Valla mecbur oturacam. Bir anda geldi nedense temizlik aşkı hiç planımda yoktu. Kaşındım sanırım artık dikkat edicem. Az az yapcam herseyi bir dahakine.
İnsanın totosu acırmı sanırsın , ağır bir spora başlamışım ve her yerim et kesiği olmuş öyle bir kas ağrısı.
İste az islerde dahi yorulabiliyoruz canim. Birçoğumuzun esi evde zaten hele supurmeyi hic yapmayin valla. Ben ancak ustten 1-2 yer supurulcekse supuruyorum. Tum evi detayli supurme haftada 1 esim yapiyor. Kendime hic guvenemiyorum o konuda çünkü direk bel agrisi yapiyor. Erkekler bizden daha güçlüler süpürme hep onlara ait olsa keske
Aynen canım daha ilk kontrol için doktoruma gittiğimde SSVD istediğimi söyledimdr daha öncedende yaptırmış hamişlere,neden olmasın inşallah dedi,ilerleyen aylar bize bi yol çizecek dedi,inşallah başarırım bende
Valla mecbur oturacam. Bir anda geldi nedense temizlik aşkı hiç planımda yoktu. Kaşındım sanırım artık dikkat edicem. Az az yapcam herseyi bir dahakine.
İnsanın totosu acırmı sanırsın , ağır bir spora başlamışım ve her yerim et kesiği olmuş öyle bir kas ağrısı.
Geçmiş olsun canım,bende yorulunca öyle oluyor oturduğum yerden güçlükle kalkıyorum ve bile bile yapıyorum bunu kendime,şu temizlikler bitsin daha dikkat edicem inşallah
Günaydın kizlar
140 günümüz kalmış
Agustosun basindakilerin 110 civari cok heyecanli bi an once hu kotu zamanlar bitse de hamileligimizi guzelce yasasak
Kızlar hangi vitamin ilacını kullanıyorsunuz. İçerisinde omega 3 bulunan? Kullandıgım marka ne eczanelerde ne internette var. 2 haftadır kullanmıyorum hiçbir sey, dr da ulaşamıyorum.. Kasılmalarım arttı ona baglıyorum..
Kızlar hangi vitamin ilacını kullanıyorsunuz. İçerisinde omega 3 bulunan? Kullandıgım marka ne eczanelerde ne internette var. 2 haftadır kullanmıyorum hiçbir sey, dr da ulaşamıyorum.. Kasılmalarım arttı ona baglıyorum..
Ben vinalac,d vitamini,demir,OMEGA 3 kullanıyorum ama doktor önerisiyle,bence doktoruna sormadan başlama,çünkü her hastanın kan değerli sağlık durumları birbirinden farklı,ablamda hamile doktor ona hiç bir vitamin onermemis gerek yok demiş,ablam çok ısrar edince vinalac kullan demiş.Yani bu süreç kişiye özgüdür bence bunu da en iyi doktoeun bilebilir.
bende omega, magnezyum bide demir ilaci kullaniyorum. Omega bugun bitti yarin direk esimin cikip almasi lazim. Daha ne kadar kullanicaz acaba 1 aydan fazlaysa aslinda ilaçlarımızi bile yedekli almak gerek. Sokaga cikma yasagi vs olursa tekrar ilacsizda kalmayalim zaten doktora gidemiyoruz hic degilse almasi gerekenleri alsın kuzularımız.. İlacla da almak ne kadar dogru bilmiyorum ama suan disardan balik almaya bile korkuyorum. Balikci bi abimiz var ona yaptiriyorduk normalde. Burda oyle İstanbul gibi markette vs balik olmasi gibi bi imkan yok. Yerel marketler ve a101 bim sok var.
Benim kullandığım vitamin içeriğinde omega 3 var isi innate. Ama doktorum balığı ye dışardan vitamin le olmaz dedi.
Somon fileto aldım, levrek falan. Buzluk şuan balık dolu haftada 1 kesin bazen 2 artık balık yiyorum.
Önceden balıkçımız var idi orda yiyorduk ya da pişirtip alıyorduk ama uzun süredir evde yapıorum haliyle donmuş balık yiyoruz.
Ocean mummy kullanıyorum ben. Omega 3 var içinde. Bir de bu virüsten dolayı doktorum solgar c vitamini verdi. 1000 lik. İkisini de internetten alıyorum eczanede her zaman olmuyor. Gerçi solgar internette bile kalmamış.
Biz başlığı balıkçıda ızgara yaptırıp eve sipariş ediyoruz, sonra da fırında şokluyorum 200 derecede. Ben de magnezyum omega ve Demir kullanıyorum ama bir sonraki kan testim ne zaman olur merak ediyorum. Eksik vitaminim vb var mı diye. Sizce bir sonraki kan testi ne zaman yapılır hanımlar?
benim doktor sadece demir ilacı verdi... onun dışında vitamin vermiyorum dedi eğer beslenmene dikkat edersen gerek yok, boşuna iştahını açtırtmayayım dedi... ama omega3 için hiç konuşmadı ve ben de almıyorum.. bir sonraki gidişimde sorsam mı acaba??
benim doktor sadece demir ilacı verdi... onun dışında vitamin vermiyorum dedi eğer beslenmene dikkat edersen gerek yok, boşuna iştahını açtırtmayayım dedi... ama omega3 için hiç konuşmadı ve ben de almıyorum.. bir sonraki gidişimde sorsam mı acaba??
Ben se çok fazla balık yiyemiyorum demiştim. O zaman içinde onega3 olab bi vitamin verelim demişti. Ama son gittiğimde bana da balık yemeye çalış dedi. Balık çok tuketemiyorsan eğer soyle bence doktoruna.
Ben vinalac,d vitamini,demir,OMEGA 3 kullanıyorum ama doktor önerisiyle,bence doktoruna sormadan başlama,çünkü her hastanın kan değerli sağlık durumları birbirinden farklı,ablamda hamile doktor ona hiç bir vitamin onermemis gerek yok demiş,ablam çok ısrar edince vinalac kullan demiş.Yani bu süreç kişiye özgüdür bence bunu da en iyi doktoeun bilebilir.
Ben se çok fazla balık yiyemiyorum demiştim. O zaman içinde onega3 olab bi vitamin verelim demişti. Ama son gittiğimde bana da balık yemeye çalış dedi. Balık çok tuketemiyorsan eğer soyle bence doktoruna.
Ben ilk 12 hafta folidoce kullandım. 12. haftadan itibaren günde bir vinalac kullanıyorum. yine 12. haftadan itibaren günde 20damla devit-3 kullanıyorum. birde son 1 aydır günde 1 osteocare isimli bir ilaç alıyorum magnezyum ve kalsiyum için. bunun dışında bişey kullanmıyorum.
bazıları demir ve kan için de bişeyler kullanıyor. ama benim doktor hiç birşey bahsetmedi bu konuda. omega3 için de birşey kullanmıyorum, haftada 1 kere 200gr somon ve bol bol ceviz yemeye çalışıyorum.
vinalac, devit-3 ve osteocare eczanede bulunuyor sıkıntı yok. senin ilaç ismini bilmedigim için yorum yapamayacagım.