2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ayy detaylı ultrasona girecek arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. şükür bu günlere kadar geldik, bir de 30. haftayı görsel keşke

Insallah ya. Bugun cok enerjik hissediyorum. Cebem dustu. Hep yiyesim var. Konusasım var. Aslinda hepsi yarin girecegim detayli ultrasonun bende yarattigi stresin uzerini kapamak icin yaptigim seyler. Dunya durmus da aklim ayni noktada sabitlenmis gibi. Burda Turk yemeği yapan bi arkadasimdan bi tepsi tatli siparis ettim. Yarin doktordan donerken alicaz. Guzel haberlerle dondugumde dunyada yedigim en muhtesem tatli olmasini hayal ediyorum.

Ben sıcak mevsim insanıyım ya gunes kadar mutlu eden sey cok az İleride insallah Turkiyede daha sicak yerlere tasinacagiz dogum yapayim bi 7/8 sene sonrasında. Sirf sıcak sevdama yerimizden yurdumuzdan gidicez o derece Cocuklarim denizden uzak buyusun istemiyorum. Denizle hep icice olalim

Haklisin aslinda. Nemine ragmen bircok eksisine ragmen yine de burayi seviyorum. Mayis'tan Ekim'e kadar denize giriyorum. Mesain bitiyo denize gidebiliyosun. Bunun muthis bi sans oldugunu dusunuyorum. Ama obur yandan da burada olmanin tum sansi bu

Bende ınstramda bazı sitelere bakıyorum çok güzel şeyler var mesela isim baskililar ama pahalı geliyor tek ürüne 60 tl vermek bide kargo olucak.
Katılıyorum. Bir De gereksiz olan şeyleri gerekli gibi empoze edip satmaya çalışanlar var. O olmadan çocuk büyümezmiş gibi..
alacak arkadaşlara saygı duyuyorum ama mesela ilk aklıma gelen babynest. Eskiden babynest mi varmış seriyorlarmış battaniyeyi sıcak sıcak yatıyorlarmış üstünde mis gibi
Gerçi eskiden bu mu varmış muhabbetine kendim de gıcığım ama

Bende hiç olmadı mayıs sonuna kadar biteceğini veya çok azalacağını düşünüyordum ama Türkiye de pek mümkün değil gibi sanki :/
Benim tahminim sokağa çıkma yasağı gelir bir nebze önlenirse Mayıs sonu atlatırız gibiydi.
Ama şu şartlarda sonbahara kadar böyle sürüp gidecek gibi hissediyorum. İnşallah yanılıyorumdur.

Kızlar selamlar Her ne kadar yazamasam da bu ara girmeye çalışıyorum. Belki konusu geçmiştir ama yine de sormak istiyorum. Doktor randevularınızı ne yapıyorsunuz? Benim haftaya kontrol zamanım ama gitmeli miyim gitmemeli miyim bilemiyorum ve artık korkuyorum. Şeker yüklemesi yapılacaktı. Bunun belli bir zamanı var mı ? Bir yandan nasılsa hissediyorum gitmeyeyim diyorum bir yandan ya bir sorun olursa ve geç kalırsak diye düşünüyorum nasıl bir döneme denk geldik ya

Ahahaayine gitmiş alıntılar,benimgibi olanlar demek ki bebişlerimiz nazlı mı olacak acaba,eşime diyorum kızımda oğlumda böyle değildi elimi koyunca anında pıt pıt vuruyordu avuç içime,şimdi kaçacak delik arıyor minnak oğlum

Şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor kuzum.
Ben en az 1 ay olacak şekilde hatta belki 1,5 ay olacak şekilde ayarlacağım doktor randevularımı. Tabi ki bir sorun olmadığı sürece.

Selam canım,bende çok yazamasamda okuyorum genelde alıntı sıkıntım var bu araBenim kontrolüme 2hafta var ne yaparım çok kararsızız çünkü ger gün yeni yasalar kurallar çıkıyor,bugünkü şartlara göre düşünüp erkenden randevuda alamıcam,şeker yüklemesini erteleyebilirsin biraz daha,kontrol için gerekli tedbirlerle gidiyor bi çok arkadaş doktorlarda gerekli zamanlarda kontrollere gelin diyorlar genelde

Belki şuan haftaları erken olduğu için bize öyle geliyordur diyeceğim ama yani ilkinde ben bi hissetmeye başldım sonra hiç dur durak olmamıştı dediğin gibi avuç içime konduruyordu tekmeleri. Şimdi ise daha durgun nazlı mı olacaklar acaba. Yüzünü de bin zahmetle gösterdi zaten

Şeker yüklemesi 24-28 haftalar arası yapılıyor kuzum.
Ben en az 1 ay olacak şekilde hatta belki 1,5 ay olacak şekilde ayarlacağım doktor randevularımı. Tabi ki bir sorun olmadığı sürece.
Benim de haftaya tam bir ay oluyor işte üç haftada bir iki haftada bir doktora gitmek ne güzel bir lüksmüş meğerse.

Mecbur tedbir alıp gidicez sanırım kendim için korkum yok bu ara bebeğime bir şey olursa korkusu geldi ki bu zamana kadar çok rahattım. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu illetten.

Ben sanırım yaptırmayacağım şeker yüklemesi. Sağlık ocağına gitmek istemiyorum. 20 nisanda tetanoz aşısı 2. Doz vardı. 5 Mayıs ta kendi doktoruma gideceğim. Aşıyı da o yapacak. Sağlık ocağı beni korkutuyor.

Bu yeni nesilin çocuklarının isimleri beni öldürecek allah askina suesa iki eb fazla uc isik var gerisini ay cope gitsin bunlar ne hep hormonlardan zaar hele venus ndir kuzum kendine gel sakin ol coca pisman olcan isim koyma sakin
Geçen gün ayrıntılıya gittiğimde hamile Bi bayanla konustuk oglu olacakmış. İsim düşündünüz mü dedi yok dedim. Biz rita koycaz dedi. Hmm neyce o dedım bıan romanca dedi gece demekmiş bildiğin köpek ismi. Diyemedim tabi

Emzirme örtüsü ben de almak istiyorum. Acaba muslin bez alıp evde yapabilir miyim diye düşündüm. Ya da o muslin bezleri ucundan baglarsak o şekilde kullanılabilir mi? Zeybltaslan canım nerden aldın emzirme örtüsünü?

Kizlar hastane icin bu uygun olurmu sizce hic bilgim.yok normal lohusa geceliklerine bakiyrm hic hosuma gitmiyor cok inceler penye gibi bez felan kullancaz belli olur ben rahat edemem bunu almaya karar verdim ben
Hastane icin neden olmasın kişahsen ben çok begendim rengi falan çok güzel modelde guzel

Haklisin aslinda. Nemine ragmen bircok eksisine ragmen yine de burayi seviyorum. Mayis'tan Ekim'e kadar denize giriyorum. Mesain bitiyo denize gidebiliyosun. Bunun muthis bi sans oldugunu dusunuyorum. Ama obur yandan da burada olmanin tum sansi bu
Evet dedigin seyi seviyorum bende Canim. Fethiyedeydik onceki senelerde orda bi arkadasimizda yasiyor kız mesaiden sonra eve gidip bikini giyip bizimle yuzmeye geliyordu Bide aksamlari bile su sogumuyor ya hava karanlik sen yuzebiliyosun muthis Bilmiyorum ben deniz ve gunes aşığı bi insanim. 2. Cocukta suan iste dogurcam 34/35 yasimda artik cocuklarida buyutmus olarak oraya gidip ondan sonraki hayatimizi oyle yasamak istiyoruz Suan oldugumuz sehirde bizi tutacak bisey yok cunku suanda da ailelerimizden uzagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…