ayy detaylı ultrasona girecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. şükür bu günlere kadar geldik, bir de 30. haftayı görsel keşke
Ben sıcak mevsim insanıyım ya gunes kadar mutlu eden sey cok azB blossom- guzel de kucuk Emrah gibi balkondan izliyorum.BeratBatuhanMeva burasi da yazin cekilmiyo ama. Oyle nem oluyo ki bebegi pisik yapmamak icin ozel caba sarfetmeliyim. A April wind bu gunler yakinda bitecege benzemiyor. Mayis'in ortasi biterse iyidir
Haklisin aslinda. Nemine ragmen bircok eksisine ragmen yine de burayi seviyorum. Mayis'tan Ekim'e kadar denize giriyorum. Mesain bitiyo denize gidebiliyosun. Bunun muthis bi sans oldugunu dusunuyorum. Ama obur yandan da burada olmanin tum sansi buBen sıcak mevsim insanıyım ya gunes kadar mutlu eden sey cok az ❤ İleride insallah Turkiyede daha sicak yerlere tasinacagiz dogum yapayim bi 7/8 sene sonrasında. Sirf sıcak sevdama yerimizden yurdumuzdan gidicez o dereceCocuklarim denizden uzak buyusun istemiyorum. Denizle hep icice olalim
Katılıyorum. Bir De gereksiz olan şeyleri gerekli gibi empoze edip satmaya çalışanlar var. O olmadan çocuk büyümezmiş gibi..Bende ınstramda bazı sitelere bakıyorum çok güzel şeyler var mesela isim baskililar ama pahalı geliyor tek ürüne 60 tl vermek bide kargo olucak.
Bende hiç olmadı mayıs sonuna kadar biteceğini veya çok azalacağını düşünüyordum ama Türkiye de pek mümkün değil gibi sanki :/B blossom- guzel de kucuk Emrah gibi balkondan izliyorum.BeratBatuhanMeva burasi da yazin cekilmiyo ama. Oyle nem oluyo ki bebegi pisik yapmamak icin ozel caba sarfetmeliyim. A April wind bu gunler yakinda bitecege benzemiyor. Mayis'in ortasi biterse iyidir
Alla alla bunu yazan ucuncu kisisin benimkide beni bekliyor resmen beraber oyun oynuyoruz video çekiyoruzben parmagimla tikliyorum oda vuruyor disardan belli oldugu zaman videoyaya aliyorum
Benim oğlanda aynı
Şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor kuzum.Kızlar selamlarHer ne kadar yazamasam da bu ara girmeye çalışıyorum. Belki konusu geçmiştir ama yine de sormak istiyorum. Doktor randevularınızı ne yapıyorsunuz? Benim haftaya kontrol zamanım ama gitmeli miyim gitmemeli miyim bilemiyorum ve artık korkuyorum. Şeker yüklemesi yapılacaktı. Bunun belli bir zamanı var mı ? Bir yandan nasılsa hissediyorum gitmeyeyim diyorum bir yandan ya bir sorun olursa ve geç kalırsak diye düşünüyorum nasıl bir döneme denk geldik ya
Selam canım,bende çok yazamasamda okuyorum genelde alıntı sıkıntım var bu araKızlar selamlarHer ne kadar yazamasam da bu ara girmeye çalışıyorum. Belki konusu geçmiştir ama yine de sormak istiyorum. Doktor randevularınızı ne yapıyorsunuz? Benim haftaya kontrol zamanım ama gitmeli miyim gitmemeli miyim bilemiyorum ve artık korkuyorum. Şeker yüklemesi yapılacaktı. Bunun belli bir zamanı var mı ? Bir yandan nasılsa hissediyorum gitmeyeyim diyorum bir yandan ya bir sorun olursa ve geç kalırsak diye düşünüyorum nasıl bir döneme denk geldik ya
Belki şuan haftaları erken olduğu için bize öyle geliyordur diyeceğim ama yani ilkinde ben bi hissetmeye başldım sonra hiç dur durak olmamıştıAhahaayine gitmiş alıntılar,benimgibi olanlar demek ki bebişlerimiz nazlı mı olacak acaba,eşime diyorum kızımda oğlumda böyle değildi elimi koyunca anında pıt pıt vuruyordu avuç içime,şimdi kaçacak delik arıyor minnak oğlum
Benim de haftaya tam bir ay oluyor işteŞeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor kuzum.
Ben en az 1 ay olacak şekilde hatta belki 1,5 ay olacak şekilde ayarlacağım doktor randevularımı. Tabi ki bir sorun olmadığı sürece.
Mecbur tedbir alıp gidicez sanırımSelam canım,bende çok yazamasamda okuyorum genelde alıntı sıkıntım var bu araBenim kontrolüme 2hafta var ne yaparım çok kararsızız çünkü ger gün yeni yasalar kurallar çıkıyor,bugünkü şartlara göre düşünüp erkenden randevuda alamıcam,şeker yüklemesini erteleyebilirsin biraz daha,kontrol için gerekli tedbirlerle gidiyor bi çok arkadaş doktorlarda gerekli zamanlarda kontrollere gelin diyorlar genelde
Ben de bunun diğer rengini alcammKizlar hastane icin bu uygun olurmu sizce hic bilgim.yok normal lohusa geceliklerine bakiyrm hic hosuma gitmiyor cok inceler penye gibi bez felan kullancaz belli olur ben rahat edemem bunu almaya karar verdim ben
Ben sanırım yaptırmayacağım şeker yüklemesi. Sağlık ocağına gitmek istemiyorum. 20 nisanda tetanoz aşısı 2. Doz vardı. 5 Mayıs ta kendi doktoruma gideceğim. Aşıyı da o yapacak. Sağlık ocağı beni korkutuyor.Kızlar selamlarHer ne kadar yazamasam da bu ara girmeye çalışıyorum. Belki konusu geçmiştir ama yine de sormak istiyorum. Doktor randevularınızı ne yapıyorsunuz? Benim haftaya kontrol zamanım ama gitmeli miyim gitmemeli miyim bilemiyorum ve artık korkuyorum. Şeker yüklemesi yapılacaktı. Bunun belli bir zamanı var mı ? Bir yandan nasılsa hissediyorum gitmeyeyim diyorum bir yandan ya bir sorun olursa ve geç kalırsak diye düşünüyorum nasıl bir döneme denk geldik ya
Bu yeni nesilin çocuklarının isimleri beni öldürecekallah askina suesa iki eb fazla uc isik var gerisini ay cope gitsin bunlar ne hep hormonlardan zaar hele venus ndir kuzum kendine gel sakin ol coca pisman olcan isim koyma sakin
Hastane icin neden olmasın kiKizlar hastane icin bu uygun olurmu sizce hic bilgim.yok normal lohusa geceliklerine bakiyrm hic hosuma gitmiyor cok inceler penye gibi bez felan kullancaz belli olur ben rahat edemem bunu almaya karar verdim ben
Evet dedigin seyi seviyorum bende Canim. Fethiyedeydik onceki senelerde orda bi arkadasimizda yasiyor kız mesaiden sonra eve gidip bikini giyip bizimle yuzmeye geliyorduHaklisin aslinda. Nemine ragmen bircok eksisine ragmen yine de burayi seviyorum. Mayis'tan Ekim'e kadar denize giriyorum. Mesain bitiyo denize gidebiliyosun. Bunun muthis bi sans oldugunu dusunuyorum. Ama obur yandan da burada olmanin tum sansi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?