2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
en kolayı kv ye devrettim.. siz zaten birşeyler örüyorsunuz size model olsun dedim
Ay ne güzel, benim kv etkisiz eleman.
Görümcemde olmasa heralde Örmeyi geçtim bi çift hazır zıbın bile alınmazdı
Ah ah değerini bilin kvlerin
İleri de bende kv olucam şimdiden empati yapıyorum

Ay ne güzel, benim kv etkisiz eleman.
Görümcemde olmasa heralde Örmeyi geçtim bi çift hazır zıbın bile alınmazdı
Ah ah değerini bilin kvlerin
İleri de bende kv olucam şimdiden empati yapıyorum
benimki genelde gıda ve örgü konusunda var... büyük eşyalarda yok hiç... zaten eşimin kardeşiyle para mevzularından kavgalıyız ondan da bişi gelmez ki gelirse şaşırırım o derece aramız kötü...

Benim ki hala içmiyor süt anca bişilerle veriyorum. Ayran yoğurt olmazsa olmazı ama.
Bide ben yedirip hiç yatırmadım. Bizle aynı saatte yer skşam yemeğini sonra isterse meyve yer. Akşam yemeğinden 1 bucuk 2 saat sonra uyur.
Zaten verip uyutmak gaz sancısı ve şişkinlikten rahatsızlık verebilir.

Selam hanımlar, ne can sıkıcı bir geceydi öyle..
Burada sizin yazdıklarınız okuyorum, yakın çevrem, haberleştiğim tüm eş dost 1 aydır evinde ve her daim tüm önlemleri alıyor, ekşi sözlük gibi yerlere bakıyorum herkes acayip tepkili, ya kim bu insanlar Allah aşkınıza, benim aklım almıyor gerçekten bu aymazlığı

Çok korkuyorum, 1 haftya korkunç sonuçlarını göreceğiz diye.. Durup düşündüm ve hiçbir şey bulamadım, 2 gün evde ne olmasa ölüp biteriz diye. Belki su zorlar, onu da çeşmeden kaynat soğut iç en kötü. Bulamıyorum cevabını, çok öfkeliyim hepsine, umarım günlerdir önemini alan kimsenin canını yakmazlar.

Maşallah büyütmüşsün
Bende don paça olmasam hemencik atardım ama iyice sapıttım yatıp yuvarlanıyordum hala
Pek büyümedi hala aynı gibi geliyor benim göbüş.
Banada oyle geliyor aslinda bence surekli gordugumuz icin alışıyoruz boyuta yoksa buyumustur seninkide canim

kızlar merhaba, ben detaylı ultrasonumu ve tetanoz aşısının ilk dozunu 22. hafta yaptırabilecegim malum şartlardan dolayı.

detaylı için 22. hafta geç olurmu ?
tetanoz aşısının ilk dozu 22. hafta ve sonra ikinci dozu 26. hafta yaptırmak geç olurmu ?

Detaylı için 22 ideal haftalardan biri. 23e kadar yapılıyor zaten. Tetanoz aşısı da olur, zaten ikinci dozu ilk dozdan 4 hafta sonra yapıyorlar.
22de yaparlar ise 26. Haftada geri çağıracaklardır ikinci için canım.

Detaylı 20w ve 25w arasında oluyor geç değil. Seninki.

Kizlar bebeginizin hareketini ne kadar hissediyorsunuz benim günde 1 yada 2 kez vurdugunu hissediyorum sonra hic tık yok cogu zaman endiseleniyorum sizde nasil peki?

Kizlar bebeginizin hareketini ne kadar hissediyorsunuz benim günde 1 yada 2 kez vurdugunu hissediyorum sonra hic tık yok cogu zaman endiseleniyorum sizde nasil peki?

ben 21.deyim, daha hiç birşey hissetmedim, ben endişe etmeye başladım artık bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…