2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bence de kızlar çok alışveriş yapmayın valla çok büyük kriz bizleri bekliyor bebeklere elbet birşey ler alınır ama erzak ev ihtiyaçları bu dönemde daha önemli tasarruf edelim.
Tasarruf edelim de çocuğun ihtiyaçlarından da kısılmıyor özellikle ilk çocuksa.. Benim avantajım birkaç tane de olsa birşeyimiz vardı.
Minicik kıyafetler bile 30 tlden aşağı değil. O da çoğu zaman indirimli fiyatı. Bir tane zıbın özellikle uzun kollu ise 10 tlden aşağı değil. 10 tane alsan 100tl sadece onlar ediyor. Şaka değil gerçek Yatağı yorganı yastığı bk püsürü derken bi bakmışız dünya para olmuş.
İyi ki bebek arabasını park beşiğini dolabını vs önceden almışım. Canım kendim

Emzirme atleti çok kullanışlı zaten kim bulduysa Allah razı olsun, ama ben hiç dışarda cesaret edemedim hep emzirme odalarına kapandım, oğlum örtüyü hiç sevmiyordu hep açmaya çalışıp itekliyordu bir kez kullandım onda da lanet olsun diyip bıraktım emzirme örtüsünü

Hadi ya oyle zor olmustur canim. Ben baya bir sure idare ettim. Dedigim gibi erkek arkadaslarimizin yaninda bile emzirebiliyodum gorunmemesinin verdigi avantajla. Zaten cok mucizevi bisey cahil olmayan kimse dönüp bakmıyor...

Ben sadece geçenlerde a101den zıbın-alt takımı ve çorap aldım başka bir şey alamadım,eşim sipariş vermemide istemiyor kargolarada güvenemiyor en iyisi bekliyorum bendeBu arada bebeğimi hissediyorum elimi koyuyorum hemen duruyorbenden kaçıyor sanki

Kizlar hastane icin bu uygun olurmu sizce hic bilgim.yok normal lohusa geceliklerine bakiyrm hic hosuma gitmiyor cok inceler penye gibi bez felan kullancaz belli olur ben rahat edemem bunu almaya karar verdim ben
Güzel görünüyor. Pamukluysa ve emzirmene uygunsa üst tarafı neden olmasın

B blossom- ya emzirme önlüğü alıp almamakta o kadar kararsız kalmıştım ki yazdığın iyi oldu. Eğer öneriyorsan kafama yazdım denk gelince alıcam
Mutlaka al bence canim dedigim gibi aşırı rahatlik. Kuytu kose arama derdin yok cocuk acıkti eve gidelim deme derdin yok.

Emzirme onlugu siparis ettm ben su puset takimlariyla beraber olanindan ama hala gelmedi
Nereden neredenn? :)
Benimde bir sonraki kontrolüm 24 Nisan(24 martta gitmiştim en son) Ama bu sırada(1-2 hafta içinde) ayrıntılı ultrasona girebilirsem normal doktor randevumu ileri tarihe erteleyeceğim. Ayrıntılıdan sonra da 1 ay-1,5 ay gibi bir ara koyacağım yani. Artık hareketleri hissediyoruz daha endişesiz dönemdeyiz nasılsa. Bir şekilde geçecek inşallah :)
İnş kızlar inş yakın zamanda bu illetten kurtuluruz rahatlıkla hastanelere gidebiliriz sizlerde güzel havalarda gezip dolaşabilirsiniz malum ben yatış
İnşallah canım

Kızlar bende her yeni ayda doğumu gelen annelere bakıyorum nasıl heyecanlı oluyorlar kimisi doğuma gidiyo kimisi gün sayıyo bizlerde inş sağlıkla son ayımız geliriz o heyecanları yaşarız inl

İnsallah canim valla soyle Temmuz falan gelse virus bitmis olsa. Hemen evi temizlemek icin yardimci alicam bastan asagi temizlencek. Halilar yikamaya verilcek ah o guzel telaslar Kiyafet almaya git eve gel yıka o guzel kokusu sarsın tum evi

İnş cnm inş an latırken bile insanın içi gidiyo

Herseyde bi hayir vardir onun zamani gelmis vesile olmus ❤ keske 3 5 bine hallolsa ya ama ben babanesine dedesine annanesine dedesine bolusturdum ona rahmen bizim alcagimiz seyler daha var bide biz evlenirken herseyi kendimiz yaptk o yuzden hersyn en ucuzunu aldm hic vise gönlüme gore olmadi nasil olsa koraya gidicen diye umursamadm ama bebegimin herseyi tam olsun istyrm

Alla alla bunu yazan ucuncu kisisin benimkide beni bekliyor resmen beraber oyun oynuyoruz video çekiyoruz ben parmagimla tikliyorum oda vuruyor disardan belli oldugu zaman videoyaya aliyorum

Benim oğlanda aynı

Instagramdan atiyorum cnm simdi

Canım kendi diktiğinde filtre var mı ki, filtre önemli diye biliyorum. Bence cerrahi maske ile git hastane sonuçta , kendi diktiğini dışarda market fırın fln yapınca kullanırsın .
Hastaneler daa tehlikeli.
Yok canım ne filtresi kumaştan bişey haklısın cerrahi daha iyi olur
Canım cerrahi maske tak. Öncelik n95 yoksa cerrahi maske özellikle hastaneye giderken
n95 yok ama cerrahi maskem var dediğiniz gibi onu takayım şimdiden stres bastı

ayy detaylı ultrasona girecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. şükür bu günlere kadar geldik, bir de 30. haftayı görsel keşke
İnşallah canım kucağımıza aldığımız güzel günlerde gelir inşallah sağlık ve sıhhatle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…