- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ben de bunun diğer rengini alcamm
Geçen gün ayrıntılıya gittiğimde hamile Bi bayanla konustuk oglu olacakmış. İsim düşündünüz mü dedi yok dedim. Biz rita koycaz dedi. Hmm neyce o dedım bıan romanca dedi gece demekmiş bildiğin köpek ismi. Diyemedim tabi
Emzirme örtüsü ben de almak istiyorum. Acaba muslin bez alıp evde yapabilir miyim diye düşündüm. Ya da o muslin bezleri ucundan baglarsak o şekilde kullanılabilir mi?Zeybltaslan canım nerden aldın emzirme örtüsünü?
Hastane icin neden olmasın kişahsen ben çok begendim rengi falan çok güzel modelde guzel
Aaa bitmiş mi ? Ben de bakmıştım sadece geceliğini alacaktım. Sabahlık almayacaktım.Kiz dikkat et internetten aldinmi takim gelmiyor ne yazikkiayri ayri bktm.oda yok sadece ustu var
Canım doktorum bana hastanede yapılacak demişti sankiBen sanırım yaptırmayacağım şeker yüklemesi. Sağlık ocağına gitmek istemiyorum. 20 nisanda tetanoz aşısı 2. Doz vardı. 5 Mayıs ta kendi doktoruma gideceğim. Aşıyı da o yapacak. Sağlık ocağı beni korkutuyor.
En son konuştuğumuzda 24 lü bir şey söyledi ama tam hatırlamıyorumki canım ben decanım çok erken değil mi şeker yüklemesi için?
ben nisan sonu mayıs başı gibi gideceğim. ne kadar geç o kadar iyi. gittiğim 2 doktor da 28. haftada yapılıyor şeker yüklemesi dedi.
Ben çok beğendim haklısın standart lohusa gecelikleri yapışıyor aşırı iç gösteriyor çoğu çok güzelmişbir tanede önden düğmeli pijama çok kullanışlı,1.5ay önce ablam doğum yaptığında gecelik giydirmedi hemşireler sadrce önden düğmeli pijama dediler alt tarafını kontrol ettikleri için sürekli bi süre üstünü pikeyle örttük,gecelikte olabilir tabi kısa olanları mantıklı
Aaa bitmiş mi ? Ben de bakmıştım sadece geceliğini alacaktım. Sabahlık almayacaktım.
Hareketsizlik direk bebeğe zarar vermez diye biliyorum ancak bazı doktorlar riskli kişilere bile sürekli yatmayı önermez, gündelik hayatın devamını isterler. Evde işlerinizi yapıyorsanız dışarı çıkmadan günlük yaşantıya devam ediyorsanız bir problem olacağını sanmam.
Canım ne tür birşey arıyorsun??
Bir sürü güzel isim var ama kendi kızına yakıştıramıyorsun değil mi? Bana öyle olmuş
Hareketsizlik direk bebeğe zarar vermez diye biliyorum ancak bazı doktorlar riskli kişilere bile sürekli yatmayı önermez, gündelik hayatın devamını isterler. Evde işlerinizi yapıyorsanız dışarı çıkmadan günlük yaşantıya devam ediyorsanız bir problem olacağını sanmam.
Yaahakkaten neymiş öyle. Ben küçük kızımda eşime meva koyalım mı cennet bahçesi demekmiş dedim. O zaman doğrudan cennet bahçesi koyalım demişti. Ayyy bizim isim konusu yine tam bir sinir harbi olacak galiba
Hiçbir şey yapmıyorum yani egzersiz olarak.evde düzenli olarak yaptıgınız bir ekzerzis veya hareket varmı acaba ? Yoksa sadece günlük ev işleriyle mi yetiniyorsunuz ? Yürüyüş vs. yapamamaktan endişeliyim
Sizler nasıl geçiriyorsunuz gününüzü ???
Netten hamile egzersizleri, hamile yogası vs bakabilirsiniz. Ben iki çocuk, ev, yemek derken bakamıyorumevde düzenli olarak yaptıgınız bir ekzerzis veya hareket varmı acaba ? Yoksa sadece günlük ev işleriyle mi yetiniyorsunuz ? Yürüyüş vs. yapamamaktan endişeliyim
Sizler nasıl geçiriyorsunuz gününüzü ???
Aslında gecelik/pijamayı 5-6 aylıkken almakta mantıklı olabilir çünkü doğumdan sonra karnımız ne 9 aylık gibi ne de ilk zaman ki gibi kalacakKızlar artiscollectionda çok güzel lohusa pijama takımları var ama çok pahalı. Bu takıma bayıldım ama 303 tl fiyatı. Ben pijama takımı ve emzirme südyeni atleti için acele etmiyorum. Malum daha çok var doğuma ne kadar kilo alıcaz ne kadar büyüyecek göbüş ve memişlerimiz belli değil. Beden konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Doğuma yakın bedenimize göre alırız inşallah
Ben de sevmiştim. Büyük kızımın da ismi Hira. Uyumlu olur diye düşündüm ama yok adama ne desem bi kulp buldu. Aybüke dedim bak çok güzel. Son ay bükücü gibi dedi. Daha neler neler. Büyük kızım Zeynep olsun dedi onu kırmadık biz de zeynep eda olduKısmet olursa ben kızıma koyu cam. Hep istediğim bir isimdi rabbim 3. Bebisde nasip oldu.
Tetanoz bana 20. Haftada demişlerdi. Ben 20 martta yaptırdım tetanozu. Hatta gec kalacak diye ısrarla çağırdılar. Tam vaktini bilmiyorum amaCanım doktorum bana hastanede yapılacak demişti sankiben daha tetanozun ilk dozunu bile olmadı arayacağız dedi sağlık ocağı ama arayan soran yok. Belli bir zamanı var mı?
En son konuştuğumuzda 24 lü bir şey söyledi ama tam hatırlamıyorumki canım ben deartık gitmeden önce bir doktorumla konuşurum napayım
Evet ben pentinin sitesinde görmüştüm ayri ayri satiliyor. 60 tl sabahlik 60 tl gecelik. Ama gecelik emzirmeye uygun ustten aciliyor. Benim de kumasinin kalın olmasi hosuma gitti. Bir de ben lohusa pijamalarini begenemedim. Tullu dantelli falan. Ya da klasik gomlek elbise tarzi bisey alacagimHem elbise hem ustu yelek tarzi bisey var ya ben isim.olark bilmiyrm ici yok sadce ustundeki o yelekmis belkide trendyolda oyle satiliyor bilmiyrm ama oenti kolay kolay takim olarak bise satmiyor hep parca basi onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?