2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Epidural sezeryanda komple bayılmıyorsunuz kizlar. Dogum seklini bebek belirliyor tabiki biz bisey yapamayiz ama eger sezeryan olursaniz bi nedenden dolayi ve o anlarin hepsine sahit olmak isterseniz belden bi igne yapiyolar belin asagisi uyusuyor sen bayılmıyorsun hic. Dogdugu zaman yanagina getiriyolar hemen kuzuyu O ilk temas Allahim hayatimdaki en guzel temasti. Konustum, agladim, sevindim. Sonrasında da kendimdeymisim ama oglumu gordukten sonra bikac saati hatırlamıyorum bayılmamis olmama ragmen. İlaclarin etkisi sanırım. Bikac sezeryanli arkadasima sordum onlarda hatırlamiyor

Bende hiç olmadı canım hatırlamama. Hep kendimde idim. Ameliyatta da çıkarkende sadece ameliyattan sonra titreme çok oldu zıpzıpzıptım
Spinal sezeryan oldum bende. Sondayıda uyuşturduktan sonra taktılar onu da hissetmedim. İnş yine öyle olur.
Spinal ile epidual arasındaki farkı bilmiyorum.

Bende ayni sekilde son dk sezeryan oldum.
Sezeryan seklin nasildi canim benimki epiduraldi yine oyle istiyorum harikaydi ❤
Bende 38 de alir muhtemelen.. oglumda 37+6 da dogmustu
Ben geneldim yine genel istiyorum. Uyu kalk rahat ima geliyor.

şuradan farkı öğrenebilirsin..

Bende 37 de yapmıştım.
Şimdi 38 de falan doğurmalıyım. 37 bayram oluyor doktor olmayacak. Bu nedenle bir hafta sabretmesi lazım oğluşun.
Inş öyle olur çocukların sağ sollari belli olmuyor. Bebeğin geleceği zamanla misafirin geleceği zaman belli olmaz derler ya o hesap

Bende bilmiyorum hemen bakayim merak ettim

Kızlar minicityde de civilde de 0-3 ay hic kalmamis neredeyse

İlk doğumum normal olmuştu ama doğmak istemedi minik kızım çok sancı çektim ve doğurur doğurmaz unuttum tabi yaş 19oğlumu 40haftada sancıyla normal diye gittim 3kat kordon dolamış o yüzden o kadar sancıma rağmen açılmamda yoktu nstde alarm verince kalp atımı aşırı yavaştı acil epidural sezeryana girdim,o ana tanık oldum ama sakinleştirici vurdular duygularım yok gibiydi ameliythanede güzel fotolarımız var sadecebakalım bu doğumum nasıl olacak çok merak ediyorum,normal istiyorum sancıya rağmen sonrası rahattı benim,sezeryanda sancıda çektim zordu sanki daha çok korktum oğluma bir şey olacak diye,neticede bebişlere kavuşalımda sağlıkla hepsi unutuluyor

Kızlar minicityde de civilde de 0-3 ay hic kalmamis neredeyse
Ben hiç bakmıyorum alışveriş işlerine,hayalim çok ağırlaşmadan mağazaları gezinmekti ama böyle gşderse bende netten alıcam benimki pek istemiyor acele etme diyor

Bu arada bugün evin camlarını sildi eşim yarında geri kalan işleri yaptırmayı düşünüyorumkk ya pek giremiyorum hatta teli elime zor alıyorumbende mutfaktayım bizimkilerin yemek isteği bitmiyor

Banada bugün bir enerji geldi. Eşim kızı oyalarken eve giriştim ev temizdi aslında ama nedense öyle bir kaldırma isteği geldi baştan sona.
Yaptım yaptım sıkıntı olmadı. İşler bitti oturdum. İşte sorun orda başladı. Kalkamıyorum. Popoma bir sancı giriyor. Ayağa kalkıp yürüyemiyom zor zor penguen gbi gidiyorum.
Yani siz siz olun hamileliğin ani verdiği enerjiye güvenmeyin . Bi magnezyum içtim eşime masaj yaptırdım fln bakalım inş geçer.
Totoma rahat battı gene benim.

SSVD mi düşünüyosun. Ne güzel. İnşallah. Çok seviniyorum ben SSVD başaeanlara. Çok azimli geliyor bana.

Aman dikkatli ol. Zaten iş yaparken bi şey olmuyo da sonrasında ağrı oluyo. Yani en azından bende de öyle . Karnımın altına ağrı giriyor

Ben hiç bakmıyorum alışveriş işlerine,hayalim çok ağırlaşmadan mağazaları gezinmekti ama böyle gşderse bende netten alıcam benimki pek istemiyor acele etme diyor
Bende henuz hic kiyafet almadim netten canim ama durum neyi gostericek bilmiyoruz benimde hayalim görüp almakti ama suan netten bile alamiyoruz istediklerimizi stoktan dolayi.
Esim istiyorsan al diyor ama alacağım bisey kalmamis ki.. 0-3 ay 10 takim falan alsam bi hastane çıkışı alsam bide 5 li setlerden alsam kafam rahat olurdu
Surecin bitmesini bekliycem biraz daha.. Olmazsa illa ki gelir yeni stoklar netten alırım.

Mtad Canim benim ya bosver yorma kendini. Ben sil supur toz wc esimle beraber yapiyoruz onun haricinde hicbisey icin kendimi yoramam. Gercekten dedigin gibi acısı çıkıyor. Cogu gun sadece yemek yapiyorum ve ona ragmen belim agriyor.
Cam,mutfak dolabi ve kapılar icin virusun bitmesini dort gozle bekliyorum. Ya kardesim gelir yapar yada bi yardımcı abla yardim eder. Otur bosver yorma kendini canim

Valla mecbur oturacam. Bir anda geldi nedense temizlik aşkı hiç planımda yoktu. Kaşındım sanırım artık dikkat edicem. Az az yapcam herseyi bir dahakine.
İnsanın totosu acırmı sanırsın , ağır bir spora başlamışım ve her yerim et kesiği olmuş öyle bir kas ağrısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…