- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım cerrahi maske tak. Öncelik n95 yoksa cerrahi maske özellikle hastaneye giderkenGünaydın kızlar ☀ yarın detaylı ultrasonum var.. inşallah iyi geçer... kendim maske diktim sizce onunla mı gideyim, cerrahi maskeyle mi? Kendi diktiğim daha kalın sanki daha iyi gibi bilemedim çok tedirgin oluyorum
Oh afiyet olsun. Bende oturdum şimdi yine, evin eksikleri var onlara göz atıp not alacağım. Market görme vaktimiz geldi yineGünaydın kızlar,
Kızım erken kalkıyor 7 bucukta kalktı eşimde 10 da kalktı anca kahvaltı hazırladm , çay keyfisi yapıyorum. Sonra topla et . Benimde eşim evde iken işlerim daha çok oluyor nedense.
Allahtan bugün yardım edecek bişiler hazırlayıp buzluğa atacağız.
Bende nedense 7.10 gibi uyanıverdim. Dün ne güzel uyumuştum 9a kadarSabahin 7 sinden beri ayaktayım kalktm dus aldm kahvalti ettim yasinimi okudum yataga girdim ama uyku yok gitmis azim kapanmıyor halbuki
Canım cerrahi maske tak. Öncelik n95 yoksa cerrahi maske özellikle hastaneye giderken
Oh afiyet olsun. Bende oturdum şimdi yine, evin eksikleri var onlara göz atıp not alacağım. Market görme vaktimiz geldi yineHiç gidesim yok ama eşim tek beceremez.
Evde birşey kalmamış. Halbuki yeni alışveriş yapmıştık
Bende nedense 7.10 gibi uyanıverdim. Dün ne güzel uyumuştum 9a kadar
Benimde özellikle öğlen 2-3 gibi uykum geliyor çoğunlukta da uyuyorum
Olur canım neden olmasın.Kizlar hastane icin bu uygun olurmu sizce hic bilgim.yok normal lohusa geceliklerine bakiyrm hic hosuma gitmiyor cok inceler penye gibi bez felan kullancaz belli olur ben rahat edemem bunu almaya karar verdim ben
Bende geç kalkarsam öyle geliyorBen oglen hayatta uyuyamam cok hasta felan olmam lazim uyudum zmn vaktimi caliyorlar gibi hissediyrm
Olur canım neden olmasın.
Önemli olan içinde rahat etmek, pamuklu olması, bebeği rahatsız edecek aksesuar dantel gibi detaylarının olmaması ve emzirmeye uygun olması.
Yoksa adının sadece gecelik/pijama olması ile “lohusa” geceliği/pijaması olmasının hiç bir anlamı yok
Günayydin. Yarin detayli ultrason günü... hem korkuyorum hem de 1 ay oldu görmeyeli. Eşimi iceri almayacaklarmiş. O da heveslenmisti ama olsun.
Günaydın kızlar. Bizde ilk defa 10.dan sonra uyandık ama hala uyuyasim var. Şöyle kahvaltı hazır olsa birde ne güzel olurdu.
İsyan ediyorum eşime bir kere de ben hazır kahvaltıya oturayım ne olur diye
Ama yok evlilik yıllandıkça benim adamda odunlaştı
Günaydın kızlar ☀ yarın detaylı ultrasonum var.. inşallah iyi geçer... kendim maske diktim sizce onunla mı gideyim, cerrahi maskeyle mi? Kendi diktiğim daha kalın sanki daha iyi gibi bilemedim çok tedirgin oluyorum
Ben cok bunaldim ya. Saydim 20 gündür evdeyim. Disari cikma yasagindan once de bombos sahile yurumeye cikmistim 15 dakika. 20 gun boyunca sadece bir kezAnam karantina günlerinde herkesin burada olması lazımken kimse yok
Napıyorsunuz hanımlar, kimse gözükmüyor?
Ben sıkıntıdan buraya dadandım ama kahvaltımı yaptım mutfağı topladım geldim kimsecikler yok hala
Limonlu keyif çayımı içtikten sonra da evi toplamaya girişicem bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi. Sanırım iyileşmeye başladım
Egilip kalkmayla hic bisey olmaz kuzum cok abarti bisey yapmadigin sureceayy detaylı ultrasona girecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. şükür bu günlere kadar geldik, bir de 30. haftayı görsel keşke
bizde vallahi hep kahvaltıyı eşim hazırlıyor, hele 2 haftadır evdeyiz sürekli o yapıyor. tek sıkıntı illa yok yumurtalı ekmek yok fırında pizza falan yapması, asla normal yiyip kalkamamızsonrasında çok bulaşık çıkıyor
bir de dmein masanın altını temizlerken çok eğildim biraz tedirgin oldum yaa of
Bunun göğüs kısmı rahat açılacak mi ama emzirme için, emzirme için özel almasanız bile en azından önde bir kaç düğme olan modellerden alın, açıp emzirmek kolay olsunKizlar hastane icin bu uygun olurmu sizce hic bilgim.yok normal lohusa geceliklerine bakiyrm hic hosuma gitmiyor cok inceler penye gibi bez felan kullancaz belli olur ben rahat edemem bunu almaya karar verdim ben
Bende geç kalkarsam öyle geliyor
Sabah uyanıp öğlen uyusam dahi hala vaktim varmış gibi hissediyorum
Ya biz 6 yıllık evliyiz ev isinde duzenli yaptifi seyler vardir. Calistigim zaman aksam yemekleri de %70 ondaydi. Benden erken geldigi icin. Ama kahvaltiyi 1 kere hazirladiBen hiç görmedim . Ki bu ara nasıl yorulduğu mu görüyor ama adamda tık yok elin varsa başını kaşı
İnan bende gece falan şöyle bir turlamaya mı çıksak eşimle diye plan yapıyorumBen cok bunaldim ya. Saydim 20 gündür evdeyim. Disari cikma yasagindan once de bombos sahile yurumeye cikmistim 15 dakika. 20 hafta boyunca sadece bir kezHava muthis bugun calismiyorum. Kan dolasimi lazim, d vitamini lazim. Haftada bir yuruyebilsem yetecek ya.
Bunun göğüs kısmı rahat açılacak mi ama emzirme için, emzirme için özel almasanız bile en azından önde bir kaç düğme olan modellerden alın, açıp emzirmek kolay olsun
Emzirmek için hiç üstten açmadım ben yaa hep alttan çıkardımBaktm v ztn bide salas oldugu icin rahat olur diye dsnyrm gelince denerim olmazsa baska alirim gunluk kullanirim bunuda
ayyy nasıl korktum kız sen doğurdun erken doğum yaptın sandımKızlaar ben dogurdum hemde iki gün önce. Hani size sormuştumya dogumu tetikleyen etkenler nedir diye. O gece 01.30 da uyudum. Uykudam kalkdım 03.15 de bebegim dogdu. Kasılmam vardı sadece bebek hani geriliyorya öyle. Banyoya girdim daha klozete oturmadan suyum geldi hemen kucagıma bebegim dogdu. Cok sasırdım hiç sancım yokdu uyku sersemiydim resmen. Ama cok korkdum bebegimin boynuna 3 kat kordon dolanmış. Hemen onu çözdüm. Peceteyle nefes alsın diye burnunu agzını temizledim kanını eşim işteydi onu aradım ambulansı ara dedim 20 dakka sonra esim arkasına ambulans geldi. Onu beklerken kat kat havlıya sardım 2yasında kızım var esim kayınbabamı aramıs oda ambulans gelmeden kayınbabam geldı kızımı aldı goturdu. Hastaneye giddik sadece muanemiz yapıldı sukur bebegimde bende gayet saglıklıydık dikişsiz dogum oldu. Hastanede sadece kontrolumüz oldu. 2860 grm 49 cm pasam. Rabbim herkese böyle kolay dogum nasip etsin inşallah.
Kızlar okurken o kadar şaşırdım ki sizinle paylaşmak istedim.
Birşey olmaz canım dikkat et. Bende bir kere sinirle perde asmıştım 8,5 aylık falandım deli miydim neydim diyorum şimdi. Ama bir şeyde olmadı allahtanayy detaylı ultrasona girecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. şükür bu günlere kadar geldik, bir de 30. haftayı görsel keşke
bizde vallahi hep kahvaltıyı eşim hazırlıyor, hele 2 haftadır evdeyiz sürekli o yapıyor. tek sıkıntı illa yok yumurtalı ekmek yok fırında pizza falan yapması, asla normal yiyip kalkamamızsonrasında çok bulaşık çıkıyor
bir de dmein masanın altını temizlerken çok eğildim biraz tedirgin oldum yaa of
Kriz kapıda biz yangına kürekle gidiyoruzUyuyamadm yine alisveris yptm
Ben genelde üsttenEmzirmek için hiç üstten açmadım ben yaa hep alttan çıkardım
Benimkide yemek yapar, mutfağı toplar vs ama kahvaltı hazırlamaz. İlk evlendiğimizde hazırlamıştı bir kezYa biz 6 yıllık evliyiz ev isinde duzenli yaptifi seyler vardir. Calistigim zaman aksam yemekleri de %70 ondaydi. Benden erken geldigi icin. Ama kahvaltiyi 1 kere hazirladibazen keske sende bana kahvalti hazirlasan diyorum. Dısarıya kahvaltiya goturuyorum ya onları ben hazirliyormusum gibi dusun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?