Evet ilk gebeligim benim de ne bileyim insan her an bir yasam belirtisi duymak istiyor bu kadar hareketsiz olunca insan telaslaniyor 20. Haftadan önce kafam cok rahatti ya hareket yoktu endise yoktu
ben ne zaman hissedecegim acaba ? 21. haftadayım artık tık yok. keşke bende hissetmeye başlasamda rahatlasam sonra senin gibi hissedemeyince strese girsem :)
Onlar hareket ediyordurda sizler hissetmiyorsunuzdur mesela sürekli deneyin kendinizi şu için sag veya sola yatin. Yada tatlı eksi yiyin sizler sürekli deneme yapın. Mesela benim kız ben ne zaman uzansam hemen hissettiriyor. Tatlı eski yesem hareket etmiyor.
ben ne zaman hissedecegim acaba ? 21. haftadayım artık tık yok. keşke bende hissetmeye başlasamda rahatlasam sonra senin gibi hissedemeyince strese girsem :)
Kizlar bebeginizin hareketini ne kadar hissediyorsunuz benim günde 1 yada 2 kez vurdugunu hissediyorum sonra hic tık yok cogu zaman endiseleniyorum sizde nasil peki?
Ben çok hissediyorum maşallah yaramaz olacak hata iki gün önce çok harekesiz kaldı diye korktum da çok şükür yine hareketledi benim oğlum babası ile konuştuğumuzda çok tekme atıyor sanırım babacı olacak
Evet ilk gebeligim benim de ne bileyim insan her an bir yasam belirtisi duymak istiyor bu kadar hareketsiz olunca insan telaslaniyor 20. Haftadan önce kafam cok rahatti ya hareket yoktu endise yoktu
bende bu gebeliğimde daha fazla hareketli oldugunu düşünüyorum.. kızım çok hareketli değildi karnımdayken doğdu uysal gazsız sorunsuz bir bebeklik geçirdi.. sanırım bunda beni zor günler bekliyor..
Kizlar bebeginizin hareketini ne kadar hissediyorsunuz benim günde 1 yada 2 kez vurdugunu hissediyorum sonra hic tık yok cogu zaman endiseleniyorum sizde nasil peki?
Benim bazı günler çok hissediyorum ama bazı günler çok çok az,hatta bazı günler hiç hissetmedigim de oluyor,genelde normal diye yazıyor ama bilemiyirum
Bende sezaryenliyim hiç hesaplamamıştım 37 bayrama mı geliyormuş :)
Gerçi artık erken almıyorlar sezaryen bile olsa 39. Haftayı bekliyorlar. Bebek erken davranmazsa tabi