2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaa ben şuan 34-36 beden giyiyorum hamile pantolonlarında. İlerde ne olur bilemem. Daha yarın 20 haftalık olucam. Güvenemiyorum vücuduma. Bi anda şişersem elimde kalır aldıklarım. O yüzden bunları doğuma yakın bıraktım bakalım hayırlısıyla o günler gelsin alırız inşallah

instagramda sürekli papillonhomewear diye bir sayfa var genelde maksimum fiyat 110 tl olarak görünüyor modeller de fena değil ancak herhangi bir siteleri vs yok o yüzden daha güvenip veremedim sipariş...
Evet canım baktım şimdi gerçekten ürünleri güzele benziyor ve diğer sitelere göre fiyatları çok uygun. Ama biraz yorum okumak lazım alanların fikirlerini almak lazım. Güvenip almak zor bu zamanda

Aynn bnde ayri ayri oldgnu farkettm oylr alym dedm ama geceligi tukenmis kesinlikle lohusa seyleri hic bana gore degil hayatta tahat edemem giymemde sadcee hastane icnde okdr pars vermem en azindan bunlari gunlukte kullanrm dogum sonrasi

ayy kızlar öğleden sonra biraz uyudum bi rüya gördüm rüyada da hamileydim cinsiyet kızdı ve bi ses bana 2 isim söyledi doğunca şu iki isimden birini koy diye isimlerden biri hüma biri duruydu
Ben boyle seylere pek inanip koyamam sanirim kuzum ya eger ismi begenmediysem. Hamile kalmadan 1-2 ay once ruyamda hamileydim ve simdiki gibi kiz bebegim olucakti ismi Minaydi ama gercekte kızıma Mina koymam mesela :) yapcak bisey yok Güzel gelen bi isim olsaydi koyardim seninkiler guzelmis. Sadece H ile baslamasi hosuma gitmiyor Huma nin yoksa anlam olarak vs cok etkilendigim bi isim. H sert geliyor baska bi sessiz harfle baslasaydi kesin Huma koyardim

kız olsaydı hüma düşündüğüm isimdi aslında canım anlamı da güzel dediğin gibi duru da güzel aslında. Mina ismini bende koymam olursa çünkü çevremde de var mina isimli bebekler anlamadım yani bu bebek kız mı erkek mi daha bi kesinlik yok ama kız olursa eğer koyabilirim hüma ismini çünkü sevdiğim bir isimdi

Bana son zamanlarda cikan sacma isimlerden biri gibi geliyor Mina, Almila, Liya vs cok tuhaf isimler cıkarttilar

Bana son zamanlarda cikan sacma isimlerden biri gibi geliyor Mina, Almila, Liya vs cok tuhaf isimler cıkarttilar
Almila öztürkçe isimlerden anlamı da elma ya da al elma, kızıl elma, yeni çıkmadı yani hep vardı

bende seninle aynı fikirdeyim canım sevmiyorum o tür isimleri aslında anlamları önemli belki anlamları güzeldir ama yine de ısınamıyorum öyle isimlere

merhaba kızlar uzun zamandır girmemişim be kadar çok şey yazmışsınız gözlerim döndü vallaha herkes iyi maşallah alış verişler başlamış. Ayrıntılı ultrason yaptırmayan var mı bende bilemedim şu durumda gidip gitmemekte önerileriniz nedir

Tip fakültesindeki randevum iptal edilince özele gidip yaptırdım. Bir ay sonra tekrar gitmeyi planliyorum devlet hastanesine gitmeye korkuyorum. Iki çocuğum var hep evdeyiz. Alisverisin a sı baslamadi bende malum 3. oğlum geliyor :)

özel klinikte gideceğim.. kaçırmak istemiyorum çünkü..

canım bende ankaradayım özele gidiyrum normalde koru hastanesi. ama hastaneye gitmek istemiyorum. özel birine mi gittin hastaneye mi?

canım bende ankaradayım özele gidiyrum normalde koru hastanesi. ama hastaneye gitmek istemiyorum. özel birine mi gittin hastaneye mi?
Özel muayenehaneye gitti. Koruda kime gidiyorsunuz? Önümüzde bir de seker yüklemesi var ben de glikozu alip evde seker aletimle kendim ölçmeyi planlıyorum .

ben daha bir parça bile almadım erken geldi nedense. belki ikinci ondan bunda daha sakinim tecrübe sanırım

kızlar bir de kilo durumunuz nasıl benim psikolojim bozuldu evde hareket ediyorum devamlı ama yinede yetmiyor. leslie yapayım dedim oda ağrı yaparsa diye korktum siz spor ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…