Evet 2800 fena degilmis yine sukur. Hatta bazen normal dogum haftasinda dogdugu halde 2400-2500 olan bebekler oluyor bazen ama tabi dogum sekli degisik olmus baya.
Benim oğlum 38+6 da 2430 gr doğdu ama çok şükür çok sağlıklıydı ne küvöze girdi ne sarılık oldu, ben çok korktum o kadar minik görünce ki ben 170, eşim 1,85.
Canım ne tür birşey arıyorsun??
Bir sürü güzel isim var ama kendi kızına yakıştıramıyorsun değil mi? Bana öyle olmuştu en azından
Kızda daha naif isimler seviyorum ben.
İnci, Umay bunlar kızım olsa koyacağım isimlerdi.
Hoşuma giden isimler; İdil, Rana, Duru, İpek, Leyla.
Ama şanslısın kızda çok seçenek var. Acele etme bulursunuz
Yaa ne istediğimi bilmiyor gibiyim sanki halbuki bisürü öneri var.
Masal
Lida
Kumsal
Milena
Güneş
İda
Venüs
Aden
Ahenk
Mevsim
Liya
Ulya
Şiir
Esila
Lidya
Mila
Yeldem
Ada
Masal
Lida
Kumsal
Milena
Güneş
İda
Venüs
Aden
Ahenk
Mevsim
Liya
Ulya
Şiir
Esila
Lidya
Mila
Yeldem
Ada
Açıkçası Liya lina mila mira vina ne bileyim bu tür isimleri ben beğenemiyorum
Ama güneş, ada, nehir mesela defne bunlar güzel isimler
İsim konusu önemli ben kişiliği de etkilediğini düşünüyorum onun için güzel düşünmek gerek ve kesinlikle içine sinmesi lazım.
Açıkçası Liya lina mila mira vina ne bileyim bu tür isimleri ben beğenemiyorum
Ama güneş, ada, nehir mesela defne bunlar güzel isimler
İsim konusu önemli ben kişiliği de etkilediğini düşünüyorum onun için güzel düşünmek gerek ve kesinlikle içine sinmesi lazım.
Anam karantina günlerinde herkesin burada olması lazımken kimse yok
Napıyorsunuz hanımlar, kimse gözükmüyor?
Ben sıkıntıdan buraya dadandım ama kahvaltımı yaptım mutfağı topladım geldim kimsecikler yok hala
Limonlu keyif çayımı içtikten sonra da evi toplamaya girişicem bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım iyileşmeye başladım
Ben sıkıntıdan buraya dadandım ama kahvaltımı yaptım mutfağı topladım geldim kimsecikler yok hala
Limonlu keyif çayımı içtikten sonra da evi toplamaya girişicem bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım iyileşmeye başladım
Ben oglumla oturuyorum oyle canim. Daha kahvalti yapmadık birazdan hazırlamaya baslarim bende. Tum düzen degisti koronadan dolayı. Valla yatip dinlenebildiginiz kadar dinlenin cocugu suan dogmamis olan arkadaslarim:)
Ben oglumla oturuyorum oyle canim. Daha kahvalti yapmadık birazdan hazırlamaya baslarim bende. Tum düzen degisti koronadan dolayı. Valla yatip dinlenebildiginiz kadar dinlenin cocugu suan dogmamis olan arkadaslarim:)
Biz simdi esimle dönüşümlü bakiyoruz oglumuza evde oldugu icin. Bana diyor ki biz iki kisi basagelemiyoruz bir cocukla dedigi seyleri normalde tek yapiyorum aslinda :) o gücü veriyor Allah canim hepsi halloluyor sabah 7.30 da uyandi esim aldi sonra ben kalktim simdi ben bakiyorum esim uyuyor
Biz simdi esimle dönüşümlü bakiyoruz oglumuza evde oldugu icin. Bana diyor ki biz iki kisi basagelemiyoruz bir cocukla dedigi seyleri normalde tek yapiyorum aslinda :) o gücü veriyor Allah canim hepsi halloluyor sabah 7.30 da uyandi esim aldi sonra ben kalktim simdi ben bakiyorum esim uyuyor
Günaydın kızlar yarın detaylı ultrasonum var.. inşallah iyi geçer... kendim maske diktim sizce onunla mı gideyim, cerrahi maskeyle mi? Kendi diktiğim daha kalın sanki daha iyi gibi bilemedim çok tedirgin oluyorum
Günaydın kızlar ☀ yarın detaylı ultrasonum var.. inşallah iyi geçer... kendim maske diktim sizce onunla mı gideyim, cerrahi maskeyle mi? Kendi diktiğim daha kalın sanki daha iyi gibi bilemedim çok tedirgin oluyorum
Canım kendi diktiğinde filtre var mı ki, filtre önemli diye biliyorum. Bence cerrahi maske ile git hastane sonuçta , kendi diktiğini dışarda market fırın fln yapınca kullanırsın .
Hastaneler daa tehlikeli.
Günaydın kızlar,
Kızım erken kalkıyor 7 bucukta kalktı eşimde 10 da kalktı anca kahvaltı hazırladm , çay keyfisi yapıyorum. Sonra topla et . Benimde eşim evde iken işlerim daha çok oluyor nedense.
Allahtan bugün yardım edecek bişiler hazırlayıp buzluğa atacağız.
Masal
Lida
Kumsal
Milena
Güneş
İda
Venüs
Aden
Ahenk
Mevsim
Liya
Ulya
Şiir
Esila
Lidya
Mila
Yeldem
Ada
Bu yeni nesilin çocuklarının isimleri beni öldürecek allah askina suesa iki eb fazla uc isik var gerisini ay cope gitsin bunlar ne hep hormonlardan zaar hele venus ndir kuzum kendine gel sakin ol coca pisman olcan isim koyma sakin