2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya 100 metre ilerisi deniz. Mis gibi piril piril hava.

Eklentiler

• 20200405_114249.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 41

Hic sormaya ne olcagi belli degil cok bilincsiz garcama yapiyoruz cidde neyse bitamesini iptl ettm dahsda maas zamanim gelene kdr bie almyrm kargolarımda gelmdi ztn ‍♀ sende durdur artik kendini stop yeter

Emzirme onlugu siparis ettm ben su puset takimlariyla beraber olanindan ama hala gelmedi

Ya 100 metre ilerisi deniz. Mis gibi piril piril hava.
Yaa güzel havada evde durmak daha zor gerçekten de Bizim burası dumanlı sisli puslu bulutlu sanki kışa giriyoruz gibi
Hic sormaya ne olcagi belli degil cok bilincsiz garcama yapiyoruz cidde neyse bitamesini iptl ettm dahsda maas zamanim gelene kdr bie almyrm kargolarımda gelmdi ztn sende durdur artik kendini stop yeter
Ben harcayacağımı harcadım durdum
2-3 günde 600 TL harcamışım ortalama. Bence çokta aşırı değil. Çocuk ihtiyacı sonuçta illa alınacak şeylerdi ☺ İşten çıktığımda istesemde alamam

Bnmki 800 buldu‍♀ytr artik allahtan coca harciyorumda bizimkinin sesi cikmiyor evet alincak seyler ama sanki sonra alamazmisim gibi hepsini sokuşturuyorum bitmiyor hala cok eksik var anlamadm bn ya cocuk yapmak ne kdr zormus ev dizerken bu kdr zorlanmadm ben

Hanımlar herkese merhaba. Bu virüsten dolayı aylık kontrolümü 1,5 aya çıkardım, zaten doktorum 30 gün izin almış, detaylı ultrason için başka bir kliniğe gideceğim direkt. Ama daha 3 hafta var. Nasıl geçecek bilmiyorum. Bebişimi ultrasonda görüp “her şey yolunda” cümlesini duymayı çok özledim.

Bence de kızlar çok alışveriş yapmayın valla çok büyük kriz bizleri bekliyor bebeklere elbet birşey ler alınır ama erzak ev ihtiyaçları bu dönemde daha önemli tasarruf edelim.
Ev icin herseyi fazladan aldim valla insanlar stokculara kiziyor ama bu durumda 2 gunde 1 alisverise cikacagima onceden toplu alip koymak ve kendimizi riske atmamak daha mantikli gelmisti.bak simdi heryere sayıyla aliyolar insani. Bazen ekmegi de evde yapiyorum hic cikmamis oluyor esim.Kendimizi korumak amaclı. Ben aslinda dogacak kizima alisveris yapmak istiyorum ama nedense netten almak icimden gelmiyor o yuzden beklemedeyim. İnsallah duzelicek bu zamanlar kendim gorup alicam diye kendimi motive ediyorum

Valla gerçekten çocuk doğurmak bile lüks artık.
En az 3-5 bin lira gerekli yapmak için bile
İşe girmemiş olsaydım düşünür müydüm bilmiyorum. Hatta biz hemen olmaz diye düşündük bi baktım ki oldu
Olmasa aslında işime gelirdi biraz daha kenara para koyardık. Hayırlısı böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…