2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kızlar bende gece uyuyamadım pek keyfim yoktu o yüzden anca kalktım. Şimdi biraz daha iyiyim ama daha kahvaltı yapmadım ve midem pek iyi değil iştahımda yok. Bez konusuna gelince fazla bez almayın çünkü her bez her bebeğe yaramıyor. Ben ilk kızıma 2-3 marka bez değiştirdim hep pişik yaptı en son molfiks almıştım o iyi gelmişti. O yüzden bunda 1 paket prima alıcam pişik yapmazsa devam edicem. Süt sağma makinası aldım ben. Letgoya sıfıra yakın çok güzel ürünler var. Ve fiyatları gayet ucuz. İsterseniz bi ordan bakın temiz bulabilirsiniz. Ben lansinoh çiftli sağma makinasını tam parçalarıyla 100 tl ye aldım. Çok temiz ve sahibi 2 kere kullanmamış. Boşuna 500-600 vermeyin derim

İse devam edip etmemekte kararsızim indirim li halı bile çok pahalı doğum da bebek meme tutmazsa mecbur alırsın dediler son dakika da çok pahalıya almak istemiyorum ama çok kararsızim
Canım bu noktada muhasebesini yapıp alıp almama kararı verecek olan sensin.
Benim bebeğimin küveze gireceği %100 olduğundan ben manuel pompasını kuzenimden aldım hiç kullanmamıştı.
Acil durumlarda kirayadabiliyorsunuz elektrikli pompaları aklınızda bulunsun. Ya da İstersen mochi al dursun kenarda 100 TL.
Ama bebek tutmuyor konusunda milleti dinleme. Emzirme danışmanlarını takip et gerekirse eğitim al. Emzirmek sabır işi sadece bunu diyeyim
Bebeğim yanımda değilken bile mastit oldum sütümle başa çıkamadım. Çünkü annelik içgüdüsü ile bebeğimin süte ihtiyacı var içecek şifa bulacak diye diye sürekli süt salgıladım

Bende aynı ikilemdeyim ama almayacağım direniyorum ebebekte gezerken lansinohun aynı vakumlu pompasını gördüm 79,90 idi neredeyse alacaktım. Dedim dur o kadar Zengin değilsin napıyorsun
Bide Ben hastanede elektrikli denedim ondan bile verim alamadım ya bir de sesi çok rahatsız etmişti beni
Manuelin tek zorluğu kol kası yaptırır o derece yoruyor ama ben çok memnun kaldım

Keşke atsaymışım normal fiyatına dönmüş o da
Ne bileyim alışveriş için erken diyorsunuz böyle görüyorum indirim sonra atmıyorum kimsenin işine yaramaz diye sonra konusu açılıyor ve herşey için geç kalmış oluyoruz
Şimdi bunu almaktansa mochi almak daha mantıklı ama mochiyi hiç indirimde görmedim (belki denk gelmemişimdir) bir senedir ara ara bakıyorum hep 100 TL. Ama lansinoh sık sık indirime giriyor.

Eklentiler

• A531E39C-6545-40DE-9FEC-60056D7481BB.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bez olayını naptınız? Alanınız var mı? Sleepy ve molfix baktım az önce. Civilde molfix de indirim var. ama tecrübesiz oldugu için ikisininde bılmıyorum tecrübeli annişler napalım biz?
Ben sleppy mi prima mı derken sanırım ilk sleppy natural ile başlıcam. İçerik olarak da sağlıklı. Islak mendili de güzel. Sleppy ile sıkıntı yaşarsam hiç riske girmeden primaya yönlenirim.

Yorumlarına bakmıştım şubat indirimi döneminde. Yorumlar iyi hatta bir yorumda mochi ye göre agız kısmı daha hafif ve rahat yazıyordu. Ama alamadım işte. Evdekiler bile kullanılmadı die bakalım.

Bu arada bu da içeriği temiz olan bezler
Prima kullanmayı düşünen arkadaşlar en azından pure serisini denerse daha sağlıklı bir seçim yapmış olurlar.

Eklentiler

• B04D2C72-F6DF-4EFA-AAC8-A687BDB7B78E.webp
    44 KB · Görüntüleme: 47
Yorumlarına bakmıştım şubat indirimi döneminde. Yorumlar iyi hatta bir yorumda mochi ye göre agız kısmı daha hafif ve rahat yazıyordu. Ama alamadım işte. Evdekiler bile kullanılmadı die bakalım.
İnşallah gerek kalmaz çok gerekirse gidilip alınabilir en azından 300-500 TL fiyatı yok

Canım ben gidiyorum. Doktorum aksstmadan devam dedi. Ama senin farklı bir durum, sıkıntı yokken ssdece muayene için bilmediğin bir hastanr ve doktor bilemedim şimdi.
Canım ben gidiyorum. Doktorum aksstmadan devam dedi. Ama senin farklı bir durum, sıkıntı yokken ssdece muayene için bilmediğin bir hastanr ve doktor bilemedim şimdi.
Kendi doktoruma gidemem ki il dısına gitme izni acılmadan canim

Bez olarak kesin kararim molfix kizlar.
Prima premuim care in fiyati aşırı ucuk oldu artik. Oglumda 15-16 ay falan onu kullanmistim ama simdi molfixte bi sorun yasamazsam onunla devam

Oh masallah pasamiza bida o satte biseyler yemek yok annesi cocu darlamissin içerde

Bende doktora gittim geçen hafta bu çarşambada hastaneye gidicem. Çok korktum çok korkuyorum. En çokta kızım için korkuyorum ya bişiy olursa da ına geçirirsem diye. .
Niçin gidecektin canım?
:/ Bende çok korkar oldum

Ben 1 bucuk yaşına kadar prima premium care kullandım çokta memnundum. Bir dönem içerik nedeniyle değiştirmiştim mahvoldu kızın altı dolu paketi o markayı kullanan arkadasıma hediye ettim . Mecbur geri dönmüştüm gene primaya çünkü sltını ne zaman açsam kupkuruydu bu çok önemli benim için.
1 bucuk yaşından sonra prima aktif bebek ve molfix e geçtim. Molfix de de hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hala onu kullanmaya devam ediyorz. Prima aktif bebekten daha iyi.
Bu bebişte ise ufak paket molfix alacağım onla başlayacağım. Sıkıntı yapmaz ise devam ederim. Yoksa sırayla deniycez artık mecbur.

Kızlar bez olayını naptınız? Alanınız var mı? Sleepy ve molfix baktım az önce. Civilde molfix de indirim var. ama tecrübesiz oldugu için ikisininde bılmıyorum tecrübeli annişler napalım biz?

Ben trendyolda indirim vardi sleepy nn 160 adedini 40 tlye aldm ama kargom daha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…