2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
L Lady2

Kızlar ilk gebelikse cok normal. Hatta bazen sonraki gebeliklerde bile normal. Burda bi arkadas yazmisti 3. Gebeligim ama cok az hissediyorum diye
Evet ilk gebeligim benim de ne bileyim insan her an bir yasam belirtisi duymak istiyor bu kadar hareketsiz olunca insan telaslaniyor 20. Haftadan önce kafam cok rahatti ya hareket yoktu endise yoktu

Valla hic hareket hissetmeyince kafam cok rahatti huzurluydum hareketleri hissetmeye baslayinca birgün hissetmesem strese giriyorum birsey mi var diye
ben ne zaman hissedecegim acaba ? 21. haftadayım artık tık yok. keşke bende hissetmeye başlasamda rahatlasam sonra senin gibi hissedemeyince strese girsem :)

Onlar hareket ediyordurda sizler hissetmiyorsunuzdur mesela sürekli deneyin kendinizi şu için sag veya sola yatin. Yada tatlı eksi yiyin sizler sürekli deneme yapın. Mesela benim kız ben ne zaman uzansam hemen hissettiriyor. Tatlı eski yesem hareket etmiyor.

B
Kizlar bebeginizin hareketini ne kadar hissediyorsunuz benim günde 1 yada 2 kez vurdugunu hissediyorum sonra hic tık yok cogu zaman endiseleniyorum sizde nasil peki?
Ben çok hissediyorum maşallah yaramaz olacak hata iki gün önce çok harekesiz kaldı diye korktum da çok şükür yine hareketledi benim oğlum babası ile konuştuğumuzda çok tekme atıyor sanırım babacı olacak

Evet ilk gebeligim benim de ne bileyim insan her an bir yasam belirtisi duymak istiyor bu kadar hareketsiz olunca insan telaslaniyor 20. Haftadan önce kafam cok rahatti ya hareket yoktu endise yoktu
Bebeğinin konumundan dolayı rahat hissedemiyor olabilirsin. Plasenta önde bebek arkada olunca da hissedilmiyor. Zamanla düzelir cnm.

Kizlar bebeginizin hareketini ne kadar hissediyorsunuz benim günde 1 yada 2 kez vurdugunu hissediyorum sonra hic tık yok cogu zaman endiseleniyorum sizde nasil peki?
Benim bazı günler çok hissediyorum ama bazı günler çok çok az,hatta bazı günler hiç hissetmedigim de oluyor,genelde normal diye yazıyor ama bilemiyirum

Ben sezeryanli olduğum için 37-38 de almış olurum nasip olursa prenses i kucağıma. 2 oglanda 37 de oldular.

Ben sezeryanli olduğum için 37-38 de almış olurum nasip olursa prenses i kucağıma. 2 oglanda 37 de oldular.
Bende ayni sekilde son dk sezeryan oldum.
Sezeryan seklin nasildi canim benimki epiduraldi yine oyle istiyorum harikaydi
Bende 38 de alir muhtemelen.. oglumda 37+6 da dogmustu

Bende 37 de yapmıştım.
Şimdi 38 de falan doğurmalıyım. 37 bayram oluyor doktor olmayacak. Bu nedenle bir hafta sabretmesi lazım oğluşun.
Bende sezaryenliyim hiç hesaplamamıştım 37 bayrama mı geliyormuş :)
Gerçi artık erken almıyorlar sezaryen bile olsa 39. Haftayı bekliyorlar. Bebek erken davranmazsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…