenin cocugu suan dogmamis olan arkadaslarim:)

Günayydin. Yarin detayli ultrason günü... hem korkuyorum hem de 1 ay oldu görmeyeli. Eşimi iceri almayacaklarmiş. O da heveslenmisti ama olsun.
Olsun canım güzel güzel pozlar yakalarsa onlara bakar eşin doya doya
İnşallah hayırlı haberlerle gel :)
Ben oglumla oturuyorum oyle canim. Daha kahvalti yapmadık birazdan hazırlamaya baslarim bende. Tum düzen degisti koronadan dolayı. Valla yatip dinlenebildiginiz kadar dinlenin cocugu suan dogmamis olan arkadaslarim:)
Mümkün olduğunca dinleniyorum valla yatıp yuvarlanıyorum Bi 4 ay sonra pek mümkün olmayacak çünkü biliyorum

Biz simdi esimle dönüşümlü bakiyoruz oglumuza evde oldugu icin. Bana diyor ki biz iki kisi basagelemiyoruz bir cocukla dedigi seyleri normalde tek yapiyorum aslinda :) o gücü veriyor Allah canim hepsi halloluyor sabah 7.30 da uyandi esim aldi sonra ben kalktim simdi ben bakiyorum esim uyuyor

Çok iyi eşinde evdeyse
Yardımcı da oluyormuş tadından yenmez

Günaydın kızlar. Bizde ilk defa 10.dan sonra uyandık ama hala uyuyasim var. Şöyle kahvaltı hazır olsa birde ne güzel olurdu.
İsyan ediyorum eşime bir kere de ben hazır kahvaltıya oturayım ne olur diye
Ama yok evlilik yıllandıkça benim adamda odunlaştı

Canım kendi diktiğinde filtre var mı ki, filtre önemli diye biliyorum. Bence cerrahi maske ile git hastane sonuçta , kendi diktiğini dışarda market fırın fln yapınca kullanırsın .
Hastaneler daa tehlikeli.

Günaydın kızlar,
Kızım erken kalkıyor 7 bucukta kalktı eşimde 10 da kalktı anca kahvaltı hazırladm , çay keyfisi yapıyorum. Sonra topla et . Benimde eşim evde iken işlerim daha çok oluyor nedense.
Allahtan bugün yardım edecek bişiler hazırlayıp buzluğa atacağız.

Masal
Lida
Kumsal
Milena
Güneş
İda
Venüs
Aden
Ahenk
Mevsim
Liya
Ulya
Şiir
Esila
Lidya
Mila
Yeldem
Ada

Bu yeni nesilin çocuklarının isimleri beni öldürecek allah askina suesa iki eb fazla uc isik var gerisini ay cope gitsin bunlar ne hep hormonlardan zaar hele venus ndir kuzum kendine gel sakin ol coca pisman olcan isim koyma sakin

Sabahin 7 sinden beri ayaktayım kalktm dus aldm kahvalti ettim yasinimi okudum yataga girdim ama uyku yok gitmis azim kapanmıyor halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…