2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Özel muayenehaneye gitti. Koruda kime gidiyorsunuz? Önümüzde bir de seker yüklemesi var ben de glikozu alip evde seker aletimle kendim ölçmeyi planlıyorum .
dr zahide küçük. bu ay kendisi gelme bir önceki kontrol iyiydi dedi. zaten ayrıntılıya gidicem ama kime gitsem bilemedim. dr aydan biri iyimiş ama biraz tersliyor dediler bilemedim.

dr zahide küçük. bu ay kendisi gelme bir önceki kontrol iyiydi dedi. zaten ayrıntılıya gidicem ama kime gitsem bilemedim. dr aydan biri iyimiş ama biraz tersliyor dediler bilemedim.
Aydan biriye arkadasim iki bebeginde de gitti memnundu. Zahide hanımın normal doğum videolarini izliyordum kadının sakinliğine hayranim.

Almila öztürkçe isimlerden anlamı da elma ya da al elma, kızıl elma, yeni çıkmadı yani hep vardı
Yani son dönemde daha cok koyuluyor ya sanki ondan dedim yoksa isimlerin belli bi çıkış tarihi olmuyor tabiki :))

bende daha gitmedim detaylıya, 22. Haftada gidecegim. Acıbadem hastanesi altunizade şubesinde

Aydan biriye arkadasim iki bebeginde de gitti memnundu. Zahide hanımın normal doğum videolarini izliyordum kadının sakinliğine hayranim.
yarın bi arayıp hem fiyat alıcam hemde randevu durumunu sorucam. evet çok sakin bende sakinim iyi anlaşıyoruz

bende özelden alıcam ankarada var mı önereceğiniz birisi dr aydan biri düşünüyorum başka önerilere açığım
Ben detaylı için araştırırken Sinan Tan adını buldum ve yorumlar çok iyi. Ayın 13ü için şehir hastanesinde randevum var ama gidip gitmemek konusunda kararsızım. Orada binalar hep ayrı ayrı ama bilemedim. Olmazsa ya Sinan Tan ya da çok kalabalık olmayan özel bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum

Bende daha gitmedim detaylıya, 22. Haftada gidecegim. Acıbadem hastanesi altunizade şubesinde nuri bey var detaylı için

devlet hastaneleri şuan nasıl hiç bilmiyrum ama dikkat etmek gerekiyor.sinan tanı hiç duymadım. birisi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi adını

OMEGA kullanmaya başlayan var mı dün kontrol e gittim Minos oglusum yine yüzünü gizledi OMEGA çok gerkeli mi sizce

OMEGA kullanmaya başlayan var mı dün kontrol e gittim Minos oglusum yine yüzünü gizledi OMEGA çok gerkeli mi sizce
Ben gecen ay kullanmaya basladim ama son zamanlarda midemi bulandirmaya basladi 2 gunde 1 aliyorum canim. Oglumda hic kullanmamistim ama

Benim kullandığım multivitaminin içeriğinde vardı. Ama doktorum gecen hafta balığı dopal yoldan alman gerekiyor. Sadece yağı değil bebeğin o tadı alması ve etini yemende önemli dedi. Bende belli süre yiyemeyince o ilacı alacağım açıkçası.
Yağ oranı yüksek die somon yiyorum haftada 1 şuanda. Aslında 2 yememiz lazım ama, haftada biri oturtmak bile kolay olmadı bende.

benim bulantılarım hala devam ediyor ilaç hiç kullanamıyorum. doğal yıollarla almaya çaışıyorum bende

Kızlar hiç iyi değilim birden kötü hissetmeye başladım
Karnım şuan semsert içimde bir huzursuzluk var bebek az önce hareketliydi.
Yarım saat önce eşimin gelirken aldığı birşeyi yedim 10 dk öncede geri çıkardım.
mide bulantısı yaptı. Gerçi onu yemeden önce de iyi hissetmiyordum. Kustuktan sonra rahatladım biraz daha ama hala o garip his mi desem ne desem devam ediyor
Çok gerginim şuan

Kuzum sakin ol. Belki bebis sevmemistir senin yediğini ondan mideni bulandırmış olabilir.

Kuzum sakin ol. Belki bebis sevmemistir senin yediğini ondan mideni bulandırmış olabilir.
Yemeden öncede kötü hissediyordum yedikten sonra daha kötüleştim Ayağa kalkınca da karnım taş gibi valla anlamıyorum şuan neler oluyor

Benim de arada tas gibi oluyor karnim. Gaz olabilir, yediklerinden olabilir. Psikolojik de olabilir. Bence cami ac uzun uzun nefes al, her sey guzel olacak hicbir sorun yok de kendine. Ben ayna karsisinda yapiyorum panikleyince. Ben de daha bugun kustum. Bi sey agir gelince ya da fazla yiyince kusulur. Hepimiz ayniyiz. Ozellikle bu haftalarda psikolojik olarak stres ve kaygi hissetmeye basliyormus hamileler. Inan hepimiz ayniyiz. Her sey yolunda. Bu gunler goz acip kapayıncaya kadar gececek. Havalar isinsin icimiz de isinicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…