2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

A April wind bak canım bunu yazmışım geçen pazar
sonra salı detaylıya gittim mesela

arada oluyor yaa

Yemeden öncede kötü hissediyordum yedikten sonra daha kötüleştim Ayağa kalkınca da karnım taş gibi valla anlamıyorum şuan neler oluyor
Canım magnezyum var mı yanında ? varsa 1 tane içebilirsin.. Ben de de o sertlik olunca alıyorum bir tane toparlıyor.
O halsizlik, hasta hissetme halı ara ara ben de de oluyor sonra ki günler biraz düzeliyorum.
Mesela bugün de hep halsiz hastaydım.

Yemeden öncede kötü hissediyordum yedikten sonra daha kötüleştim Ayağa kalkınca da karnım taş gibi valla anlamıyorum şuan neler oluyor
Sıkıştırıyor artık bebeklerimizin başı da aşağı dönmeye başlıyor ve büyüdükçe içeride bütün organlarımız sıkışıyor korkma kuzum istersen yarin bi doktorunla görüş. Bende 1 haftadır sıklıkla kasıkta batma gibi ağrılar yaşıyorum sabah kalkarken de bacak kramplarım oluyor, çok yiyince midem bulanıyor az az istifra ediyorum bende salı günü detayliya gittiğimde danışacağım..

Kızlar merhaba, bende bugün detaylı ultrason a girdim. Şükür bebeğim iyiymiş bi her sey normal dedi doktorum. Hem renkli fotograf verdi hem de bir çok fotoğraf ve video yüklediği bir CD verdi çok kararsızdım ama içim rahatladı iyi olduğunu ve hareketlerini görünce Rabbim hepimize sağlıkla dünyaya getrmeyi nasip etsin inşallah

ooh ne güzel minnoş sağlıkla gelsin inşallah
insanın içi rahatlıyor görünce.

Aynısını bende gecen hafta yasadım oluyo arada ya yediklerimiz ağır geliyor ya bebiş baskı yapıyo bir de bu virüs ten dolayı zaten çok tedirginiz ben bir de çok ağır grip geçirdim korkudan hastaneye de gidememiştim bir haftayı zehir ettim kendime ama bugün renkli ultrasonum vardı korka korka girdiğim odadan mutlu çıktım. Oluyor böyle ruh hali dğeişiklikleri bunlarda gebeliğe dair :) sıkma canını

A April wind Canim yediklerimizden olabilir bazen benimde karnim o kadar tuhaf sert oluyor ki karnimin derisi daha ne kadar gerilebilir sasiriyorum sonra geciyor ama o aşırı sertlik durumu

Saat gec olduğu için çıkartmışsındır ketu düşünme allahin izniyle bise yoktur

OMEGA kullanmaya başlayan var mı dün kontrol e gittim Minos oglusum yine yüzünü gizledi OMEGA çok gerkeli mi sizce
Benim aldığım vitaminin içinde var, özellikle regenesis aldırdı eczacım omega var diye yoksa ben ilk gebelikte kullandığım decavit alacaktım i onda yokmuş.her gün ceviz yiyordum haftada bir de mutlaka balık o yüzden decavit yeter demişti doktorum, bebeğin beyin gelişimi için önemli ,

M Mirune Ankee ulasimiz L Leotruck H Havi2121 B blossom- Zeybltaslan tek tek alıntılayıp sayfayı uzatmayayım dedim. O kadar korktum ki nefes alamadım hatta bir ara acaba doğuruyor muyum ne oluyor diye düşündüm
Teşekkür ederim kızlar şimdi daha iyiyim gece uyuyamadım eşim sağolsun ilgilendi benimle, sakinleştirdi. Geç uyuyunca şimdi de anca uyandım. Sanırım yediklerim fazla geldi oğlumun hareketsiz zamanına denk gelseydi kesin kafayı yerdim allahtan hareketliydi

Bazen bazı gıdalar sebep oluyo malesef. Normal şartlarda bu kadar hissetmeyiz ama iç organlar sıkışık olunca etkisi fazla oluyo.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…