2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ay yok hic bama gore degil nedir o ya kizim olursa kafayi yerim heralde ne koycam diye oglumun ne guzel yillardir belli

Canım doktorum bana hastanede yapılacak demişti sanki ben daha tetanozun ilk dozunu bile olmadı arayacağız dedi sağlık ocağı ama arayan soran yok. Belli bir zamanı var mı?
canım çok erken değil mi şeker yüklemesi için?
ben nisan sonu mayıs başı gibi gideceğim. ne kadar geç o kadar iyi. gittiğim 2 doktor da 28. haftada yapılıyor şeker yüklemesi dedi.
En son konuştuğumuzda 24 lü bir şey söyledi ama tam hatırlamıyorumki canım ben de artık gitmeden önce bir doktorumla konuşurum napayım

Alamadm ama alicam takim.olarak.bulursam

Aaa bitmiş mi ? Ben de bakmıştım sadece geceliğini alacaktım. Sabahlık almayacaktım.

Hem elbise hem ustu yelek tarzi bisey var ya ben isim.olark bilmiyrm ici yok sadce ustundeki o yelekmis belkide trendyolda oyle satiliyor bilmiyrm ama oenti kolay kolay takim olarak bise satmiyor hep parca basi onlar

evde düzenli olarak yaptıgınız bir ekzerzis veya hareket varmı acaba ? Yoksa sadece günlük ev işleriyle mi yetiniyorsunuz ? Yürüyüş vs. yapamamaktan endişeliyim
Sizler nasıl geçiriyorsunuz gününüzü ???

Kısmet olursa ben kızıma koyu cam. Hep istediğim bir isimdi rabbim 3. Bebisde nasip oldu.

[QUOTE

Canım ne tür birşey arıyorsun??
Bir sürü güzel isim var ama kendi kızına yakıştıramıyorsun değil mi? Bana öyle olmuştu en azından
Kızda daha naif isimler seviyorum ben.
İnci, Umay bunlar kızım olsa koyacağım isimlerdi.
Hoşuma giden isimler; İdil, Rana, Duru, İpek, Leyla.
Ama şanslısın kızda çok seçenek var. Acele etme bulursunuz
[/QUOTE]

çocuga verilebilecek isimlerin oldugu bir web sayfası biliyormusunuz ?
Veya son 10 senede en çok verilen isimlerin oldugu bir liste varmı acaba ???

Emzirmek ici kolay olsun dediniz istedim urun bu sekildeymis ama malasef tukenmis elbisesi 60 sabagligi da 60 tl ikisi 120 geliyordu pentinin iyidir heralde ama nerde bulcm kendi sitesinde tukenmis

Eklentiler

• Screenshot_20200405-180537.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 51
Hiçbir şey yapmıyorum yani egzersiz olarak.
Çünkü günlük ev işlerime vs devam ediyorum yemeğimi temizliğimi yapıyorum şuan için.
Raporluyum Bir haftaya iş başı yapıcam işyerinde yeterince hareket halindeyim. O yüzden bi Kaygım yok hatta şimdilerde ne kadar dinlenebilirsem o kadar kar gözüyle bakıyorum
Ama yapacak birşeyler arıyorsanız evde leslie ile yürüyüş yapabilirsiniz. Squat yapabilirsiniz. İlla dışarıya çıkmaya gerek yok hareket etmek için..

Kızlar artiscollectionda çok güzel lohusa pijama takımları var ama çok pahalı. Bu takıma bayıldım ama 303 tl fiyatı. Ben pijama takımı ve emzirme südyeni atleti için acele etmiyorum. Malum daha çok var doğuma ne kadar kilo alıcaz ne kadar büyüyecek göbüş ve memişlerimiz belli değil. Beden konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Doğuma yakın bedenimize göre alırız inşallah

Eklentiler

• 54458250-C792-4182-B956-05CA6F6C9FC3.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 53
  • DA0DBA1F-0B3D-48ED-A734-4BD1D0582745.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 47
instagramda sürekli papillonhomewear diye bir sayfa var genelde maksimum fiyat 110 tl olarak görünüyor modeller de fena değil ancak herhangi bir siteleri vs yok o yüzden daha güvenip veremedim sipariş...

Netten hamile egzersizleri, hamile yogası vs bakabilirsiniz. Ben iki çocuk, ev, yemek derken bakamıyorum
Arkadaşlar bir de inşallah doğum zamanı gelince çok faydalı olacak nefes egzersizleri var. Sancı sırasında faydalı oluyor. Kendinizi ve bebeğinizi yormadan sancıyı kolayca karşılamanızı sağlıyor.

Aslında gecelik/pijamayı 5-6 aylıkken almakta mantıklı olabilir çünkü doğumdan sonra karnımız ne 9 aylık gibi ne de ilk zaman ki gibi kalacak
Birde zaten lohusalar için olduğundan kalıpları büyük oluyor
Ya da bir beden büyük almak yeterli olur sanki.
Benim 33. Haftada kasılmalarım oldu 3 dkda bir gibi düzenli olarak 80lerde geliyordu doğuruyorum diye hastaneye gittim yatış verdiler kasılma durdurucu serumlar, ilaçlar ama düzgün gecelik pijamam yoktu oturup ne giyeceğim diye ağlamıştım hastaneye gitmeden önce :)

Son düzenleme:
Kısmet olursa ben kızıma koyu cam. Hep istediğim bir isimdi rabbim 3. Bebisde nasip oldu.
Ben de sevmiştim. Büyük kızımın da ismi Hira. Uyumlu olur diye düşündüm ama yok adama ne desem bi kulp buldu. Aybüke dedim bak çok güzel. Son ay bükücü gibi dedi. Daha neler neler. Büyük kızım Zeynep olsun dedi onu kırmadık biz de zeynep eda oldu
Şimdi kız olsaydı restimi çoktan çekmiştim. Gökçe Nil olacak diye ama erkek dediler. Daha hiiiç isim konuşmadık. Sanırım ikimiz de sağlam savunmaya hazırlanıyoruz

Tetanoz bana 20. Haftada demişlerdi. Ben 20 martta yaptırdım tetanozu. Hatta gec kalacak diye ısrarla çağırdılar. Tam vaktini bilmiyorum ama

Hem elbise hem ustu yelek tarzi bisey var ya ben isim.olark bilmiyrm ici yok sadce ustundeki o yelekmis belkide trendyolda oyle satiliyor bilmiyrm ama oenti kolay kolay takim olarak bise satmiyor hep parca basi onlar
Evet ben pentinin sitesinde görmüştüm ayri ayri satiliyor. 60 tl sabahlik 60 tl gecelik. Ama gecelik emzirmeye uygun ustten aciliyor. Benim de kumasinin kalın olmasi hosuma gitti. Bir de ben lohusa pijamalarini begenemedim. Tullu dantelli falan. Ya da klasik gomlek elbise tarzi bisey alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…